2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اصلا سنگین نشدم کلا شش کیلو زیاد کردم خیلی تغییر نکردم

سلام سحرجان..میگم من باز سوال دارم...یکی اینکه کمرم درد میکنه ازدیروز درست وسط کمرم استخون هست اونجا..آیا خطرناکه؟نشانه زایمانه؟برم نوار درد بگیرن؟

ویکیم سینه هام ۴یا۵روزه سنگین شدن طبیعیه یانه؟برا شمام سنگین شدن؟

عزیزم خیلیا داشتن....  برای مهار سیستم باروریه اگه اشتباه نکنم....

درسته

برای کیست اندومتریوز تجویز میشه ک پریودی قطع بشه رشد کیستا متوقف بشه

ولی برای من برعکس عمل کرده همچنان خونریزی دارم 

سلام بهاره جان..میگم من ازدیروز کمردرد دارم درست وسط کمرم استخون هست اونجا..آیا خطرناکه؟نشانه زایمان ...

سلام عزیز. من چون خودم بارداری اولمه زیاد دردها رو نمیشناسم. شاید کوئین و مهتاب بتونند کمکت کنند.

درباره حرکتشون هفته چندی الان؟

منم تا نزدیکای هفته ۳۰ حرکت یکیشون رو کمتر میفهمیدم ولی دیگه الان چون بزرگ شدند و جا هم محدوده حرکت هر دو قشنگ مشخصه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ان شاالله دیگه چیزی نمونده راحت میشی 😍

واقعا واقعا این هفته های آخر سخته.

به نظرم برای ivf ها هم سخت تر میشه چون چندسال سختی ناباروری و عمل و ... رو تحمل کردند بعد تازه وارد یک دوره جدید میشن که خودش دنیایی استرس و درد و ... داره.

من رسما احساس میکنم ۱۰ساله باردارم🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سحرجان..میگم من باز سوال دارم...یکی اینکه کمرم درد میکنه ازدیروز درست وسط کمرم استخون هست اونجا ...

سلام عزیزم 

درد کمر اگه حالت پریودی باشه خطرناکه ولی اگه فقط مهره کمر درد میکنه اون بخاطر بزرگ شدن شکم هست نگرانی نداره

سلام من یک پریودی زدم تا روز ۴پریودی سنگین داشتم بعد از اونم تا امروز ک روز ۱۴ هست لکه بینی و خونری ...

سلام‌ بله باید قطع بشه به دکترتون اطلاع بدید البته بعضیا هم اینجور میشن و دکتر میگه طبیعیه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم  درد کمر اگه حالت پریودی باشه خطرناکه ولی اگه فقط مهره کمر درد میکنه اون بخاطر بزرگ ...

سحرجان حالت پریودی یعنی شکم درد وکمردرد هردو باهم..اینقدر میترسم..باهردردی دیگه استرس واضطراب میگیرم