2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046957 بازدید | 684566 پست
عزیزم من خییییلی گشتم دنبال شیاف واژیسان و لاکتوفلور ولی من کل مشهد وتهران رو‌پیگیری کردم پیدانکردم& ...

نه اصلا مشکلی نداره. ببین لاکتوفلور واسه بازسازی مجدد باکتریهای مفید رحم هست، همون ۵ تا هم کافیه. اول این رو استفاده کن، هر دو شب در میون یکی. بعدش که تموم شد، شیاف واگیسان رو استفاده کن که عصاره شیر هست و کمک میکنه به شرایط بهینه pH رحم، در نتیجه باکتریهای مفید خوب رشد میکنند و جلوی رشد باکتریهای مضر رو میگیرند، این رو میتونی شبی یکی استفاده کنی یا اگه حوصله نداری یه شب در میون استفاده کن.

بسته های واگیسان هم یا ۷ تایی هست یا ۱۴ تایی، یعنی بسته بزرگتر نداره و کمی هم گرون هست متاسفانه. کرمش رو من فقط برای خشکی واژن توی بارداری استفاده کردم.

فقط اینها رو در زمان پری استفاده نکن. 

اره سلولهای کشنده و پلاسما رحم رو با بیوپسی بررسی میکنند. کلا سلولهای پلاسما سلولهای سفید دفاعی هست ...

الهی چقدر اذیت شدی 😔😔😔😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خییییلی گشتم دنبال شیاف واژیسان و لاکتوفلور ولی من کل مشهد وتهران رو‌پیگیری کردم پیدانکردم& ...

بسته لاکتو فلور من ۶ تایی یا هفت تایی بود، دقیق یادم نیست. دکتر زنانم یه بسته داد و گفته بود هر دو شب در میون یه دونه. مرکز ناباروری به خاطر بالا بودن سلولهای پلاسما ۲۱ عدد داده بود و گفته بود هر شب یکی، بجز زمان پری. و اینطوری شد که من ۶ تا اول رو دو شب در میون و ۲۱ بقیه رو هر شب استفاده کردم و در کل یک ماه لاکتورفلور استفاده کردم، اگه مرکز بهم نمیاد من فقط همون نسخه دکترم رو استفاده میکردم.

اینها هم باید در دمای زیر ۲۰ درجه نگهداری بشند. واسه من لاکتورفلور توی یخچال بود. 

واگیسان هم که بعد تموم شدن لاکتو فلور زیاد استفاده کردم چون ضرری نداره

وقتی مشکلی نداری، همینها هم کافیه. بذار یک ماه قبل وارد شدن به سیکل انتقال ازشون استفاده کن

سلام عشقا خوبین 😍

دلم براتون تنگ شده بود 

لطفاً اخبار جدید رو بهم بگید پیام ها فوق العاده زیاد بود نمیتونم خودمو برسونم 🥺😚

ممنون ازتون

من از مسافرت اومدم ولی متاسفانه نتونستم برم حرم شرمنده همتون شدم..

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلامت باشید  ماشاالله هزار ماشاالله چقدر خوشگلی  بسلامتی 💞💞💞💞💞

فدات پانیذ جونی😍

خودت خوبی گل پسری خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شاید ضخامت اندومترت زیاده. سونو انجام دادی مجدد؟

نه گلم اندومترم همیشه از حد نرمال پایینه ،بعد عمل پی ار پی اینجوری شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به بقیه دوستانم @atrin_arsen_atrina     دوست صبورم بهتری؟؟؟ @سحربانوو68 ‍ ...

🥹🥹🥹🥹

مررسی عزیز دلم من خوبم شما چطوری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان @فردایی_روشن     نیس خیلی وقته یا من پیاماشو نمیبینم؟

سلااااااام خاله ی قشنگم ♥️ دلم برات تنگ شده بود

خوبی جانِ دلم ؟!

ببخشید نگرانت کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

🥺🫂

مرسی مهتاب مهربونم

انشالله برکت کثیر بیاد تو زندگیت🧿♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان من به دکترم بگم سلولهایپلاسما رحم و ازمایش بنویسین؟ 

چرا به دکترت نمیگی بیوپسی رحم برای سلولهای کشنده و پلاسما انجام بده؟  اینطوری خیالت راحت میشه. چندتا از دوستان اینجا هم تهران انجام دادند. فقط بیوپسی منظورمه.

سلام عزیزدلم تو خوبی خداروشکر بد نیستم ببخشید زیاد نمیام سایت دلم میگیره یاد اون روزای انتظارم میفتم ...

دورت بگردم عزیزم انشالله حاجت روا بشی ❤️

من دیشب بعد چند سال اقدام طبیعی داشتم 🫣 روز ۱۳ قائدگی

ته دلم با تمام ناامیدی دنبال معجزه خدام..

خواهش میکنم همینکه گاهی میای ممنونم ازت :) 

دلمون برات تنگ میشه

یه خانمی بود انتقالش با من بود ...

خدارو شکر مثبت شد آزمایشش الان بارداره

هروقت تیترشو میبینم یه آه‍ از ته دل میکشم 🙂 منم میتونستم مثل اون عزیز باردار باشم ولی خدا نخواست...

غربالگری هم رفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40