2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر منم همین ماه برو که هم خیالت از بابت دخترت راحت تره مخصوصا تو‌این شرایط تا بخوای وارد سیکلربش ...

ممنونم بهارجان.آره از الان نگرانم چجوری رفت و امدکنم اگ فصل مدارس بشه.شوهرم میگ آسپریژن و فرتیل روزی دوتا بخورم؟اسپریژن اونا دادن گفتن روزی یکی بخوره فرتیل خودمون خریدیم

سلام عزیزان 

من توی سیکل قبل انتقال هستم و در حال مصرف LD 

امروز  غروب هم باید برم آمپول دیفرلین بزنم بخاطر آندومتریوزم

شماها با علامت های روحی و افسردگی ناشی از داروها چجوری سر می‌کردید؟ خیلی سخته بخدا. مدام حس ناامیدی میاد سراغم

نصیحتی چیزی دارید؟ 

دکتر قبلیم گفت خیلی اضافه کردی دیگه نباید اضافه کنی بخاطر اون میترسم بخورم برم ببینم دکتر جدید چی م ...

سلام عزیزم یک کوچولو وزن که بره بالا اذیت میشی. اگر میتونی وقتهایی ک خودت میدونی اشتهات کاذب هست و اصلا گرسنه نیستی آب بخور یا آدامس ک خیلی خوبه و جلوی اشتهات میگیره 

سلام عزیزم یک کوچولو وزن که بره بالا اذیت میشی. اگر میتونی وقتهایی ک خودت میدونی اشتهات کاذب هست و ا ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم،بخدا هرچی میخورم کوفتم میشه اینقدر که بهش فکر میکنم

اینجا چی بود اوندی لایک کردی منو بردی به گذشته هاااااا چطوری مادر دلم برات تنگ شده بود  جوجه ...

سلام عززززیزم اتفاقا چندروز پیش رفتم صفحات چت اون سالو پیدا کردم چه روزایی بود اخه😭😭😭دلم خیلی براتون تنگ شده من هیچی خواهر درب و داغون استخونام شکسته با این دوتا وروجک😭😭تو چه خبر😍😍😍وروجکای تو خوبن؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام‌ بله باید قطع بشه به دکترتون اطلاع بدید البته بعضیا هم اینجور میشن و دکتر میگه طبیعیه. 

دکتر خودم شهر دیگه س دوهفته دیگه نوبت دارم

فردا میرم پیش ی دکتر میگم ببینم چی میگه خدا کنه دارو اشتباه نده بدتر بشم

دکتر خودم شهر دیگه س دوهفته دیگه نوبت دارم فردا میرم پیش ی دکتر میگم ببینم چی میگه خدا کنه دارو اشت ...

ببین عزیزم نرو جای دیگه. همین یه دونه رو قرار بوده بزنی یا دومی رو هم باید بزنی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤