2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

دوستی که گفت آمپول را پیدا ن‌کردن من هم اول  گیر نیاوردم دکترم دوفاستون هرهشت ساعت یکی داده ولی بعد پیدا کردم ولمپول استفاده کردم اینو بگم دوفاستون رو بعد انتقال گفت استفاده کنم قبلش رو نمیدونم جایگزین خوبی هست نه 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم به منم همش میگفتن بالای ۳۵ سال دیگه تخمک کیفیت نداره حتی دکتره میگفت ۱ ماهم که بگذره به ضررت ه ...

البته اینم بگم من ۳۴ سالگی اول بار پانکچر شدم. ۷تخمک شد و ۶ جنین که کیفیت یک جنین خوب نبود. اولین انتقال که خدا را شکر دخترم شد و دومین انتقال از ۴ جنین دوتاش بعد دوب خوب بود ولی بعد حاملگی بعلت پوچ بودن سقط شد. این یعنی واقعا ممکنه تخمک خوب نبوده که مشکل کروموزومی احتمالا داشته که پوچ شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستی که گفت آمپول را پیدا ن‌کردن من هم اول  گیر نیاوردم دکترم دوفاستون هرهشت ساعت یکی داده ولی ...

دفاستون همون پروژسترونه و نگران نباش حتما دکتر تنظیم میکنه جوری که پروزسترونت پایین نیاد. ولی واقعا جای تاسفه.مگه پروزسترون چه چیز خاصیه که پیدا نمیشه. یادمه خودمم بهمن و اسفند که انتقال داده بودم هر بار تو نسخه ده تا بهم میدادن که ۵روزه تموم میشد

آره عزیزم اما خیلی عمل کردن سخته  اون گازی که زدن موقع لاپارا سینه مو اذیت می‌کنه سرفه م خوب ن ...

فاطمه جون نگران نباش خوب میشی مایعات زیاد بخور 

راه برو 

تا گاز از بدنت خارج بشه

لاپارا خیلی بده گازش واقعا اذیت کننده ست 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

[QUOTE=307270646]این یه ویروسه که از بیشتر از گربه و یا چیزهایی که آلوده به مدفوع گربه هست، منتقل میشه. این هم تست ان ...[/QUOTE....اره امروز ز اینقدر سرچ کردم گفتم خدا این چیه ستاره دار زده برام  نکنه سقطم اینه. اخر فرستادم تو تایپیکای شما ببینین    بعد دادم دوستم گفت منفی هستی مرسی گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ایتقد انتظار انتقال کشیدم خدااااا یعنی چی اصلا نیست  هیچجااا

زمان انتقال منم کمیاب شد نگران نباش برو داروخانه ای که دور تر از مراکز ناباروریه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها  میخوام ازتون مشورت بگیرم. من خودم ۴۳ سالمه. جنین ندارم. به دکتر علیرضایی مراجعه کردم ا ...

عزیزم این فولیکولها بدون تزريق دارو محرک تخمدان بود ؟بنظرم من حتما شانستونو امتحان کنید قبلش مکمل های تقویت تخمدان مثل اوابوست بخورید که روی خود دارو هم نوشته برای زنان بالای ۳۵ سال بعدش شانستونو امتحان کنید والا تو مرکز ما تا ۴۴ سال هم میگن شانس هست البته من قبول دارم که با بالا رفتن سن شانس میاد پایین ولی همیشه میشه روش‌های دیگه مثل تخمک یا جنین اهدایی امتحان کرد ولی الان تا فرصت هست شانس خودتونو امتحان کنید والا خیلی ها تو سنهای بالاتر هم باردار میشن

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت. البته من با اون تعداد فولیکول انترال که گفتت نهایت دو سه تا جنین اگر داشت ...

انشاله بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم و زوده زود خبر مامان شدنت رو بهمون بدی   

ممنونم عزیزدلم، شکر خوبیم، موقع ادرار کردن خیلی گریه میکرد دکتر گفت باید ختنه بشه، انجام دادیم، خیلی ...

ای جان عزیزم. خدا برات حفظ کنه. بابت بیرون زدکی ناف نگران نباش دختر منم داشت اینو ولی کامل خوب شد. البته یکدکتر باتجربه به من گفت با چسب ضد حساسیت از دو طرف جمع کن چسبش بزن که به عمل نکشه. نگران نباش خوب میشه ولی زیاد نزار گریه کنه چون بیشتر میشه

عزیزم این فولیکولها بدون تزريق دارو محرک تخمدان بود ؟بنظرم من حتما شانستونو امتحان کنید قبلش مکمل ها ...

مرسی عزیزم از پاسخت. نه اینها بدون تحریکه. منطور اینه که اگر دارو گرفته بشه امکان رشدشون هست وگرنه همون یکدونه سایز ۱۷را روز ۱۱ پریودی داشتم.

خدا نگه داره براتون گل دخترنونو. مرسی عزیزم از به اشتراک گداری تجربه ات. خدا را شکر که طبیعی بودی من ...

سلام عزیزم دوست من 43سالشه انتقال داد مثبت شد و الان بارداره تخمکم از خودش بود