2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
انشالله در اون موقع خوبه خوب میشی ،بخیه از این جذبیاست دیگه آره ؟

آره عزیزم اما خیلی عمل کردن سخته 

اون گازی که زدن موقع لاپارا سینه مو اذیت می‌کنه سرفه م خوب نمیشه بنظرت دکتر بگم چیزی بده برای رفعش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون فاطمه جون ،فدات 

جانیمسان انشاالله روز انتقالات روز مثبت شدنت روز سونوی قلبشون روز زایمانت🙏🙏🙏🙏🫂🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
باران جون از این ازمایش چیرو نشون میده ممکنه عامل سقط باشهtoxoplasma lggو toxsoplasma   lg ...

این یه ویروسه که از بیشتر از گربه و یا چیزهایی که آلوده به مدفوع گربه هست، منتقل میشه. این هم تست انتی بادی هست. اگه انتی بادیش  توی بدن باشه معلومه که قبلا گرفتی و انتی بادیش توی بدنت هست و ضرری نداره، اگه نباشه یعنی این ویروس رو نگرفتی اونوقت توی بارداری باید حواست باشه که مبتلا نشی چون واسه جنین خطرناکه.

من بارداری اولم تست رو دادم و منفی بود، دکترم گفت حواست باشه به گربه دست نزنی‌. بارداری آخرم  که دکترم یکی دیگه بود، گفت خونه گربه دارید گفتم نه، گفت پس نیاز نیست این تست رو بدی🤣

حالا دوتا سوال دارم از همه کسانی که میتونن کمکم کنن اول اینکه من از بعد پانکجرم که دوشنبه گذشته بوده ...

عزیزم برات بهترین اتفاق را از خدا میخوام. ولی پروزسترون تزریقش خیلی مهمه و حتی اینکه جنین چند روزه میخوای انتقال بدی روی تعداد تزریق اثر میزاره. حتما اگر تونستی بزن امپولو. من همین الان از انتقال قبلم داشتم کاش نزدیک بودی به دستت برسونم. اگر نتونستی بزنی حتما به دکترت خبر بده تا بهترین تصمیمو بگیره

منم یه هفته قبل انتقال تزریق کردم به نظرت  تاثیری داره تو مثبت شدن

قبل انتقال رو نمیدونم، چون انتقال من منفی شد. البته به نظر من مهم بعد انتقال هست. خدا رو شکر دخترم سالم به دنیا آمد. من از هفته ۴ بارداری تا هفته ۱۳ هر دو هفته یه بار تزریق کردم.

باران جان فکرکنم مجموع سی دی ۵۶ و ۱۶ باشه از این طریق حساب میکنن

من ازمایش خون ندادم. مستقیم بیوپسی کردم و سلولهای nkرحم رو بررسی کردند. توی برگه ایی که بهم دادند جلوی سلولهای nk نوشته سی دی ۵۶

بچه ها  میخوام ازتون مشورت بگیرم.

من خودم ۴۳ سالمه. جنین ندارم. به دکتر علیرضایی مراجعه کردم ایشون گفتن احتمال بارداریت با تخمک خودت و زایمان موفق به خاطر سن فقط ۵ درصده. اما اگر خواستی برات پانکچر هم انجام میدم. واقعا به نطرتون با این سن جنین خوب در نمیاد؟ بعدتو سونو یک تخمدانم یک فولیکول ۱۷ و دو سه تا آنترال داشت و اونیکی هم یکدونه داشت.ولی گفت رحمت عالیه. کسی همچین تجربه ای داشته یا مشناسه کسیو که تو این شرایط ای وی اف کرده و نتیجه گرفته؟ به نطرتون این ریسکو انجام بدم شاید شانس باهام یار باشه؟

ممنون عزیزم شکر خدا خوبه.  شما پسرت چطوره؟ وزن گرفت؟ راستی نوک پلاستی استفاده میکنی؟ من دیگه دخ ...

ممنونم عزیزدلم، شکر خوبیم، موقع ادرار کردن خیلی گریه میکرد دکتر گفت باید ختنه بشه، انجام دادیم، خیلی گریه میکرد یه مقدار نافش بیرون زده، نگرانش شدم، بعد دکتر جراح که ختنه اش کرد گفت که مادرزادی، یه مقدار پارگی ناف داره و تا ۵ سالگی خوب میشه، 

من اولش که این رابط رو خریدم، گفتم این دیگه چیه و اصلا نمیشه استفاده کرد، بعد که شما گفتین استفاده می کنین جدیش گرفتم 🙂 فقط با رابط سینه میگیره، اگه یاد بگیره که بدون رابط خیلی بهتره، کم سینه میگیره، شیر خشک میخوره، 

ماشااله چه بامزه اس دخملمون ، بگو تو دیگه بزرگ شدی باید بدون رابط نوش جان کنی 🥰

فیزیوتراپی بردین؟ 

فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

تبریک میگم عزیزدلم، قدمشون پر خیر و برکت باشه 😻

برای ورم پاها، چون من هم خیلی ورم داشتم، دکتر آ اس آ ۸۰ داد، برای ۲۰ روز، ولی من همینطوری دارم میخورم تا چند روز دیگه که نوبت دارم، خیلی تاثیر داشت

درد جراحی تقریبا برای من بعد ۱۵ روز خوب شد، 

ممنونم عزیزدلم، شکر خوبیم، موقع ادرار کردن خیلی گریه میکرد دکتر گفت باید ختنه بشه، انجام دادیم، خیلی ...

سلام عزیزم خوبی ؟ پسر گلت خوبه ؟ ببخشید یه سوال داشتم ازتون ، برای گرفتن شناسنامه گل پسرت ثبت احوال نامه خاصی خواست ؟ 

بچه ها  میخوام ازتون مشورت بگیرم. من خودم ۴۳ سالمه. جنین ندارم. به دکتر علیرضایی مراجعه کردم ا ...

سلام عزیزم من الان ۴۰ سالمه و تجربه خودمو میگم امیدوارم به دردت بخوره . من بعد از اینکه بچم سقط شد هر چی اقدام کردیم باردار نشدم. اولی رو طبیعی شده بود بعد ۳ ماه اقدام. دکترم گفت چون سنت بالاس ،اون موقع ۳۸ سالم بود .منتظر نمون بیشتر و برو مرکز ناباروری تا بیشتر بررسی بشی . منم رفتم و همون اولش گفت ای وی اف باید بکنی . زمان رو از دست نده . سنت داره میره بالا و کلی همه گفتن زودباش سنت بالاس . منو فرستادن پانکچر و هایپر شدم شدید و عمل و ... گفتن ۴ ماه باید صبر کنیم تا بدنت به حالت اول برگرده . تو همون ۴ ماه رفتم طب سنتی و داروهای تقویتی هم به من هم همسرم داد و خداروشکر طبیعی باردار شدم . اگر از اول هی نمیترسوندن که سنت بالاس عجله کن و ۳ ماه خودمو شوهرمو تقویت میکردم شاید زودتر نتیجه میگرفتم 

حالا دوتا سوال دارم از همه کسانی که میتونن کمکم کنن اول اینکه من از بعد پانکجرم که دوشنبه گذشته بوده ...

سلام عزیزم،دکتر منم برام ۴۰تا  آمپول پروژسترون روزی دوتا تجویز کرد

من یزد بودم فقط ده تا گیر آوردم که برای ۵ روز بود بعد از انتقال دکتر گفت چون آمپول سخت گیر میاد به جاش صبح یه شیاف شبم یه شیاف بذار،ولی بعدش گفت برای کسایی که جنیناشون فریزه آمپول بهتره ولی چون نیست،شیاف بذار

من برگشتم شیراز آمپول گیر آوردم

به نظرم لااقل امشب شیاف رو بذار ولی حتما به دکترت بگو

اگه خطرات چندقلویی رو به جون میخری سه تا جنین بذاری بهتره

اکثر کسایی  که سه تا جنین انتقال دادن دوقلو دارن☺️

انشاالله بهترین نتیجه رو بگیری به حق خانوم فاطمه زهرا🙏🏻💗