2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خیلی ممنون. انتقال فریز هستم.. سال قبل فریز انجام شده.  کلا پروسه بارداری چ طبیعی چ میک ...

عزیزم کاملا میفهممت چون سه بار این مسیر رو رفتم.... 

عزیزم ولی به عنوان کسی که این تجربه رو داشتم بهتون میگم این استرسها نه تنها کمکی نمیکنه روح و روانتون رو فرسایش میده.... 

ماها این همه تلاش میکنیم که مادر بشیم بعدا همین استرسها مانع میشه مامانای آروم و شادی باشیم.... 

پس خواهش میکنم تا میتونین استرساتونو مهار کنین میدونم صفر نمیشه کرد اما تا میتونین کمش کنین.... 

مطمئن باش به زودی نتیجه تلاشات رو میبینی پس بذار رمقی برا لذت بردن از نتیجه شیرین برات بمونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین. من دوباره که میخوام انتقال بدم میرم تو سیکل هر 14 پریودی پریود میشم نمیدونم چرا ...

یعنی عزیزم سیکلات 14 روزست؟

متوجه نشدم؟ 

اگه انقدر سیکلات کوتاهن باید بررسی بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان می‌دونی دوستات که بعد از پی ار پی خونریزی داشتن تا کی اینطوری بودن ؟ من همچنان خونریزی دارم& ...

عزیزم نمیدونم شرایط بعد پی آر پی چی بوده.... 

من خودم پی آر پی نداشتم.... 

اگه لک بینیت طولانی شده با دکترت مطرح کن اما خوب نمیدونم تا چند روز لک بینی نرماله.... 

آنا جان می‌دونی دوستات که بعد از پی ار پی خونریزی داشتن تا کی اینطوری بودن ؟ من همچنان خونریزی دارم& ...

مثلا من ال دی که داشتم 7-8 مونده ال دیام تموم بشه به لک بینی میفتادم.... 

برا من با باقی ال دیا استروژن کنژوگه 1.25 تجویز میشد.... 

یکی دو تاش که میخوردم لک بینیم قطع میشد.... 

مثلا برا من معلوم بود استروژنم کم میشد که با خوردن استروژن لک بینیم قطع میشد.... 

یعنی اگه لک بینیت از روال عادی بعد پی آر پی بیشتره باید دکترت علتش رو پیدا کنه..... 

المان رحم اجاره ایی و تخمک اهدایی ممنوع هست. واسه سی دی ۵۶ یا پردنی میدند یا سرم. معمولا اونهایی که ...

الان من به دکترم بگم سلولهایپلاسما رحم و ازمایش بنویسین؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

میپرسم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میپرسم

البته آنا جان به من استرادیول هم دادن ،اونم‌ میخورم الان چند روزه ،استرادیول باعث لکه بینی میشه ؟ در این مورد اطلاعات داری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
البته آنا جان به من استرادیول هم دادن ،اونم‌ میخورم الان چند روزه ،استرادیول باعث لکه بینی میشه ؟ در ...

عزیزم فکر کنم برعکسه.... 

البته خوب من علمش رو ندارم اما تجربه خودم میگه برا من لک بینی رو قطع میکرد.... 

یعنی بعید میدونم از استرا باشه ممکنه از کم بودنش باشه اما بعید میدونم از داشتنش باشه.... 

بازم میگم من علمش رو ندارم و برداشت خودم از تجربمه.... 

عزیزم فکر کنم برعکسه....  البته خوب من علمش رو ندارم اما تجربه خودم میگه برا من لک بینی رو قطع ...

ممنون آنا جون 

نه درست میگی برای من به خاطر پی آر پی فقط نمیدونم چرا قطع نمیشه 

ممنون آنا جون  نه درست میگی برای من به خاطر پی آر پی فقط نمیدونم چرا قطع نمیشه

رزجان الان چند روز خونریزی داری بیشتر از چهاروز میکه نذاشتم خونریزی 

۲۸ عددی

هر ۲۸ عددی ۶۰۰ تومن 😲

حالا ۱۰۰ تا بخوای باید ۳ تا یا ۴ تا بخریم خدا به دادمون برسه😢

فقط توی این راه از خدا میخوام هممون نتیجه عالی بگیریم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
رزجان الان چند روز خونریزی داری بیشتر از چهاروز میکه نذاشتم خونریزی 

امروز روز ۴ ،خدا کنه برای منم از فردا قطع بشه 

باران جان بیوپسی رو برای سلولهای پلاسمای رحم انجام میدن ؟ عفونت واژن که مزمن شده باشه ربطی به این ع ...

اره سلولهای کشنده و پلاسما رحم رو با بیوپسی بررسی میکنند.

کلا سلولهای پلاسما سلولهای سفید دفاعی هستند. وقتی تعدادش بالا باشه بهش عفونت مزمن هم میگند. ولی معنیش این نیست که خانم عفونت داره. عفونت رحم با واژن فرق داره. مثلا من اصلا عفونت نداشتم ولی سلولهای پلاسما رحمم بالا بود و خودم فکر میکنم به بارداری اولم ربط داشت که جنین دو هفته توی رحمم ایست قلبی کرده بود و من متوجه نشدم  (توی اینجور مواقع این سلولها واسه دفاع از بدن زیاد میشند) و بعد اون هم کورتاژ شدم که بعد کورتاژ هم انتی بیوتیک بهم ندادند. بعد اون دوبار مجدد باردار شدم و هر دوبار بدون دارو سقط شد، یعنی هر بار دو هفته طول کشید تا سقط کامل انجام بشه. خودم فکر میکنم شاید سلولهای پلاسما اون موقع واسه دفاع زیاد شده بود و بعدش که شرایط رحم نرمال شد تعداد این سلولها کم نشد و البته سلولهای پلاسمای من به انتی بیوتیک مقاوم هستند که توی کل دنیا ۵ درصد خانم ها ممکنه مقاومت به انتی بیوتیک داشته باشند.