2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها من امروز امپول سینال اف گرفتم ۹۰۰واحد تا چهار شنبه ک برم سونو بازم دارو ها ادامه دارن؟ س ...

آره اگ سایز فولیکول به اندازه مورد نظر نرسه باز امپول میدن.الان روز دوم پریودتون هستش؟منم فردا باید برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته پیش ۲۷ هفته بودم تزریق کردم چرا بستری؟؟؟

منم دوشنبه ،۲۸ هفته م تموم میشه.سشنبه و چهارشنبه که میشه ابتدای۲۹ هفته باید تزریق کنم.

شماچندتا دونه تزریق کردین؟ شش تا دونه زیادی نیست؟!!!!!

حالم مساعد نیست ،دکترمیگه باید بستری بشی تاقلب و ریه و...بررسی بشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروشکر عزیزم.  کامن رو امتحان کردی برا ما با اون نابود میشن کلا. منم نسبت ب مورچه حساسیت دا ...

کامن بخاطر بوش نگرفتیم، یکی دیگه همسرم گرفته روش نوشته بدون بو، ولی وقتی میزنی اینقدر بو داره که دو روز هم میگذره هنوز بوش تو اتاق هست، خدا کنه جنینم سالم باشه تو دلیم . 

سلام پانیذجان. من وقتی مورچه بیاد خونه یکیشون رو نشون میکنم و تعقیبش میکنم تا خونه شون رو پیدا کنم ب ...

بهاره جان ، منبع ورود اولیشون پیدا کردیم که از کجا وارد شدند ولی تو خونه پخش شدند

منم دوشنبه ،۲۸ هفته م تموم میشه.سشنبه و چهارشنبه که میشه ابتدای۲۹ هفته باید تزریق کنم. شماچندتا ...

انشالله که بهتر بشی عزیزم من سه تا باهم تزریق کردم ۲۴ ساعت بعد دوباره سه تا دیگه تزریق کردم

سلام عزیز دلم الهی به حق این روز شبا خدا برکت سلامتی ب خانواده ت وبرکت مادی معنوی به زندگیت بده خیل ...

ان شاءالله نی نی های سالم و صالح روزیت باشه خیییییییلی زود به لطف کرم پرودگار.

بعضی ادم ها از بیشعوریشون حرفی میزنند 

و بعضی ادم ها از روی دلسوزی 

و بعضی ها هم تصورشون این هست که بهتر میفهمن

و بعضی ها هم مثلا راهکار میدن 

یک چیزی که فهمیدم اوایل خیییییییییلی غصه میخوردم گریه میکردم با همسرم دعوا میکردم با بقیه با مامانم 

اما به مرور زمان دیدم اونی که عمدی دل منو شکوند خدا چطور جوابشو داد

و اونی که قصد و غرضی نداشت به طریقی بعد اومد جبران کرد 

فقط من روزهایی رو با همسرم بخاطر این ادم ها با بحث و دعوا گذشت.

خدا ارحم راحمین هست 

نذر شیر برای حضرت علی اصغر بکن ، ان شاالله حاجت روا بشی.