2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
شما آخرین بار ضخامتتون چند بود من دو روززقبل پانکچر ۷ بود دیگه بعدش ندونستم چنده؟ 

عزیزم من تازگی انجام ندادم. فقط سه ماه پیش ک تو سیکل نبودم سونو رفتم روز ۱۴ سیکل ۷/۵ بود. ولی تو سیکل انتقال خیییلی دیر بالا میاد ضخامتم.

تو پانکچر ولی یادم نمیاد در مورد ضخامت چیزی بگن بهم. 

میخواید فرش انتقال بدید؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه دومی هم باید چهارم بزنم همونروز نوبت دکتر خودمو دارم

به نظرم هیچ کاری نکن تا همون روز دکتر خودت. 

من یه بار اولی رو زدم و به موقعه هم شدم و تموم شد یهو ۹ روز بعدش پریود شدم رفتم سریع پیش دکترم گفت اصلا سونو نمیکنم برو و کاری نداشته و دومی رو هم بزن که منن همین کارو کردم. حالا باز نظر خودتون. میتونی از منشی دکترت بپرسی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم هیچ کاری نکن تا همون روز دکتر خودت.  من یه بار اولی رو زدم و به موقعه هم شدم و تموم شد ...

صبح ساعت ۱۰ونیم نوبت گرفتم از ی متخصص زنان و نازایی

میرم سونومو نشون میدم ببینم چی میگه دارو داد نمیگیرم

تحمل میکنم این وضعیتو ی روزم پاک نیستم خیلی دارم اذیت میشم

خوب خدا رو شکر که مشکلی نبوده. دیگه از این بابت خیالت راحته.مگر موقع انتقال آندومترت اوکی نبود ؟دارو ...

چرا موقع انتقال اندومتر بد نیس تو هر سه سه خطی بوده ولی غیر از انتقال اولم باقی خیلی ضخامت دیر بالا میاد.و خیلی سخت.

دو بارم اون وسطا سیکلم کنسل شد چون بالا نمیومد. 

اون موقع تو تاپیک نگفتم که بچه ها ناراحت نشن،دو ماه بعد انتقال اخرم و سقطش، عین سارا خدا برا منم معجزشو نشون داد و طبیعی باردار شدم ینی ماه پیش. ولی بازم به هفته نکشیده افتادم لک بینی و تمام...

دکتر زرنانی برا همین میگه احتمالا آندومتر مشکل داره. نمیدونم والا

نمیدونم تو ۴ تا بارداری ای ک تا حالا داشتم چرا به یه هفته هم نمیکشه و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوب خدا رو شکر که مشکلی نبوده. دیگه از این بابت خیالت راحته.مگر موقع انتقال آندومترت اوکی نبود ؟دارو ...

ی چند تا چیز نوشته. دعا کن امروز دکترم باشه ببرم ببینه چیه. 

چند وقته یا دکترم نیس یا من مشکلی برام پیش میاد و نمیتونم برم

بچه ها خدا رفتگان همه رو بیامرزه. دیروز زن عموم فوت کرد خییییییلی مهربون بود خیییلی. تشییع ک رفته بودیم ی لحظه ک بغل دختر عموم شدید گریه کردم انگار ی چیزی سمت چپم یکم بالاتر از لوله فالوپ کشیده شد. ازون موقع هر از گاهی درد میگیره اون قسمت. نگرانم کرده. کسی تجربه ای داره؟ 

حضوری ویزیت شدی؟

نه اینترنتی. همون روزا بود ک طبیعی باردار شده بودم به خاطر سقطی ک دو ماه پیشش داشتم نگران بودم شرایطمو ک توضیح دادم که میترسم این همه راهو بیام و... قبول کردن اینترنتی ویزیت بشم که دیگه تا ویزیت دوم اونم از دست دادم

سحرجان حالت پریودی یعنی شکم درد وکمردرد هردو باهم..اینقدر میترسم..باهردردی دیگه استرس واضطراب میگیرم

کمر درد پریودی با درد کمر معمولی خیلی فرق داره کمردرد پریودی یه دردی توی کمر میپیچه که معلوم نیست کدوم مهره های کمره و قسمت پایینی کمر هست ادم‌احساس میکنه الان پریود میشه ولی درد کمر تو دقیقا میتونی بگی کدوم مهرهذکمرت درد میکنه

عزیزم در حد نبض که مال الان نیست! الان باید خیلی تکون بخوره من قشنگ پوست شکمم بالا پایین میشه استخوا ...

جفت من هم قدامیه عزیزم ،ممکنه چون خودم خیلی فعالیت ندارم از اون باشه؟

آخه من زود خسته میشم و نفسم میگیره، میشینم خیلی کار نمیکنم.

بعد از هر وعده غذا حتما راه میرم ،بعضی وقتها هم انگار توی دلم خالی میشه اون موقع هم داره تکون میخوره فکر کنم ،ولی تکون شدید مثل شما نه 

سونو که رفته بودم بهشون گفتن چرا زیاد حس نمیکنم تکون بخوره گفت چون جنین بیشتر میخوابه

اناشید عزیز شما بارداری !؟

ننه گلم انتقال دادنم بعد ساک سقط شد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شما چاق هستین؟اخه میگن افراد چاق خیلی حرکت جنین متوجه نمیشن

عزیزم فروتن به شمام فقط انوکسا 6000 هزار داد؟  اسپرین نداد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چرا موقع انتقال اندومتر بد نیس تو هر سه سه خطی بوده ولی غیر از انتقال اولم باقی خیلی ضخامت دیر بالا ...

آلا جون منم آزمایش بتا میدم یه هفته نشده لکه بینی وتمام میشه

ممکنه مال منم از آندومتر باشه؟؟مشکل ایمنی هم دارم

من حالا نوبت زرنانی گرفتم برم ببینم واسه من چی میگه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیز. من دوقلو دارم، نمیتونی زیاد مقایسه کنی. ولی اگر دکتر و سونو میگن تکونشون خوبه خودت رو نگ ...

اوکی عزیزم ،برا من اول سرش پایین بود وقتی چرخید من دلم درد گرفته بود که نمیتونستم بشینم رفتم سونو فهمیدم چرخیده سرش رفته بالا به خاطر همون درد داشتم 

بعد هفته بعد دوباره رفتم سونو دوباره چرخیده بود سرش رفته بود پایین ولی من اصلا متوجه نشده بودم،سری آخر که رفتم دوباره سرش اومده بود بالا باز هم من متوجه نشده بودم