2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

@تورک_آنا    

ضخامت رحم بعد از آزاد سازی تخمک بازم ضخامت رحم بالا میره ؟ بعد از آمپول هاش سی جی ضخامت بالا میره ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچهها من رفتم جنین شناس بیمارستان  بهمن دکتر حسینی جدا گفت.  پی جی اس اصلا انجام نده سالما ...

آناشید جان دکتر زرنانی اصلا آپکا و لنفوسیت تراپی و... رو قبول نداره. من سال ۹۹ ک داده بودم ‌بار اول اپکام خوب بود ولی دکتر گف چون بارداری پایدار نداشتی بعیده عدد درست باشه دوباره بده، دوباره دادم عدد پایین بود و گفتن باید لنفوسیت تراپی بشم‌

این دفعه ک ب دکتر زرنانی گفتم گف اصلا ب درد نمیخوره. و نباید انجام میدادی‌

نمیدونم واقعا. هر دکتری ی نظری داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلای گل دیروز زدم عزیزم منفی بود به شدت دردپریودی دارم ولی نمیشم دوسه روز صبر کنم اگر پریود ...

سلام عزیزم.

پس ان شاالله زودی پریود شی راحت بشی. منم ی بار اینجوری شدم ک خیلی تاخیر انداختم خییییلی حالم بد بود و روحی بهم ریخته بود اعصابم. گفتم خدایا چقد این پریود شدن خوب بود نمیدونستم😅 اخه من پریودامم دردناک میشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آناشید جان دکتر زرنانی اصلا آپکا و لنفوسیت تراپی و... رو قبول نداره. من سال ۹۹ ک داده بودم ‌بار اول ...

واقعاا دانایی قبول داره عارفی هم.. نمیدونم والا  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

عزیزم قبول باشه❤️❤️🥺🥺

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مرسی قشنگم خوبی ؟ حال دلت اوکیه؟ من اولین شبیه ک اومدم هیئت گریم بند نمیاد 💔 چقدر ارزوهام کوچیک و ...

سلام عزیزدلم تو خوبی خداروشکر بد نیستم ببخشید زیاد نمیام سایت دلم میگیره یاد اون روزای انتظارم میفتم دوست دارم با خبر خوش بیام اینجا . کلا آدم کم حرفیم هستم بیشتر از اینکه خودم حرف بزنم شنوندم به خاطره همین دوستام همیشه میان پیشمو دردو دل میکنن

نذرو نیازت تو شبای محرم قبول باشه نفس

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍