2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من انتقال قبلیم سونو آخری که رفتم دکترم گفت پلیپ داری و هیسترو شدم و در اصل پلیپکتومی.ماه بعد ...

والله خواهر منم انتقالی که دادم و مثبت شدم هیسترو شدم منم به دکتر گفتم گفت نمیخواد ولی به نظرم خیلی خ به هم خراش میدن هم اینکه اگه پلیپی چیزی باشه وتوی لانه گزینیم موثره برمیدارن من بازم برم بهش میگم حتی اگه یه ماه دیگه عقب بندازه ترجیحم بر عقب انداختنشه ولی پی ار پی کردم یه بار منفی شدم به نظرم زیاد موثر نیست چون صددرصدم ثابت شده نیست واگرم بشه برایه پی ار پی نیست یه درصد پایینیه ولی هیسترو درصدو بالا میبره 

وایی من چقدر فک زدم😁😁

سلام عزیزم خوبی والله منمدقیقا مثله شما دارو بهم داد سیکل بلند اول تا سوم پریود یکی از فامیلام فوت ک ...

عه یعنی برم؟ماما برااحتیاط گفت ال دی بخور دفعه بعد کیست نداشته باشم .من گفتم ممکنه سیکل لانگ بدین گفت ال دی بخور.دوستمم گفته بود پس این امپولا براسیکل لانگ‌چیه گفته بود لازم نیست ال دی بخور بیا.

والله خواهر منم انتقالی که دادم و مثبت شدم هیسترو شدم منم به دکتر گفتم گفت نمیخواد ولی به نظرم خیلی ...

پروانه من کیست سینه دارم از وقتی فهمیدم استرادیول برا کیست بد ممکنه سرطان بشه حالم خراب شده میترسم

من الان این پیامتو دیدم با توجه به تجربم پس قطعاااااا تا تقویت نشدی حتی اگه شده سه ماه چون تعدادتخمک ...

چرا گفت یا عمل یا دارو شوهرم گفت دارو داروهاشو هم نمیخوره من چیکار کنم من نمیدونم چرا عجله داره دوست دارم زود پانکچر بشم وانتقال اصلا صبرو قرار ندارم امروز رفتم مرکز میلاد روزاول پریودمه گفت شنبه با ازمایش شوهرت بیا اما اون قراره شنبه تازه ازمایش بده

من امروز همش حس میکنم دارم پریود میشم😔 حتی  هر پقت قبلا پری میشدم لرز میکردم الانم همون لرز ر ...

وای شماهم اینقد نگرانین منم همینم 😔همش میگم خدایا دادی خودتم مواظبش باش😭آدم استرس میگیره 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من امروز همش حس میکنم دارم پریود میشم😔 حتی  هر پقت قبلا پری میشدم لرز میکردم الانم همون لرز ر ...

کاش میشد هر روز رفت سونو🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم منم بعد هیسترو مثبت شدم ولی قلبش وایستاد هیسترو خیلی خوبه هیجینگم که عالیه دلم برات روشنه با ا ...

ببخشید توروخدا میپرسم ولی هفته ایست کرد علائمی داشتی عزیزم😔

ناراحت شدم انتقال اولت بود‌،؟ همه ی آزمایشها رو دادید؟ گرید جنینهاچند بود

جنینام بم گفتن متوسطه

انتقال اولم مثبت شد ( پسرم ۳ سالشه)

انتقال دومم بود ک منفی شد( بعد ۴ سال)

یه بسته دیگه جنین دارم

آزمایش هم دکتر ازم نخواست انجام ندادم

طبیعیه خیلی از دوستان این حالت رو داشتن نگران نباش عزیزم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...