2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا برای شما دوز هزار باشه که هر روز دارین. من هفته ایی یه دونه ۵۰هزار خوردم چون کلا کمبود ویتا ...

نه.پنجاه هزار دارم.قبلا ماهی یکی بود.الان که ماه قبل از انتقالم شده هفته ای یکی.هرروز ندارم.

ویتامین ای هم هر سه روز یه دونه دارم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
بچه ها کسی میدونه دیسک کمر با عدم لانه گزینی ارتباط داره یا نه؟؟؟؟ باعث منفی شدن نمیشه؟

نه عزیزم هیچ ارتباطی نداره. این همه آدم با وجود دیسک باردار میشن و زایمان میکنند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پناه بر خدا من هنوز زجر اینو دارم میکشم وقت جراحی تهرانم دارم برا رحمم😔😔 کاش حداقل جواب میگرفتم

نگران نباش عمل راحت تر از اونیه که فکرشو می کنی! فقط نمی تونستی تو شهر خودت انجام بدی که استرست کم بشه؟ 

بعد از عمل انگار رحمت تازه میشه. یه پریود تمیز بدون درد بعدش داشتم. قشنگ حال اومدم😂

حتما جواب می گیری امیدت به خدا. بلاخره افتادیم توی این مسیر هر کار لازمه انجام میدیم باقیش باخدا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه.پنجاه هزار دارم.قبلا ماهی یکی بود.الان که ماه قبل از انتقالم شده هفته ای یکی.هرروز ندارم. ویتامی ...

بله درسته منم هفته ایی یکی خوردم.۳ عدد تا الان. امروز هم باید میخوردم  ولی چون انتقال شنبه است یه کم دو دل شدم. حالا به قول بچه ها هزار یا دو هزارشو میخورم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله درسته منم هفته ایی یکی خوردم.۳ عدد تا الان. امروز هم باید میخوردم  ولی چون انتقال شنبه است ...

آره.انشاالله موفق باشی عزیزم.

خوش خبر باشی آخرش

ویتامین دی شما توی آخرین آزمایشتون چقدر بود؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...