2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
المان رحم اجاره ایی و تخمک اهدایی ممنوع هست. واسه سی دی ۵۶ یا پردنی میدند یا سرم. معمولا اونهایی که ...

باران جان بیوپسی رو برای سلولهای پلاسمای رحم انجام میدن ؟

عفونت واژن که مزمن شده باشه ربطی به این عفونت رحم داره یا عفونت رحم کلا یه چیز دیگه است ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم پچ استرادیول هم استفاده کردید؟ دوستان فیزیوتراپی رحم رو هم می گفتن خیلی خوبه

پچ استرادیول رو استفاده نکردم

گفتم این ماه با قرص خارجی امتحان کنم اگه نشد ماه بعد قرص با پچ رو امتحان کنم

فیزیوتراپی رحم رو کجا انجام‌مبدن؟همون فیزیوتراپی معمولی برم بپرسم؟یا طب سنتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عالی پزشک من میگه تا ۳ خطی و به ۱۲ نرسه انتقال نمیدم  روز چندم هستین؟

پزشکتون کیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب برای شما احتمالا سلولهای nk و پلاسما رو اصلا کنترل نکردند  وگرنه بهتون میگفتند. مرکز نابار ...

عزیزم من خییییلی گشتم دنبال شیاف واژیسان و لاکتوفلور ولی من کل مشهد وتهران رو‌پیگیری کردم پیدانکردم 

یه اشنایی اتریش داشتم برام فرستاد من فقط شیاف واگیسان هفت دونه داره من فک میکردم بیشتر داره یک‌بسته فرستاده با پمادش رو 

والبته یه دوبسته قرص پنج تایی واژینال لاکتور فلور 

عزیزم من خودم اینا رو‌میتونم استفاده کنم مشکلی که نداره 

ولی خب کمه باید چند دوره مصرف کنم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم کلا روز اول تا سوم پریودیه....  حالا باید ببینی کی با برنامت جور میشه. اما اگه دستت باز ...

خیلی ممنون.

انتقال فریز هستم.. سال قبل فریز انجام شده. 

کلا پروسه بارداری چ طبیعی چ میکرو برای همه پر از چالش و استرس هست. 😖 

سلام دوستان خوبین.

من دوباره که میخوام انتقال بدم میرم تو سیکل هر 14 پریودی پریود میشم نمیدونم چرا واقعا خسته شدم دیگه😭😭بنظرتون مال چیه؟؟؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏

کسی براش پیش اومده یا میدونه علتش چیه؟باید چیکار کنم؟دکترتون چی تجویز کرده اگه اینطور بودین؟؟؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
عجببب    

آنا جان می‌دونی دوستات که بعد از پی ار پی خونریزی داشتن تا کی اینطوری بودن ؟ من همچنان خونریزی دارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

ضخامت آندومترم روز 12پریودی 5 میشه.

لطفا کمکم کنین😞😢

بچه ها کسی مریض دکتر شه بخش هست ؟ چطوره حواسش جمع هست؟

سلام عزیزم

من مریض دکتر شه بخش هستم

دکتر خیلی خوبیه 

خیلیا ازش جواب گرفتن تو ابن سینا

اما کلا دکترا خیلی بی توجه شدن باید خودت حواست باشه

من قبل از اینکه برم ویزیت همه سوال هامو تو گوشیم مینویسم و دونه دونه ازش میپرسم 

اما در کل خیلی دکتر خوبیه یادش میمونه که قبلا چی بهت گفته

سلام عزیزم من مریض دکتر شه بخش هستم دکتر خیلی خوبیه  خیلیا ازش جواب گرفتن تو ابن سینا اما ک ...

درسته من قبلا گفته بودم می خوام فرش انتقال بدم تو پانکچر خودش یادش بود خدا خودش بخیر بگذرونه.