2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
نه اینجوریا هم نیس فوق فوقش تا هفت روز اول لانه گزینی میشه باز هم شکست خوردم خدایا چقدر صدایت کردم چ ...

خداشاهده من یه نفر رو شنیدم آزمایش اول منفی بوده ولی دومی مثبت الانم بچه ش صحیح و سالم 

نه اینجوریا هم نیس فوق فوقش تا هفت روز اول لانه گزینی میشه باز هم شکست خوردم خدایا چقدر صدایت کردم چ ...

م انتقال اولم روز ۱۵ بتام ۷ بود و مثبت

پس اگر ۱۲ بیبی میزدم منفی میشد دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانم سلام یه سوال دارم مثل همیشه میتونید راهنماییم کنید؟ بعد از انتقال ویتامین ای نباید خورد بر ...

ولی دکتر من گفت بخور ویتامین ای

و یک روز درمیان یه ۴۰۰ میخوردم

یعنی تو منفی شدن تاثیر داشته؟

سلام دوستان تازه بی‌بی چک‌زدمخط دوم  یخط سفید در اومد منفی چیه منفیه امروز دوازدهم روز انتقالمه ...

عزیزم من انتقال قبلیم روز ۱۲ انتقال بیبی اول صبح منفی بود بیبی ظهر به زوووور با چراغ قوه و دره بین یک هاله میدیدم.عصر ازمایش دادم بتام ۱۰۰ بود.تازه جنین بلاست. فعلا زوده برای نا امیدی

منم دقیقا پاهام در حد فیل شده با شیاف تا اینجا هم سرپام. ولی کنار نافم اندازه ۳سانت وحشتناک از داخل ...

عزیزم ورمت ایشالا به دکتر بگو برطرف میشه. سوزش و درد کنار ناف ربطی به سزارین نداره. بهتر شدی یک سونوگرافی برو بررسی کنه دور از جونت فتخ شکم نشده باشه. مخصوصا چون دوقلو بودی

اره عزیزم باید یه تست بدم اما الان ک گلی گرمی خوردم 😑

من یادمه که جمعه بیبی چک زدم که منفی بود، رفتیم داروهای پانکچر رو خریدیم و خودم رو از جمعه بستم به دمنوش های مختلف (زعفرون، دارچین، هل و آویشن و بابونه و ...)، دل درد هم داشتم مدام کیسه آب گرم میذاشتم روی دلم که زودتر پری بیاد تا آمپولها رو شروع کنم و به حساب خودم از دوشنبه میتونستم آمپولها رو شروع کنم، چون مطمین بودم با این دل درد که دارم تا یکشنبه پری میاد و آمپولها هم از روز دوم باید شروع میکردم. تا یکشنبه روزی چند لیوان دمنوش های مختلف خوردم. یکشنبه صبح که دیدم هنوز پری نشدم ولی دل دردش رو خیلی زیاد دارم، یهو به سرم زد که یه بیبی چک بزنم که سریع دو خط پررنگ شد. الان هم دخترم روبه روم خوابیده😁

ممنونم عزیزدلم، شکر خوبیم، موقع ادرار کردن خیلی گریه میکرد دکتر گفت باید ختنه بشه، انجام دادیم، خیلی ...

من ان شااله از دو هفته دیگه که دخترم ۵ ماهش میشه میخوام غذا رو شروع کنم. و ان شااله تا ۱۰ ماهگی کامل شیرش رو قطع میکنم. همین الان هم دخترم خیلی بهم وابسته شده و من خیلی نگرانم. صبح تا شب با من تنهاست، باباش که میره سرکار، عصرها اون بیچاره تا میاد نهایت یکساعت باهاش بازی میکنه ولی بعدش وقت خواب بچه است. از هشت و نیم شب میبریمش که بخوابه حدود ۱۰ تا ۱۰ و نیم شب موفق میشم که بخوابونمش 🥴

حالا هرچی از ساعت ۸ و نیم دیرتر ببرمش واسه خواب از اون ور دیرتر میخوابه 🥴

آرزوم اینه که یه روز بگم دخترم خودش میخوابه 😂

من یادمه که جمعه بیبی چک زدم که منفی بود، رفتیم داروهای پانکچر رو خریدیم و خودم رو از جمعه بستم به د ...

باران جان شما آزمایش منو دیدی؟؟میتونی بهم بگی یانه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦