2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️

2_ نیکاد✔️

۳_happygirls✔️

4_طوطططیا✔️

۵_alaae✔️

6_favali✔️

7_فردایی روشن✔️

۸_نیاز6973✔️

9_آناشید۹۹✔️

۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️

۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️

14_roze_710✔️

15_sarvesahi✔️

16_mehremah✔️

17_houra1400✔️

18_رادیس12✔️

19_گیسوگلابتونم✔️

۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️

۲۲_sarayyyyyy✔️

۲۳_داداشمممم ✔️

۲۴_فطررس✔️

۲۵_nooshabehjoon✔️

26_ارکیدهابی✔️

۲۷_ماهورجان✔️

۲۸_ پونه۰۰✔️

۲۹_bahar2063✔️

30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷✔️

32_آیدا128✔️

33_پروانه۲۱✔️

zohrehjafar i✔️_34

35_گندمک۱۱✔️

36_زین✔️

Bahar2200_37✔️

asemaneabi i_38✔️

39_سحربانوو۶۸✔️

40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57  @ریحانه57   ✔️🏴🖤

42_نهال6467✔️

43_raaaaaz✔️

44_ترگل_رض

45_baharrr7878✔️

46_asrin1372✔️

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️

52_tamana366

53_ssssefat

54_رستاوراستین

55_سهیلا_جون✔️

56_تتهاترررررین✔️

۵۷_الا11543

۵۸_5golnarges✔️

۵۹__بهاره_✔️

60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193✔️

62_آرام۰۰۰✔️

۶۵_بانودریا✔️

۶۶_jooooodi ✔️

۶۷_5680✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من ولی اروم بودم اونشب اول شوهرمو اماده کردم اشکالندارع ما تلاشمون کردیم خدا نخاست بعد که خابید زنگ ...

عزیزم یعنی چی شیاف زدی؟چرا شیاف؟

باید آمپول میزدی؟

چند هفته سقط شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم شما آنوکسا ۴ میزنی یا ۶؟؟ بعد چندتا دیگه هم جهش داشتش

شش هزار.  من همون pa1 و اون متر مشکل داشتم فاطمه اینا فکنم بیشتر بلده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میگم به زرنانی نشون بدم میفهمه دیگه درسته؟؟ بعد نیاز به ب۶ و ب۱۲ دارم؟؟

احتمالا دکتر ایمنی توکلی ازش پرسیدم من خیلی مشکل انعقادیدارم گفت نه زیاد اره بخور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بادکش رحم رو چجوری انجام بدیم؟ دستگاه ش بیرون هست با همونا انجام بدیم؟

من خودم پریودیام نامنظم بود  بعد از پریودی تا یه هفته انجام دادم فقط توی یه سیکلم،بعد تا هشت ماه پریودیام منظم شد

دفعه اول رفتمپیش دکتر طب سنتی برام انجام داد

یه عکس از روی لیوانایی که گذاشته بود گرفتم،ازفرداش خودم انجام دادم

ای وای من، ثمین همه ی راه ها رو رفت الهی به حق لب تشنه ی امام حسین دامن ثمین و همه ی منتظرا سبز بشه

هفده بار منفی؟؟؟؟؟؟؟ 

مرسی از لطفت مهربون، خدا گل دخملمونو نگه داره 💚 دو سه روز گریه کرد اینطوری شد، چسب ضد حساسیت و از ...

فدات شم عزیزم. بله از تجهیزات پزشکی. از همون چسبها که بعد عمل بینی میزنن. اون زمان مارکش 3m micropol بود اگر اشتباه نکنم. یک تکه چسب کوتاه در حد دو سه سانتیمتر میبری. بعد دوطرف نافو با انگشت جمع میکنی بشکلی که مثلا اون گردی ناف دیگه دیده نمیشه و فقط یک درز عمودی در راستای تنه بچه دیده میشه. عمود بر درز چسبو مزنی که باز نشه.اینجوری گریه هم کنه دیگه بیشتر بیرون نمیزنه. ببین از اولم اون پارگی را داشته اما با گریه بیرون زده. من اوایل خیلی نگران این مشکل بودم چون یکبار دیدم خانمی بچه دو سالشو اورد دکتر و بهش گفتن ببر جراح عمل کنه چون دو سه سالش بود خوب نشده بود رعایت نکرده بود. از اون به بعد ترسیدم همیشه چسب زدم دیگه نفهمیدم کی خوب شد الحمدلله

عزیزم یعنی چی شیاف زدی؟چرا شیاف؟ باید آمپول میزدی؟ چند هفته سقط شد؟

نه امپولم داشتم بابا، تا شیاف زدم افتادم خونریزی ولی اون ربط نداشت  تقریبا شش هفته بودم 

مرسی از لطفت مهربون، خدا گل دخملمونو نگه داره 💚 دو سه روز گریه کرد اینطوری شد، چسب ضد حساسیت و از ...

اما عزیزم اگر رعایت کنی بیرون نزنه کم کم بسته میشه ایشالا و جای نگرانی نیست. ادم که نمیتونه جلو گریه بچه را بگیره. مخصوصا دختر من ریفلاکس داشت شدید اذیت بود گریه و جیغهای ناگهانی داشت. دیگه با چسب خیالم راحت بود بیرون نمیزنه. اگه گل پسر ارومه نیاز نیست ادیتش کنی بت چسب. 

دکتر به منم کوالی فول داده بود یه قرص بنفش خوش رنگ

جعبشم بنفشه؟  

نه امپولم داشتم بابا، تا شیاف زدم افتادم خونریزی ولی اون ربط نداشت  تقریبا شش هفته بودم

من آزمایشمو که گرفتم رفتم دکتر گفت ده روز دیگه سونو بده اگه وضعیتت اوکی بود به جای آمپول شیاف میدم بهت

درصورتی که دکتر خودم بعد انتقال گفت تا ۸هفته آمپول بزن

به نظرت چیکار کنم؟

من آزمایشمو که گرفتم رفتم دکتر گفت ده روز دیگه سونو بده اگه وضعیتت اوکی بود به جای آمپول شیاف میدم ب ...

حرفدکتر ایوی اف تو گوش کن