2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044358 بازدید | 684381 پست
استتامینفون ساده مگه سلفه رو خوب می‌کنه ؟ سلفه هم شروع شده میترسم بیاد پایین تر بچه    &nb ...

چرا دکتر نمیرین میدونی همین عفونت و سرفه چقد بده عزیزم زمان قدیم میگفتن دکتر نرین چون میگفتن دارو نخورین اما الان دکترا اینو نمیگن فقط باید متخصص برین یا برین درمانگاه برات سرم و تقویتی میده چیز بدی هم نمیده من عفونت ادراری داشتم دکتره خودم فلوشیب نازایی هست میگفت عفونت بدترین چیزه برام پنی سیلین نوشت فک نکنین دارو بده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شرمنده ی چی اخه دختر این تاپیک پس برای چیه. اگه اینجا هم نتونیم حرف بزنیم که دیوانه میشیم... بیرون ا ...

قربونت برم عزیزکم انشالله به زودی زود یه معجزه کوچولو بیاد تو رحمت😍🤍

اتفاقا این حرف همسرت خیلی هم خوبه بیشتر جنبه مثبت داره تا منفی

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اسپرم اهدایی توی اصفهان دکتر عنایت الله ایزدی انجام میده. می تونی تمام مراحل قبلش رو تلفنی اوک ...

ممنون قشنگم 😍

میگم برای اسپرم اهدایی حتما باید شوهرم صفر صفر باشه؟!

جواب ازمایشات اخرش ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله عزیزم تخم مرغ پر رو همینه برعکس همسرمن بسیار خوش خوراک و هرچیزی رو بگم خوبه برات میخوره. بهش ب ...

هعیییی خواهر خودش میدونه که مشکل اصلی خودشه و وضعیت من خوبه نمیدونم چرا تلاشی نمیکنه..

شایدم واقعا با خوردن یه سری چیزا اذیت میشه

برای همسرم فقط قرص خوبه راحت مصرف میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم الان پیامتو خوندم  چقد منی فقط با این تفاوت من مادرم خیلی اذیت شد سر سقطم بنده خدا ی هف ...

دورت بگردم ژیان قشنگم

ببخشید این مدت منم ازت غافل شدم

انشالله خدا برات جبران کنه با اینکه سقط رو تجربه نکردم ولی عمیقاً درکت میکنم

میدونم چه روز و شبهای تلخی رو گذروندی ..

انشالله همینطور که لایق بهترین هایی برات قشنگترین ها اتفاق بیوفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته عزیزم ان شاالله میری اصفهان مشکلت حل میشه😘 امیدت به خدا باشه 

فدات مهربونم😘😘

راستی شما میدونی برای کارای دادگاهی چقدر طول میکشه و چطوری تاییدیه بگیرم؟ 

مراحلش سخته؟! 

من میخوام راحت‌ترین راه رو انتخاب کنم که میگم اسپرم اهدایی اگه فرایندش سخت باشه سعید قبول نمیکنه

همینطوریشم میگه قسمت ما نیست بچه داشته باشیم بیخیال شو ولی من نمیتونم تا مادر نشم رها نمیکنم حالا به هر طریقی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی شوهرت اسپرم داده برا ای وی اف چرا اهدایی میخوای عزیزم اهدایی تبریرم انجام میدن ولی نامه دادگاه ...

🥲🥲

چون میخوام مادر بشم 

ivf جواب نداد ، درسته جنین اهدایی ، یا رحم جایگزین رو هنوز استفاده نکردم ولی iui راحت تره شاید با همین روش نتیجه بگیریم که انشالله بگیرم

انشالله مسیر برام راحت باشه، برای سعید مخصوصا که جا نزنه..

همین نامه دادگاه یکم ذهنمو درگیر کرده چون شناختی ازش ندارم نمیدونم چقدر طول میکشه 

کاش اذیتم نکنن 

برای منو سعید ژن نوزاد مهم نیست وجود خودش مهمه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید میپرسم، اسپرم اهدایی از لحاظ شرعی مشکلی نداره؟

گمون نکنم مشکل داشته باشه وگرنه انجام نمیدادن

راستش دیگه برای من شرعشم مهم نیست😔

امیدوارم خدا با حرفام قهرش نگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن     حتما سال بعد ای یو ای رو امتحان کن

مهتاب جون ، لطفاً برام دعا کن مسیر برام باز بشه

الان تو بلاتکلیفی بدی هستم ...

شما نمیدونی برای اسپرم اهدایی حتما باید سعید صفر باشه یا با ضعیف بودن هم میشه انجام داد

و برای گرفتن اهدایی باید مراحل دادگاهی رو طی کنم تا دکتر نامه بده؟

😁🤦‍♀️ کاش میتونستم به یکی بگم اسپرم هاشو برام نگه داره منم با سرنگ انتقال بدم ب واژنم

گاهی فکرای مسخره ای میاد تو ذهنم😒🤪

از طرف کویین جانم خبری نشد ، این مدت انقد بهش پیام دادم و مزاحمش شدم که دیگه روم نمیشه بهش پیام بدم 

بنده خدا هر سری هم میگه خبری بشه فوراً بهت اطلاع میدم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دیگه واقعا فهمیدم تا خدا نخواد نمیشه بسپر به خودش  بهترین هارو برات رقم میزنه عزیزم😍

قربونت برم مهربون

انشالله بارداری سالمی داشته باشی تا اخر ۳۸ هفته

و زایمان راحتی برات رقم بخوره 😍😍😍

خیلی خوشحال شدم که معجزه ی خدارو دیدی

قربون فندق کوچولو برم من

چقد مامانیشو دوست داشته فسقلی🤤🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا میگم شماهایی که با معجزه باردار شدین 

مشکل قبلا از تخمک بوده یا اسپرم؟

نمیدونم چرا این ذهنیت رو دارم ک مشکل اگر از خانم باشه خیلی زودتر نتیجه میگیره ادم و بارداری انجام میشه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا میگم شماهایی که با معجزه باردار شدین  مشکل قبلا از تخمک بوده یا اسپرم؟ نمیدونم چرا این ...

سلام فاطمه آره منم با نظر تو موافقم توی 80درصد اطرافیان وقتی مشکل از خانوم بوده زود نتیجه گرفتن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مهتاب جون ، لطفاً برام دعا کن مسیر برام باز بشه الان تو بلاتکلیفی بدی هستم ... شما نمیدونی برای اس ...

ایشالا تو سال جدید اتفاقای خیلی خوبی بدات میوفته مامان میشی مهربونم

برا اسپرم باید از دکترت نامه ببری که همسرت توانایی نداره بعدم تقاضا میدی اونام تحقیق میکنن میفرستنتون پزشکی قانونی یکی دوماه طول میکشه جواب بیاد بعد ببری جایی که میخوای اسپرم بگیری میزارن تو نوبت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون قشنگم 😍 میگم برای اسپرم اهدایی حتما باید شوهرم صفر صفر باشه؟! جواب ازمایشات اخرش ..

نه الزاما. فقط وضعیت دارویی برای بهبود وضعیت اسپرم،  سابقه ناباروری و کاشت جنین منفی و این چیزا رو بیشتر در نظر می گیرن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دخترا میگم شماهایی که با معجزه باردار شدین  مشکل قبلا از تخمک بوده یا اسپرم؟ نمیدونم چرا این ...

اسپرم خوب تمام ماجراست.

مشکل زنانه راحت تر حل میشه‌.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔