2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

سلام به همگی دوستان،من امروز رفتم آزمایش ایمنی انعقادیمو نشون دکتر دادم تقریبا همه فاکتورام ایراد داشت😔 دکتر ایمنولوژی گفت بهت رحم اجاره‌ای پیشنهاد میکنم😭 در حالیکه دکترم اسفند میخواد انتقال بده،مگه فاکتورای ایمنی دلیل میشه آخه😭 من رحم جایگزینو قبول نکردم دکتر ایمنولوژیم دارو داد برای انتقال ولی گفت فقط ۱۵ درصد شانس مثبت شدن داری😭😭 کسی تجربه ای نداره؟ اگه دارید توروخدا بگید من دلم آروم بگیره😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه من کیست سینه دارم از وقتی فهمیدم استرادیول برا کیست بد ممکنه سرطان بشه حالم خراب شده میترسم

منم کیست سینه دارم اونم زیاد

گفتن باید ۶ماه یه بار برم سونو که اگر سرطانی شد زود متوجه بشم

حالا برم دکتر میپرسم 

عزیزم منم بعد هیسترو مثبت شدم ولی قلبش وایستاد هیسترو خیلی خوبه هیجینگم که عالیه دلم برات روشنه با ا ...

من یه بار به دکتر گفتم هچینگ ، گفت برای تعیین جنسیت همون موقع تعیین انجام میشه

عزیزم خیلیم خوبه تورو خدا نگران نباش برو با تودلیت خوش باش

والا پروانه جان نمیتونم خوش باشم ،اگه منو یادتون باشه من اولین بچم با میکرو بود و الان برای دومی دوباره پانکجر کردم و تعیین جنسیت بودم ،نتیجه پانکچر فقط دوتا جنین با کیفیت پایین سی شد بنا بود تو این دو ماه دوباره مکمل‌ها رو استفاده کنم و بازم برم پانکچر ولی این ماه که باید میرفتم عقب انداختم و لک بینی داشتم رفتم آزمایش دادم مثبت شدم !!!! من ۹ ساله ناباروری دارم وقتی جونتر هم بودم تا حالا طبیعی باردار نشدم الان باورش برم سخته از طرفی دکتر گفت احتمال خارج رحمی زیاده چون هم لک بینی داری هم کمردرد رفتم سونو واژینال گفت اصلا ساک و مایع زردی نمیبینه !!!خلاصه میخوام شنبه برم رویان ببینم اونجا چی میگن من کلا گیجم دکتره برام شیاف ننوشت خودم آزاد از داروخانه گرفتم میزارم اون میگفت نزار خارج رحمی باشی نباید بزاری ولی سونو چیزی نشون نداد، از طرفی برای خودم فقط بارداری مهمه و جنسیت هیچ مهم نیست و برای من الان بارداری طبیعی معجزه هست و برای دل شوهرم که پسر دوسته رفتم تعیین جنسیت، ولی الان همسرم خوشحال نیست چون تعیین جنسیت نشده آخه تمام خواهر و برادراش پسر دارن و اینا هم خانواده بشدت پسر دوستی هستن حالا این رفتارشم رو مخ منه الان ما باید شاکر باشیم نه اینکه به تاج و تخت پادشاهی باباش فکر کنیم واقعا عصر حجر هنوز تو ایران رواج داره ،،، الان خیلی گیجم نمیدونم بلاخره جنین هست خدایی نکرده‌ پوچ نباشه یا با لکه بینی سقط نشه یا با وجود سرکار رفتن چکار کنم اصلا چه دکتری باید برم به این دکتره میگم باید به من اسیدفولیک ۵ بدی ننوشت ميگه برو مرکزت بنویسه نمیدونم مرکز منی که طبیعی باردار شدمو قبول میکنه و کلا منگم، ، ببخشید طومار شد

وای شماهم اینقد نگرانین منم همینم 😔همش میگم خدایا دادی خودتم مواظبش باش😭آدم استرس میگیره 

اره بابا،من فکر میکنم استرس ندارم ولی فکر کنم استرس نهان دارم  و فکر کنم طبیعیه 

حتی دوستام که طبیعی باردار شدن میگن اونا هم نگران بودن 

تا ان شاء الله ۴ ماهو رد کنیم

والا پروانه جان نمیتونم خوش باشم ،اگه منو یادتون باشه من اولین بچم با میکرو بود و الان برای دومی دوب ...

اسمان جان خیلیتبریک میگم بهت. منم همینجوری شده بودم ماه پیش،احتمالا این تقویتیها تاثیر داره، حتی سالهای نابارویم از تو بیشتر بود بچم ندارم  به منم گفتن خارج رحمی چون خونریزی هم داشتم.  خداروشکر کن مگه پسر نداشته باشبن بهتون ارث نمیرسه؟ حاملگی با ایویاف خیلی امتحان  سختیههه باز شکر ولی، خدا نجاتت داده از این راه سخت چی بهتر از این    اخرین پریودیت کی بود.تنها کاری باید بکنی اینه  دوباره بتا بده دورو روز دیگه ببین دوبرابر میشه، تهران نمیخاد بری.  اگه دوبرابر شده بود شیاف بزار دوفاستون، اگه تو بارداری قبلی انوکسا داشتی الانم بزن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان لطفا  اگه میدونید جواب بگید ، کسی بتاش ۲۹۷ باشه و بعد از ۴۸ ساعت تو همون آزما ...

دوبرابر که شده دوباره سه روز دیگه بده.  برو یه متخصص زنان دارو بده.  اسید فولیک پنج ویتامین دی هزار بخر خودت سر خودبخور

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اسمان جان خیلیتبریک میگم بهت. منم همینجوری شده بودم ماه پیش،احتمالا این تقویتیها تاثیر داره، حتی سال ...

من سه باز پانکچر شدم تا حالا داشتم میرفتم برای پانکچر چهارم انتقال منفی و مثبت هم داشتم یعنی از لحاظ روحی جسمی و مالی داغون شدم تو این چند سال واقعا خدا رو شاکرم که این اتفاق افتاده ولی رفتم سونو چیزی ندیده و وقتی پست شما و چندتا دیگه از دوستان اینجا رو در مورد سقط و بارداری پوچ خوندم بیشتر استرسی شدم ،آخه انگار کسایی که ناباروری دارن و یکدفعه بارداری طبیعی براشون پیش میاد اکثرا سقط میکنن یا خارج رحمی میشه ،،،، دکتر زنان رفتم نزدیک محل کارم یعنی تا سابقه درخشان بارداری قبلیم و استفاده از انوکسا و آسپرین و اسید فولیک ۵ شنید گرخید گفت شما برو پیش یه دکتر زنان پریناتولوژی کلا گفت با وجود لک خارج از رحم بودنش زیاده ، باورت میشه حتی بهش گفتم استعلاجی بنویس گفت برو سونو ببین اصلا بارداری یا نه با اینکه جواب ازمایشم مثبت لود کلا منه پر دردسر از سرش وا کرد

دوبرابر که شده دوباره سه روز دیگه بده.  برو یه متخصص زنان دارو بده.  اسید فولیک پنج ویتامی ...

من تهرانم ولی دکترم تو رویان سه شنبه و چهارشنبه نیست امروز بود که من کسیو نداشتم بچمون نگه‌ دارم خودمم ترجیح دادم چند روز از سونو اول بگذره و شنبه برم شاید چیزی دید ،، حالا نمیدونم اصلا رویان بعد این قبولم میکنه چون زایمان اولم ده روز بستری بودم تا دم مرگ رفتم بابت پره اکلامپسی هم بعد زایمان خونریزی داشتم بند نمیومد پلاکت اومد پایین هم آنزیم های کردیم زده بود بالا ،اینا رو به هر دکتر زنانی بگم ميگه برو پیش پرناتولولژی، خودم شیاف پروژسترون خریدم روزی دوتا مثل بارداری قبلی دارم میزارم سرخود ،دوفاستون نمیدونم چیه اونم پروژسترون هست ؟؟؟ میگم وقتی تو پانکچر فقط دو تا جنین بی کیفیت تشکیل میشه و دکتر هم بهم گفت ایراد از تخمکه بخاطر سنت کیفیتشون پایینه حالا این اگه جنین باشه برام میمونه ؟؟؟