2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم طوطیارو میشه تک کنی ببینه آزمایشمو

عزیزم ازمایشاتو دیدم فقط واسه یکیش میدونم فولیک اسید نباید بخوری حتی مکمل هایی هم که داخل ترکیباتش فولیک داره نخور ما بقی رو نداشتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم عزیزم   از عقد منم ۱۳ سال گذشته نگران شدم فکر کردم استعلام برای نازایی میگیرن چون توی ...

سلام عزیزم

همون موقع که گواهی ولادت میگیری بگو یه نامه به ثبت احوال هم برات بزنن که این بچه با این مشخصات و ... از شما و همسرتون هست و در روز و ساعت فلان متولد شده

بهشون بگی خودشون میدونن بگو یدفعه برات بزنن که دوباره کاری نشه

چون منم این مسئله برام پیش اومد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستان من دو تا سقط داشتم اولی قلب تشکیل شد و ۱۲ هفته سقط فراموش شده بود و دومی ۶ هفته و پوچ بود الان میترسم مجدد باردار بشم و این اتفاق تکرار بشه چیکار کنم؟به دکتر هم میگم ازمایش بنویسه میگه تا دوتا سقط عادیه و نمیخواد ازمایش اگر دوباره شد آزبده حقیقتا فشار جسمی و روحی انقدر زیاده روم که نمیخوام اصلا دوباره سقطو تجربه کنم چیکار کنم چه ازمایش هایی مهم تره که بخوام برام بنویسن؟

آزمایشای مربوط به سقط تا چند وقت اعتبار دارن ینی اگر امسال ازمایش هاروبدم و سال بعد باردار بشم این ازمایشا بدرد میخوره؟یا مجدد قبل بارداری باید دوباره آزمایش بدم؟آنا جان ممنون میشم راهنماییم کنید