2777
2789
عنوان

چکار کنم حالم خوب بشه

80 بازدید | 16 پست

با شنیدن اخبار و کلی کاری که دارم هم از خودم بدم میاد هم از ایندم ناامید شدم💔

چکار کنم ،فردا امتحان دارم.... امشب گریه کردم حسابی💔🥲

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

از هر چیزی که باعث تنشت میشه دوری کن

همین

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هر چیزی که باعث تنشت میشه دوری کنهمین

می‌خوام ولی باید یه حسی بهم بگه قرار نیست اتفاقی واسه من یا اطرافیانم بیوفته🥲💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
اخبار گوش نده اصلا

نمیتونم بخدا سنمم کمه🥲💔💔💔

می‌خوام ولی باید یه حسی بهم بگه قرار نیست اتفاقی واسه من یا اطرافیانم بیوفته🥲💔

واقعا نمیوفته

اگرم بیوفته توان جلوگیری ازشو دارین؟نه جانم

پس چرا لحظه هارو از خودت دریغ کنی اخه

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
واقعا نمیوفتهاگرم بیوفته توان جلوگیری ازشو دارین؟نه جانمپس چرا لحظه هارو از خودت دریغ کنی اخه

مطمئن هستی همه سالم میمونن 

سوالم مسخره است ولی بدون سه ماه افسرده شدم💔

نتونستن نداره خودتو کنترل کن مثل ترک اعتیاد میمونه تا میخوای بری سراغش نرو حواس خودتو با درس پرت کن ...

می‌خوام بخدا

عاشق درس خوندنم خدا می‌دونه عاشق رشتمم ولی...

مطمئن هستی همه سالم میمونن سوالم مسخره است ولی بدون سه ماه افسرده شدم💔

من از چیزی مطمئن نیستم

اما معتقدم خودم باید بسپارم به زمان

و زندگی همینه عزیز من 

چرا وقتی نمیتونم کاری کنم لحظه هارو از خودم دریغ کنم و وقتی میتونم بخندم زندگی کنم 

کنار عزیزانم

با غصه خوردنم هم خودم عذاب بدم هم اونارو

عزیزم به امضات نگاه کن! یه دختر امیدوار و پرتلاش! 🤞🤗💪

طبیعیه گاهی کم بیاری یا نا امید بشی یا بترسی، انسانی ، ربات که نیستی عزیزم امااااااا نذار این احساسات بد بهت چیره بشه

به خدا توکل کن ، مطمئن باش وقتی از ته به خودش بسپری یه طوری زندگیت رو روال و قشنگ پیش میره که باورت نمیشه! 

امضای تو ، نمادته عزیزم 

یادت نره❤️🤞

عزیزم به امضات نگاه کن! یه دختر امیدوار و پرتلاش! 🤞🤗💪طبیعیه گاهی کم بیاری یا نا امید بشی یا بترسی ...

می‌خوام بسپرم واقعا می‌خوام

خیلی خوشبختم ولی نگران مردم و عزیزانم خودم به درک 🥲💔

در مورد اخبار هم بگم ، 

عزیزم به هیییییچ رسانه ای توجه نکن! هدف تمام رسانه ها، چه داخلی چه خارجی ، کنترل آدماست ولاغیر. مخصوصا اخبار ها

تمام پیج های خبری رو از اینستات آنفالو کن، تو تلویزیون هم اصلا نبین

به فرض که بخواد یه اتفاقی بیفته اصلا جنگ بشه، تو میتونی جلوی جنگ رو بگیری؟ نه! پس بیخیال اخبار شو ، توکل کن به خدا و زندگیتو بکن