2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الهه جان و بهارِ گل نمیدونم چه نام کاربری هستین تگتون کنم انشااله به سلامتی فارغ بشین و ماهم روز ز ...

سلام عزیز دل

ممنون از دعای قشنگت

ان شاالله به زودی زود روزی شما و همه دوستان منتظرم. از ته قلبم برای همگی دعاگو هستم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@یامنان    سلام دوستم  دیدم شمام مشکل منو دارین برای پریودی والله من یکسال با پای ...

آره عزیزم من یبارم وزن کم کردم بازم نیومد همش باید آمپول یا قرص دلم میخواد طبیعی خودم بشم ولی فکرکنم برای ما نشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به بقیه دوستانم @atrin_arsen_atrina     دوست صبورم بهتری؟؟؟ @سحربانوو68 ‍ ...

سلام عزیزم قربانت شما خوبی؟

فعلا هیجی. دکتر زرنانی برا سه سیکل قبل انتقال چند تا دارو نوشتن، دوشنبه باید ببرم دکترم ببینه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزی دوستم من چت نمیکنم ولی بدون استثنا همه پیامها رو میخونم  گاهی بی حوصلم دوست ندارم بچه ه ...

ااای جان. ان شاالله خوش خبر باشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان @فردایی_روشن     نیس خیلی وقته یا من پیاماشو نمیبینم؟

نه هنوز. حدودا ۵_۶هفته دیگه مونده. بچه ها هم الحمدالله خوبن. کویین هفته ۳۷ وقت زایمان داره سحر ال ...

ان شاءالله همگی به موقع زایمان کنیدوزایمان راحتی داشته باشید  

خدایابه امیدخودت🌺
خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

حاجت روا بشی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رفتارش چه طوره عزیزم اگه بهش بگی براتون دارو بنویسه یا چیزی پیشنهاد بدی گوش میکنه یا فقط کار خودشو م ...

مهربان و آرام و خوش اخلاق

مثلا من بهش گفتم برام سرم آی وی آی جی بزن گفت اینکارو نمیکنم چون خیلی عوارضش زیاده و شما بچه دار میشی. اون برای کسی هست که اصلا بچه دار نشه.

یا گفتم پی آر پی کن.گفت اگر ضخامتت کم بود حتما.

گفتم دفعه آخر انجام میدم آزمایش ایمنی میخوام فرستاد پیش ایمونولوژی واینکه داروهام با دفعه پیش فرق داره تا حدودی.

من هردفعه با کلی سوال نوشته میرم پیشش همه رو جواب میده

مهربان و آرام و خوش اخلاق مثلا من بهش گفتم برام سرم آی وی آی جی بزن گفت اینکارو نمیکنم چون خیلی عوا ...

مرسی عزیز دلم انشالله تا چند روز آینده خبر مادر شدنت رو بدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به بقیه دوستانم @atrin_arsen_atrina     دوست صبورم بهتری؟؟؟ @سحربانوو68 ‍ ...

سلام عزیزم بله دو هفته بعد سونو غربالگری دارم ممنون از احوالپرسیت مهربونم انشالا قسمت خودت ی بارداری راحت و بی دردسر