2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنون انشاله بهترین ها برای خودت و خانوادت اتفاق بیافته     

سلام عزیزم خوبی؟ اره ویزیت شدم. گف شکر خدا ازمایشا مشکلی نداره. اپکا و لنفوسیتم کلا قبول نداشت. گف ...

سلام عزیزم برای منم دقیقا همین حرفو زد 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما آخرین بار ضخامتتون چند بود من دو روززقبل پانکچر ۷ بود دیگه بعدش ندونستم چنده؟ 

سلام عزیزم شما استرادیول مصرف میکنی اگه ادامه میدی که خب استرادیول همچنان ضخامت رو‌میبره بالا 

عزیزم لوبیا سبز رو‌حتمن تو برنامه غذایییت بزار 

نشاسته با اب رو‌حتمن روزی یک لیوان مصرف کن 

ان شالله که برات خیره و‌همه چی به خوبی میگذره و‌مامان میشی گلم 

سلام.

دوستان من ۳ روزه برون روی دارم و بیحالم. سرچ کردم نوشته اسهال تو ماه آخر بارداری طبیعیه! واقعا طبیعیه؟!

من خیلی اذیتم. همش بی جونم، خوابم میاد و یه گوشه افتادم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنونم عزیزم.یه سوال دیگ.شوهرمن ازاواخر خرداد ویتامین ای سی و فولیک خورد.الان من اوایل اینماه که رفت ...

به نظر منم همین ماه برو که هم خیالت از بابت دخترت راحت تره مخصوصا تو‌این شرایط تا بخوای وارد سیکلربشی و‌انتقال بدی خودش کلی زمان بره همسرتم میتونه تقویتی هاشو ادامه بده همچنان 

اینجوری خیالت راحت تره و‌ارومتری 

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

سلام عزیزم شما استرادیول مصرف میکنی اگه ادامه میدی که خب استرادیول همچنان ضخامت رو‌میبره بالا  ...

نه اصلا استرادیول نداده فقط اوابوست و کیوتن و بست فولات داده بود قبل پانکچر و  الان فقط روزی یه دونه آمپول پروژسترون و قرص مترونیدازول، خیلی فکرم درگیره حتی اسید فولیک ندارم 

دو روز قبل پانکچر گفت تعریفی نداره و روز پانکچر بدون سونو گفت سه روز دیگه انتقال میدیم الان دیگه مغزم هنگ کرده

نه اصلا استرادیول نداده فقط اوابوست و کیوتن و بست فولات داده بود قبل پانکچر و  الان فقط روزی یه ...

خب اونا که تقویتی بوده برا قبل پانکچر 

خب ضخامت اندمتر خیلی تاثیر داره در لانه گزینی 

حتمن دکترت بهتر میدونه بعضی از دکترا فراموشکارن دائم باید یاد اوری کنی بعضی از نکته ها رو بگی 

حتمن چون جنین فرش میخوای انتقال بدی احتیاجی به استرادیول نداری 

ان شاالله برات خیر باشه 

بازم‌موقع انتقال به دکترت یاد اوری کن 

سلام دوستان خوبین  من‌ دوشنبه به امید خدا انتقال دارم  قراره شنبه پی آر پی داشته باشم چ ...

سلام عزیزم انشالله اخرین انتقالت باشه و مثبت بشی 

پی ار پی که برایه منم چند روز قبل انتقال انجام دادن مکملم به نظرم فرتیل سی ام از همه بهتره ولی باز حرب دکترتو گوش کن برایه پا دردتم حتمااااا اب زیاد بخور خیلی تاثیر هم توی خونرسانی راحت تره رحم داره هم برایه پا دردت خوبه به سلامتی و خوش خبری انشالله 

خب اونا که تقویتی بوده برا قبل پانکچر  خب ضخامت اندمتر خیلی تاثیر داره در لانه گزینی  حت ...

تو پانکچر به دکتر گفتم سفارش کرده بودید به ضخامت توجه بشه ولی بدون سونو گفت یکشنبه انتقال داری