2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه احساس خستگی‌ات هستم و امیدوارم که به زودی آرامش و انرژی لازم را به دست بیاوری. دعا می‌کنم که خداوند به تو صبر و آرامش عطا کند و در هر لحظه از زندگی‌ات، بهترین‌ها را برایت رقم بزند. 

البته! وقتی احساس خستگی و ناامیدی می‌کنی، طبیعی است که بخواهی از آن وضعیت خارج شوی. دعا کردن و درخواست کمک از خداوند می‌تواند به تو احساس آرامش بدهد. 

خداوند همیشه در کنار ماست و می‌تواند به ما در زمان‌های سخت کمک کند. دعا می‌کنم که تو به زودی به آرامش و انرژی لازم برسی و بتوانی با قدرت بیشتری به جلو بروی. 

همچنین، شاید خوب باشد که به خودت استراحت بدهی و کارهایی انجام دهی که به تو شادی و آرامش می‌دهد. مثل گوش دادن به موسیقی، پیاده‌روی در طبیعت یا صحبت کردن با دوستان. 

اگر دوست داری، می‌توانیم درباره‌ی چیزهایی که به تو انرژی می‌دهند صحبت کنیم. چه کارهایی را دوست داری انجام دهی؟

برای افزایش انرژی و آرامش بهت پیشنهاداینکار هارو میدم

1. **پیاده‌روی در طبیعت**: قدم زدن در پارک یا طبیعت می‌تواند به تو احساس تازگی و آرامش بدهد. هوای تازه و زیبایی‌های طبیعی می‌توانند روحیه‌ات را بالا ببرند.

2. **گوش دادن به موسیقی**: موسیقی می‌تواند تأثیر زیادی بر احساسات ما داشته باشد. می‌توانی به آهنگ‌های مورد علاقه‌ات گوش بدهی یا موسیقی‌های آرامش‌بخش را امتحان کنی.

3. **مدیتیشن یا یوگا**: این فعالیت‌ها می‌توانند به تو کمک کنند تا ذهنت را آرام کنی و استرس را کاهش دهی. حتی چند دقیقه تمرکز بر نفس‌کشی می‌تواند مفید باشد.

4. **خواندن کتاب یا تماشای فیلم**: غرق شدن در یک داستان خوب می‌تواند به تو کمک کند تا از دنیای واقعی فاصله بگیری و به آرامش برسی.

5. **صحبت با دوستان**: گاهی اوقات، فقط نیاز داریم که با کسی صحبت کنیم. می‌توانی با دوستانت تماس بگیری و احساساتت را با آن‌ها در میان بگذاری.

6. **نوشتن**: نوشتن احساسات و افکار می‌تواند به تو کمک کند تا آن‌ها را بهتر درک کنی و از بار ذهنی‌ات بکاهی.