2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
 یه مدت خودت رو از فکر و خیال و دغدغه و نگرانی برای خانواده و حتی فکر کردن به گذشته ها رها کن ...

مرسی قشنگم ♥️

اگ ما تورو نمیداشتیم چیکار میکردیم

بمونی برامون ❤️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دیدم ذکر رو ناقص نوشتم منظورم لاحول و لا قوه الا بالله بود

قربونت برم الهی♥️

خصوصی رو چک میکنی عشقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان مهربونم سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طب ...

ای جان قدم نو رسیده هاتون مبارک انشاالله قدمشون خیر باشه براتون انشاالله ما هم بتونیم تا آخر خوب پیش بریم وبه موقع  نی نی رو بغل بگیریم‌

سلام دوستان مهربونم سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طب ...

قدمشون پر خیر و برکت باشه الهی.خدا براتون حفظ کنه. زیر سایه پدر مادر یزرگ شن الهی. چرا درد طبیعی

فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

عزیزم من هم بعد سزارین ورم داشتم و روز به روز بیشتر میشد. به دکترم گفتم یک قرصی اون زمان داد دفع شد

وای واقعا ضروریه،  هرداروخونه رفتم نداشته یه جا دلشت به اندازه سه روز بهم داد دیگه نداشت

وای عزیزم تهرانی؟

کاش زودتر پیامتو میدیدم من تهرانم امپول پروژسترون داشتم خونه برات با اسنپ میفرستادم

ولی متاسفانه بخاطر یه موضوعی تو راه شهرستانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 بچه ها  اگر میشه  برای آرامش و عاقبت بخیری سارا (داد ...

🥺🥺🥺

الهی بمیرم انشالله دلش اروم بگیره به حق این شبو روز های قشنگ اربعین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا برای دل خودمونه که بعدا عذاب وجدان نگیریم که کم گذاشتیم حتی شرایط بدن و جنین هم دست ما نیست ...

قربون دلت برم صبوری کن که جز صبر کردن کاری از دستمون بر نمیاد

انشالله به زودی نتیجه این سختی ها و صبرتاتو ببینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا دوتا سوال دارم از همه کسانی که میتونن کمکم کنن اول اینکه من از بعد پانکجرم که دوشنبه گذشته بوده ...

اگه امپولشو پیدا نکردید شیاف بزارید تو انتقال های قبلی من هر ۱۲ ساعت یه شیاف داشتم اون موقع به من گفتن تاثیرش با عصبانیت یکیه ،،، تعدادی کع میخواید انتقال بدید به نظر پزشک و شرایط جسمیتون بستگی داره ولی بهتره دوتا انتقال بدید که با مثبت شدن دو قلو بشن چون شرایط بارداری سه قلو ریسکش بالا هست