2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام فاطمه جون خوبی عزیزم ؟ کجا بودی دختر ؟ همه سراغتو میگرفتنا

سلام قشنگم خوبی

شرمندتونم 🥹

۲۰ روز شهرستان بودیم نشد پیام بدم اینجا

چخبر دختر نازت خوبه ؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چقد بفکرت بودم همش میگفتم این دختر بمب انرژی ما کجا رفت دیگه پیداش نشد

سلام به روی ماهت عزیزکم 🫀

دخترای قشنگت خوبن؟ بهتر شدی؟

من ۲۰ روز شهرستان بودم حال روحیم خوب نبود متاسفانه

پیام نذاشتم که موج منفی نباشم

الان خدارو شکر برگشتیم 😁 خوبم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بسته لاکتو فلور من ۶ تایی یا هفت تایی بود، دقیق یادم نیست. دکتر زنانم یه بسته داد و گفته بود هر دو ش ...

چه قدر بلدی شما من اینچیزا که میگین اولین بار میشنوم  بعد دکترا میگن تو چرا اینقدر میدونی شما رو ببینن چیمیگن الله اکبرر پیاماتون سیو کردم چند بار بخونم برم بگم ایمونولوژی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عشقا خوبین 😍 دلم براتون تنگ شده بود  لطفاً اخبار جدید رو بهم بگید پیام ها فوق العاده زی ...

کجایی خوشگل خانوم نگرانت شدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم پچ استرادیول هم استفاده کردید؟ دوستان فیزیوتراپی رحم رو هم می گفتن خیلی خوبه

الا جان من ۶ تا پچ استرادیول دارم به جای استرادیول میتونم سر خود استفاده  کنم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چرا به دکترت نمیگی بیوپسی رحم برای سلولهای کشنده و پلاسما انجام بده؟  اینطوری خیالت راحت میشه. ...

من اولین بار شنیدم اینو حقیقت همیشه تو این چهارده سال گفتن مشکل از شوهرمه. من جواب دوتا هیسترومو براتون بفرستم ببینین انجام شده برام؟   

کجایی خوشگل خانوم نگرانت شدم 

فداتشم مهربونم 🙂🫀😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا به دکترت نمیگی بیوپسی رحم برای سلولهای کشنده و پلاسما انجام بده؟  اینطوری خیالت راحت میشه. ...

باران جون کولپوسکوپی انجام دادین شما؟  

سلام عزیزم چقد بفکرت بودم همش میگفتم این دختر بمب انرژی ما کجا رفت دیگه پیداش نشد

سلام سحر جون خوبی عزیزم ؟ دردت ایشاله کمتره یا هنوز اذیتی ؟ سحر جان جای آمپول انکسا تو شکمم میزدم خونش دیر بند میومد چند ساعت بعد دوباره شروع میشد ، به دکتر گفتم گفت شکمت سفت شده دیگه فعلا نزن بزن رون پات . حالا چند روزه میزنم پام خیلی بهتره .فقط نمیدونم جاشو درست میزنم یا نه. روی رونم یکی ۲ سانت به سمت بیرون میزنم درسته ؟ 

بسته لاکتو فلور من ۶ تایی یا هفت تایی بود، دقیق یادم نیست. دکتر زنانم یه بسته داد و گفته بود هر دو ش ...

ممنونم عزیزم از پاسخگویییت الان که فعلا ای یوای کردم ان شاالله که مامان شدم و‌دیگه نیازی به دارو‌نباشه 

اگر نیازی بود حتما استفاده میکنم 

ممنونم عزیزم از راهنمایی و وقتی که گذاشتی 

خدا دختر گلتو برات حفظ کنه جانم 

دعام کن 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
آره عزیز، گاهی اینقدر فشار میارن رو بخیه ها میگم الان پاره میشن. من دکترم وقتی سرویکسم ۳۲ بود بهم گ ...

بهاره جان من ازسینم مثل اب میاد...چیکارکنم؟خطرناکه؟نشونه زایمان نیست که؟۲۶ هفته و۵روزم