2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045852 بازدید | 684485 پست
ماهور جان سینه درد داری شما؟

اوایل وحشتناک داشتم.الان دارم ولی کمه..

فقط صبح موقع بیدار شدن یکم زیاده.بعدش بهتر میشه..

وقتی سوتین نپوشیده باشم اول صبح میگیرمشون ک بلند شم..

ولی انگار متفاوتن هروز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل وحشتناک داشتم.الان دارم ولی کمه.. فقط صبح موقع بیدار شدن یکم زیاده.بعدش بهتر میشه.. وقتی سوت ...

من از اول خیلی زیاد نبود فقط صبح وقتی پامیشدم احساس سنگینی و درد داشتم ولی به مرور کمتر بود ولی امروز وقتی پاشدم خبری از درد نبود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عه یعنی برم؟ماما برااحتیاط گفت ال دی بخور دفعه بعد کیست نداشته باشم .من گفتم ممکنه سیکل لانگ بدین گف ...

والله منم میخوام عقب بندازم چون هر کار میکنم جور ر نمیاد نمیرم مهمون برام میاد اصلا نمیتونم جور کنم

سلام عزیزم خوب هستین شما با انتقال جنین باردار شدید الان حال اوضاع تون خوبه ؟؟ 

سلام من با ای وی اف باردار شده بودم ولی متاسفانه  تو پانزده هفتگی جنینم ایست قلبی کرده بود مجبور به سقط شدم

چرا گفت یا عمل یا دارو شوهرم گفت دارو داروهاشو هم نمیخوره من چیکار کنم من نمیدونم چرا عجله داره دوست ...

عزیزم باز اختیار با خودته اما اگه تقویت نشی خدایی نکرده احتمال داره تخمکت یا جنین نشه یا اگرم بشه ضعیفه پسس این همه هزینه و دارو من باشم عقب میندازم مکمل دها بگیر برایه زخیره ی پایین خوبه

عزیزم باز اختیار با خودته اما اگه تقویت نشی خدایی نکرده احتمال داره تخمکت یا جنین نشه یا اگرم بشه ضع ...

عزیزم 😍😍راضیش کردم گرفته دارو هاشو انشاالله بخوره فردا قراره ازمایش اسپرم بده انشاالله که خوب بشه بهم پرونده تشکیل میدن میگن کی برم باز

والا پروانه جان نمیتونم خوش باشم ،اگه منو یادتون باشه من اولین بچم با میکرو بود و الان برای دومی دوب ...

متاسفم که این مسائل انقدر باعث حرص خوردنت شده. بله متاسفانه خیلی خانواده ها تو ایران هنوز تو عصر حجر بسر میبرن. انشالله که به خوبی پیش میره بارداریت

شاید زود رفتی سونو، بتات چند بود؟ تکرار کن که ببینی درست میره بالا؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
متاسفم که این مسائل انقدر باعث حرص خوردنت شده. بله متاسفانه خیلی خانواده ها تو ایران هنوز تو عصر حجر ...

سلام بتام بعد از ۸ روز تاخیر ۲۹۷ بود و ۴۸ ساعت بعد ۶۰۹ و در همون روز ده بعد از تاخیر تو سونو واژینال چیزی دیده نشد ،حالا فردا مرخصی اگه بتونم بگیرم میرم دکتر آخه دکتر هماتولوژی تاکید داشت که بعد از بارداری آسپرین و انوکسا استفاده کنم، از طرفی فکرم میره سمت اینکه همین ماه پیش پانکچرم فقط دوتا جنین سی تشکیل شد نکنه اینم جنین کیفیت پایین باشه خیلی از دوستان اینجا شنیدم زیر سه ماه بارداری یا سقط کردن یا خارج رحمی شدن از جمله شما اگه اشتباه نکنم ، حالا واژینال بلاتکلیف موندم چه کنم با وجود این شرایط و زایمان اولم که پرخطر بوده