2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
راستی میشه بگین چند وقتتون بود زایمان کردین؟ هزینه هم کلا چقدر شد براتون 😶 چون زایمان دو قلو با یکی ...

یعنی دوقلو رو دوتا پول میگیرن؟ 

دیگه شانس آدم دوقلو شده.مثل این میمونه تخم مرغ دوزرده رو پول دوتا تخم مرغ بگیرن😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که تحربه تون رو گفتی. واقعا اگر همه بگن یه کمکی میشه متوجه بشیم واقعا یه سری چیزا تاثیر داره ی ...

عزیز دلم این چند سالی که تو دکترا بودم به این نتیجه رسیدم که

تا بالایی نخواد نمیشه

هستن کسایی که با استراحت مطلق مثبت میشن

و کسایی که بدون هیچ استراحتی بازم مثبت میشن بعد انتقال حتی یکی بود کوه نوردی رقته بود مهمون زیاد داشت سینما پیاده روی خدارو شکر مثبت شده بود

بنظرم فقط باید شرایط جنین و بدن محیا باشه 

استراحت اینا همش برای دل خودمونه

و نداشتن استرس

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها من قرص میخورم آمپول زدم ولی سفت شدن‌های شکمم خوب نمیشه اصلا انگاری بدتر شده چرا اینجوریم ...

یه سربرو اورژانس مامایی خب بزار نوار بگیرین خیالتم راحت بشه..هم نوار درد وهم نوار قلب

بنظرم یه مدت خودت و همسرت حسابی تقویت کن بعد دوباره پانکچر کن بیخیال جنین های قبلی بشو

اره نظر خودمم اینه اونارو دست به فراموشی بسپارم

چون هم بهشون بد بینم هم تا بخوام مجدد انتقال بدم نوبت فریزشون تموم میشه

ممنون عزیز دلم ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فیروزه جان شما چندهفته هستید امپول ریه زدید؟حتما باید زده بشه بس؟

من الان ۳۵ هفتمه دیروز چون درد داشتم دکترم بهم آمپول داد سه تار و دیشب زدم سه تا هم امشب 

اگر احتمال زایمان زودرس داشته باشی باید بزنی 

یه سربرو اورژانس مامایی خب بزار نوار بگیرین خیالتم راحت بشه..هم نوار درد وهم نوار قلب

واقعا؟به فکرم نرسیده بود اصلا ببینم چی میشه،چون نمیخواستم برم سمت بیمارستان اصلا از ترس معاینه،ولی میرم به قول شما میگم نوار درد و قلب بگیرن ببینم وضعیت چجوریه

فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

عزیزم ورم که مال من دو روز بعدش از بین رفت کاملا،برای درد هم شیاف بزار خوب میشی خودتو ننداز دستتو بگیر زیر شکمت دردش کم میشه و یکم راه برو توی خونه