2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بتام بعد از ۸ روز تاخیر ۲۹۷ بود و ۴۸ ساعت بعد ۶۰۹ و در همون روز ده بعد از تاخیر تو سونو واژینال ...

بتات پایین بوده دیدهدنشده نگران نباش چندروز صبر کن بره بالای دوهزار بعد برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بتام بعد از ۸ روز تاخیر ۲۹۷ بود و ۴۸ ساعت بعد ۶۰۹ و در همون روز ده بعد از تاخیر تو سونو واژینال ...

ببین بتات خوب رفته بالا مبارکت باشه

من بعضی وقتا از بی عقلی دکترهای ایران میمونم واقعا. منکه نه دکترم نه سواد پزشکی دارم میدونم که واقعا بتا زیر ۱۵۰۰ -۲۰۰۰ چیزی تو سونو مشخص نمیشه

حق داری فکر و خیال کنی ولی الان همه چیز نرماله

اگر بتا عجیب و خیلی زیاد بره بالا+ درد زیاد یک سمت و حالت تهوع ، میشه شک کرد به خارج رحمی

خونریزی زیاد، میشه شک کرد به سقط

ندیدن جنین در هفته ۶ و ۷ ، میشه شک کرد به بارداری پوچ

الان شما هیچکدوم رو نداری، استرس نگیر عزیزم

بعدشم چون بارداریت طبیعی بوده نمیدونیم تاریخ تخمک گذاری و تشکیل جنین دقیقا کی بوده. شاید دیر تخمک گذاری کردی و الان خیلی کوچولوئه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه علایم نداشتم فقط کمی لک دیدم و۶ هفته و چندروز قلیش میزدبعد رشدش متوقف شده بود ۹ فهته رفتم

خیلیسخته🥺ایشالا جاش پر بشه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اشکال ندارع.مگه ندیدی خیلیا علایم بارداری نداشتن..بدن هرکسی فرق داره

اره والا خیلیا ندارن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام .خیلی تبریک میگم این معجزه قشنگ رو .ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشین و از خدا میخوام همون جنسیت دلخواهتون باشه که سختیهای و اذیتهایی که توی بهرداری قبلی داشتین رو بشور و ببر.🤲🤲🤲خداروشکر بتا خیلی خوب رشد کرد و باتوجه به تجربه دوستان که اینجا بود زیر هزار ساک و ... دیده نمیشه پس نگران خارج رحمی و ... نباشین ..از بارداریتون حسابی لذت ببرین 😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برای بررسی سینه سونو درسته یا ماموگرافی؟

من سونو سینه کردم.کلینیک پستان مرکز هم رفتم اونجا معاینه کرد و خودش دست زد گفت خوش خیم هستن ولی حتما ۶ماه یکبار سونو شو لابد سونو هم دقیق که نگفت ماموگرافی

که من نشدم و تصمیم بر سالی یک بار دارم 

سلام عزیزم مبارکت باشه ‌

تعیین جنسیت بودی درسته؟ 

عزیزم بتای زیر۱۵۰۰ ساک رو نشون نمیده

از شر شیطان با این این افکاری که برات میسازه به خدا پناه ببر و توکل به خدا کن.  ما روهم دعا کن

والا پروانه جان نمیتونم خوش باشم ،اگه منو یادتون باشه من اولین بچم با میکرو بود و الان برای دومی دوب ...

عزیزم انشاالله همون جنسیت دلخواهت باشه

منم شوهرم پسر دوست داره.خودمم دوست دارم ولی میگم هرچی خدا بده و صلاح بدونه.

مرکز ابن سینا که میدونم بارداری طبیعی رو هم قبول میکنه برای مراقبت های بارداری

اگر میتونی مرخصی بگیر استراحت کن

خارج رحمی بتا خیلی غیر عادی بالا میره .نگران نباش.انشاالله همونی که معجزه کرده و داده ،خودش نگهدارش هست

منم دوستدارم طبیعی اقدام کنم ببینم مثل بچه اولم میشم یا نه

ولی به خاطر دل شوهرم تا آخرین جنین پسر پیش میرم

ببین بتات خوب رفته بالا مبارکت باشه من بعضی وقتا از بی عقلی دکترهای ایران میمونم واقعا. منکه نه دکت ...

مممنونم عزيزم   ،، واقعا دکترا چیزی بلد نیستن من که از تجربه دوستان اينجا بیشتر مطالب یاد گرفتم تا خود دکتر حتی سر بارداری اولم که با میکرو بود تجربه و اطلاعاتی که دوستان داشتن دکتر در اختیار آدم نمیزاشت، دعا کن برام بمونه