2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
آناشید شما آزمایش انعقادی منو دیدید؟؟

اره منان جونم فککنم مشکلت در حد منه من یهمدت متیل فولات میخوردم شنیده بودم بدنمون اسید فولیک جذب نمیکنه از یه دکتر ژنتیک توسایتا.   تااینکه طوطیا جان گفت تبدیل به سم میشه ولی من خیلی دیدم سر همین مشکل اسید فولیک پنج میده عارفی.  طوطیا کوالی فولا میخوره  منم باید بگیرم همینو بچهها عکس این قرص ارین بفرستین؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان ممنون از تجربیاتون میگین من از صبح تاالان فقط اشک میریزم😭😭😭 حس میکنم چیزی تو دلم شکسته خیل ...

من ولی اروم بودم اونشب اول شوهرمو اماده کردم اشکالندارع ما تلاشمون کردیم خدا نخاست بعد که خابید زنگ زدم حرم امام رضا گریه کردم گفتم شرمندم نکن ، فرداش ازمایشدادم از گوشی جوابشو گرفتم دیدم مثبت دیگه خون گریه میکردم اون لحظه   نمیدیدم عدد تیترو از خوشحالی زیاد تنها بودم خونه، اینقدر فاطمه زهرا رو صدا زدم که اروم بشم هیجان بهم واردنشه  از خوشحالی تمام تنم میلرزید  ، همش بعد سقط از خدا میپرسم تو خوشحالیمو دیدی چجوری نشد پس  بعد سقطم باور نداشتم خدا ازم گرفتتش میگفتم شیاف زدم تقصیر خودم بود  از خدا میخام هیچ کسو ناامید نکنه انشاالله فردا ازمایش میدی مثبتت میشی نه ماه دیگه صحیح سلامت دنیا میاد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون کوالی فول خودمون میشه؟؟

الان متیل فولات نیست فکنم من دوسال پیشمیخوردم. فکنم جایگزینش اینه

اره منان جونم فککنم مشکلت در حد منه من یهمدت متیل فولات میخوردم شنیده بودم بدنمون اسید فولیک جذب نمی ...

میگم شما آنوکسا ۴ میزنی یا ۶؟؟

بعد چندتا دیگه هم جهش داشتش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الان متیل فولات نیست فکنم من دوسال پیشمیخوردم. فکنم جایگزینش اینه

میگم به زرنانی نشون بدم میفهمه دیگه درسته؟؟

بعد نیاز به ب۶ و ب۱۲ دارم؟؟

کاملا طبیعی و فقط به خاطر اون گاز  خوب میشه محکم فوت کن بیرون دستشویی ۱ و ۲ هم زیاد برو تا ز ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میگم به زرنانی نشون بدم میفهمه دیگه درسته؟؟ بعد نیاز به ب۶ و ب۱۲ دارم؟؟

من آزمایش انعقادیم رو گفت خوبه مشکلی نیست

ولی دست و پام زیاد خواب میره.ازقبل بهم به ۶ و ب۱۲ داده بود وقتی بهش گفتم ،گفت با اینا خوب میشه ولی هنوز هم خواب میره

همش باید تکونشون بدم که خونرسانی بشه وگرنه به گز گز میوفته

فکرکنم مشکل منم همین خونرسانی هست

من آزمایش انعقادیم رو گفت خوبه مشکلی نیست ولی دست و پام زیاد خواب میره.ازقبل بهم به ۶ و ب۱۲ داده بو ...

منم بارداری اولم همینطور بودم به شدت پاهام خواب وگزگز میکرد فقطم آسپرین تنها داشتم که کاری نکرد به تنهایی

تو این انتقالم فقط ب۶ داشتم ب۱۲ نداشتم 

سلام عزیزم خوبی ؟ پسر گلت خوبه ؟ ببخشید یه سوال داشتم ازتون ، برای گرفتن شناسنامه گل پسرت ثبت احوال ...

سلام الهه جون خیلی ممنونم عزیزم، خوبیم خداروشکر، 

بله چون از تاریخ ازدواجمون ۵ سال بیشتر گذشته بود، فرستادن دکتر توی بیمارستان که محل سزارین و دید و نامه تایید داد🙄

ای جان عزیزم. خدا برات حفظ کنه. بابت بیرون زدکی ناف نگران نباش دختر منم داشت اینو ولی کامل خوب شد. ا ...

مرسی از لطفت مهربون، خدا گل دخملمونو نگه داره 💚

دو سه روز گریه کرد اینطوری شد، چسب ضد حساسیت و از تجهیزات طبی باید بگیرم؟ 

امکانش هست توضیح بدین 😘

یه کمی بزرگ تر بشه گریه هاش کم میشه.  اره دخترم رو تا حالا ۵ جلسه فیزیوتراپی بردیم. فیزیوتراپ ...

وای خدا کنه، یه دفعه چنان گریه میکنه دیگه نمی دونم چی میشه 😐 

چه خوب، خدا حفظش کنه، انشااله که دیگه نیازی نداشته باشه 😻 برای چی میبرین فیزیوتراپی؟ یادمه گفتین گردن نمیگیره

من ان شااله از دو هفته دیگه که دخترم ۵ ماهش میشه میخوام غذا رو شروع کنم. و ان شااله تا ۱۰ ماهگی کامل ...

جان دلم 😅 نمی دونم چرا اینقد در مقابل خواب مقاومت میکنن 😃 خیلی سخته که خودتون تنها ازش مواظبت می کنین، من با وجود کمکی، هنوزم کم میارم،

شیر کافی دارین؟ 

من خیلی دوست دارم سینه بیشتر بگیره، ولی تنبلی میکنه

دوستان ممنون از تجربیاتون میگین من از صبح تاالان فقط اشک میریزم😭😭😭 حس میکنم چیزی تو دلم شکسته خیل ...

عزیزم فکر می کنم شما از روز انتقال حساب می کنید اگه سه شنبه انتقال دادید امروز روز ۱۱ میشه ان شاالله تو آزمایش مثبت می شید و دلتون شاد میشه