2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
استرادیول مصرف کرده بودی نسا جا ؟ من استرادیول مصرف کردم اینجوری شدم ،مگه نمیگن استرادیول ضخامت زیاد ...

نه من شیاف پروژسترون داشتم. دو روز تمام لکه بینی داشتم دیگه تا قرص رو خوردم روان شد خون ریزی.

کلا داروی هورمونی اختلال قائدگی ایجاد می کنه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

فقط با یک دونه قرص اومد پریود ؟

آره در کمال تعجب‌

من اولین باره ازش استفاده می کنم، برای مشکلات قائدگیه، می گن رو باروری هم موثره، حالا شاید ادامه بدم یه بسته شو. نمی دونم‌. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گل میخواستم از تجربیاتتون بهم راهنمایی بدینمن خودم تنبلی دارم اف اس اچ و ال اچم یکم بالا ...

عزیزم در مورد سوالات دیگه ات نمی دونم ، فقط میدونم اگه قرار بر میکرواینجکشن باشه دیگه مورفولوژی خیلی مهم نیست، چون خودشون اسپرم رو تزریق می کنن داخل تخمک. با این حال یه دوره دوماهه مکمل مصرف بشه، رو کیفیت کلی اسپرم می تونه تاثیر داشته باشه، بیشتر روی کیفیت تخمک خودت کار کن اگه عجله نداری ۳ ماه اصلاح سبک کن، داروی تقویتی بخور بعد برو برای پانکچر، من رعایت نکردم زیاد خب نتیجه هم نگرفتم.

در مورد این که اصفهان کجا بهتره بيمارستان بهشتی خیلی مثبتی هاش زیاده اکثر دکترایی که تو مراکز خصوصی هستند هم اونجا کار می کنن. یکی از دوستان تاپیک تحت نظر دکتر تهرانی اونجا مثبت شدن. حالا خودشون میان راهنمایی ات می کنن اگه ببینن پیامت رو. من خودمم یه بار مثبت شدم اونجا ولی از دستش دادم.

امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری 🙏

آره در کمال تعجب‌من اولین باره ازش استفاده می کنم، برای مشکلات قائدگیه، می گن رو باروری هم موثره، حا ...

آره هورمونارو تنظیم می‌کنه ،خیلیا با همین قرص باردار شدن ،من یک دو ماه خوردم قبلا به خاطر تخمدانام زیاد تاثیر نداشت برام آخه میگن شش‌ ماه اینا باید خورده بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستای گل میخواستم از تجربیاتتون بهم راهنمایی بدینمن خودم تنبلی دارم اف اس اچ و ال اچم یکم بالا ...

سلام عزیزم.شما چند سالتون هست و چند سال هست که بچه میخواهین؟

من نظرم اینکه با توجه به اینکه آندومتریوز داری حتما حتما به یه مرکز ناباروری خیلی سریع مراجعه کنین و یه سونو تخصصی آندومتریوز هم انجام بدین که شدت درگیری ها و اندازه کیست ها مشخص بشه .اگه مرکز ناباروری خوبی برین صددرصد برای شما این سونو رو مینویسه که انجام بدین.اصفهان رو من نمیدونم اما تهران یه چند جایی هست که این سونو رو انجام میده مثل سونوگرافی دکتر سعادت و یا سونوگرافی مرکز ناباروری ابن سینا.من خودم  تعریف دکتر کلانتر رو شنیدم اما باز بچه های اصفهانی بهتر میتونن راهنمایی کنن.

من انتقال دادم و منتظرمواسم دعا کنیدبعد از نه سال خدا این دفعه کمکم کنه و جواب مثبت بگیریمخیلی سخت ب ...

انشانه خدا دلت رو شاد کنه گلم .روز چندی؟اصلا به علائم نیست فقط انرژی مثبت به خودت بده 

منم برم دکتر قرصی چیزی بده پریود شم ؟ نمی‌دونم چیکار کنم ؟ امروز روز دوم پریودم بود فقط لکه بینی داش ...

رز منم با استرادیول کلا پریودنمیشم دکترم گف 2تاپروژسترون باهم بزن منم اینکاروانجام دادم پریودشدم چن روزبعدتزریق

سلام عزیزم. با توجه به وضعیتت به نظر من وقت رو تلف نکن و زودتر اقدام کن برا میکرو.

مرکز رویش همون مشتاق هست که بخش اتاق عمل ها و آزمایشگاه منتقل شدن شهرک سلامت.

من خودم مشتاق تا حالا دو بار جواب گرفتم، نمیدونم چرا جدیدا به هرکی میرسم میگه مشتاق خوب نیست.

ولی من تعریف دکتر هتاو تهرانی و نقشینه رو هم شنیدم که فکرکنم بهشتی میکرو انجام میدن.

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سلام. عزیزدلم با شرح حالی ک دادی وضعيت هورمونات خوب نیست نمیدونم چن سالته.ذخیرت خیلی پایینه گلم. نمیخوام خدایی نکرده ناامیدت کنم ولی طبیعی بعیدمیدونم بشه البته خدابخواد حتمامیده. من ازجهت علمی میگم. ب نظرم وقتوتلف نکن واسه میکرو. خیلی ازماها وقت تلفیمون زیادبوده من خودم سال‌های اول ازدواج نمیخواستم الان افتادم تواین مسیر پرپیچ وخم الان پشیمونم ولی دردی دوا نمیکنه. حتی واسه میکروهم بایدکلی خودتوتقویت کنی تخمکای سالمی داشته باشی. موفق باشی عزیزم 

سلام بچه ها نمیدونم منو یادتون هست یا نه ولی ازتون میخوام برام دعا کنین مشکوک به پارگی کیسه اب هستم ...

ایشالا به خیر بگذره.  چند هفته ایی؟

انشانه خدا دلت رو شاد کنه گلم .روز چندی؟اصلا به علائم نیست فقط انرژی مثبت به خودت بده

مرسی عزیزم

ایشالله خدا دل همه منتظرا شاد کنه

اگر خود روز انتقال هم حساب کنم میشه روز هشت

یه تایم هایی بهم میریزم ذهنم درگیر میشه

ولی سعی میکنم بیشتر بگم میشه و جواب تلاش هامو میبینم و خدا کمکم میکنه