2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
عزیزم چهار روزه بنظرتون هنوز امید هست فقط بخاطر دلداری امید ندید

ببین عزیزم من تجربه خودمو مسگم. جنین من ۵ روزه بود بعد ۱۱ روز یعنی تو روز ۱۲ بیبی چک اول صبحم منفی شد در حالی که خونریزی پیدا کردم دکتر گفت برو تست بده.عصر همانروز بتام ۱۰۰ بود و حامله بودم.پروزسترونمو زیاد کرد و رشد هم داشت تا رفتم سونو متاسفانه پدچ بود و سقط شد. اما بحثم حاملگیه با اون بتا بیبی چک منفی شد

جان دلم 😅 نمی دونم چرا اینقد در مقابل خواب مقاومت میکنن 😃 خیلی سخته که خودتون تنها ازش مواظبت می ک ...

شیر مادر بر اساس نیاز کودک تولید میشه. یعنی هر چقدر بچه شیر بخوره، بدن سیگنال دریافت میکنه که چقدر در روز شیر تولید کنه. دخترم کلا زیاد نمیخوره همین هم باعث شده شیرم نسبت به ماهای اول کم بشه. ماهای اول مجبور بودم مدام بدوشم که درد  نگیره یا سفت نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم انشالله مثل این معجزه ها برمن هم اتفاق بیافته من دیگه طاقت هیچی رو ندارم فقط یه بسته جنین ضع ...

عزیزم حتما خدا به دل شکسته ات نگاه میکنه و جواب صبر و تلاشت رو میده. ولی با گریه چیزی درست نمیشه. اشکات رو پاک کن و به خدا بگو من چیزی نمیدونم حرکتم رو کردم تو برکتت رو بده‌ ان شااله که خدا به شرط عافیت فرزندانی سالم و صالح به شما و همه دوستان منتظر این جمع میبخشه.

سلام بچها من دکترم گفته روز اول پریود برم امروز لک بینی دارم اما خونریزی ن ب نظرتون روز اول پریود حساب میشه الان برم چون اگه نرم فردا دکتر نیست؟ اگه کسی میدونه جوابمو بده بدوم برم البته درد پریودی هم فعلا ندارم 

عزیزم حتما خدا به دل شکسته ات نگاه میکنه و جواب صبر و تلاشت رو میده. ولی با گریه چیزی درست نمیشه. اش ...

انشالله هرچه صلاحه همون میشه انشالله به هممون یه نگاهی بکنه من تاجایی که اینجا هستم همه دوستان سختی های خودشون رو داشتن خدا جواب این همه راه ها رو میده انشالله

ما از پس سختی کشیدیم مامان های نمونه میشیم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام باران جان، خوبی عزیزم؟ گل دخملمون چطوره؟ گریه هاش کمتر شده؟ بچه‌های منم خیلی بهم وابسته هستند ه ...

ممنون گونش جون. خدا بچه هات رو سلامت حفظ کنه. شاید دخترت باد شکم داره؟! چون دختر من هر وقت زور میزنه باد شکم داره.

خدا رو شکر دخترم گریه هاش کمتر شده، کولیکش بهتر شده. البته هنوز هم یکی دوبار در روز از شکم درد گریه میکنه ولی به شدت قبل نیست. مشکل دفع نداره ولی شکمش مدام سفت میشه. فکر کنم دیگه تا یکسالگیشون باید تحمل کنیم. الان هم مدام شکمش قار و قور میکنه که خیلی نگرانم کرده. بخصوص بعد شیر خوردن صدا میده.

ببین عزیزم من تجربه خودمو مسگم. جنین من ۵ روزه بود بعد ۱۱ روز یعنی تو روز ۱۲ بیبی چک اول صبحم منفی ش ...

عزیزم انشالله برام من هم مثبتبشه خدا دلتون وشاد کنه خواهر

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام الهه جون خیلی ممنونم عزیزم، خوبیم خداروشکر،  بله چون از تاریخ ازدواجمون ۵ سال بیشتر گذشته ...

ممنونم عزیزم   از عقد منم ۱۳ سال گذشته نگران شدم فکر کردم استعلام برای نازایی میگیرن چون توی ابن سینا پرونده دارم . عزیزم همسر شما اول با گواهی ولادت رفتن ثبت احوال یه نامه دادن برای بیمارستان ، بعد اومدن دوباره بیمارستان و معاینه شدید و تایید که شد دوباره نامه دادن برای ثبت احوال ؟ درسته ؟ 

عزیزم ورمت ایشالا به دکتر بگو برطرف میشه. سوزش و درد کنار ناف ربطی به سزارین نداره. بهتر شدی یک سونو ...

یعنی فقط فتخ رو این وسط کم دارم🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من ده جلسه طی دوماه رفتم توی دوران پریودی نباید بری هفته ای دو جلسه رفتم تا انتقال

شما انتقال دادی عزیزم؟

من این ماهم با استرادیول خارجی روز ۱۰ ضخامتم شد ۳.۸ دیگه و باز کنسل شد

فیزیوتراپی رحم رو شروع کردم نمیدونم چقد تاثیر داره

هزینه اش زیاده خیلی

و چه چیزها ادم میشنوه. که چی بشه مثلا. دور از جون ممکنه بچه را کسی دزدیده باشه؟ ۵ سال هم که چیزی نیس ...

اره عزیزم کلا با همه چیه ادم کار دارن ، خواهر من بعد ۱۰ سال از تاریخ عقدشون بچه دار شد و خودشون نخواسته بودن . همسرش که رفته شناسنامه بگیره کارمنده ثبت احوال گفته نمیشه چون خیلی از تاریخ عقدتون گذشته . همسرشم کلی دعوا کرده بود که به تو چه ما کی بچه دار میشیم و ... . خلاصه فرستادنش دوباره بیمارستان برو نامه تاییدیه بگیر بیار . منم اون موضوع تو ذهنم بود 

منم بارداری اولم همینطور بودم به شدت پاهام خواب وگزگز میکرد فقطم آسپرین تنها داشتم که کاری نکرد به ت ...

هم هر روز ب۶ خوردم هم هفته ای یه ب ۱۲ تزریق کردم.

انتقال اول مثبت شد که بتا خوب نرفت بالا وسقط شد لابد خونرسانی خوب نبوده

حالا یه جا پیدا کردم برم فیزیوتراپی رحم

و اینکه فصل انار هم میشه خیلی عالی باید زیاد بخوریم.

دستگاه هم داره ولی من خودم خواستم لیوان بذاره با ۶ تا لیوان کوچیک ،سخته ولی انجامش دادم

واقعا سخته چون جای مناسبی نیست

بعد ببخشید میپرسم زیر دل یا  بخش بالایی آلت تناسلی باید باشه؟