2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عجیبه رادیس جون هم گفتن تامین اجتماعی هستن و مقداری از انتقال رو میدن، شمام همین طور. برا منم تامین ...

عزیزم نمیدونم راستش ولی به نظرم به حرف مرکز گوش نده و خودت از بیمه بپرس..چون مرکز من خیلی اصرار داشت ک من تعیین چنسیتم اصلا و ابدا بیمه قبول نمیکنه ولی من تمام مدارکمو کپی گرفتم ازشون رفتیم بیمه و گفتن چون ۶ سال نازایی داری بیمه تعلق میگیره بهتون فقط هزینه تعیین جنسیت رو نمیدن..شمام خودت بپرس قانون بیمه ی تامین سراسری هست دیگه فک نکنم شهر به شهر فرق کنه

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

خداروصدهزارمرتبه شکررررر  الهی به سلامتی دنیا بیان😍😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من یک هفته دیگه به امید خدا انتقال دارم امروز هف ...

انشاالله به سلامتی باشه پیاده روی و لوبیاسبز تو غذاهات بریز بخورک برا ضخامت میگن عالیه مهمترین فاکتور استرس نداشته باش..الهی خدا جواب تلاشتو میده گلم

بچه ها با دکتر زنگ زدم حرف زدم گفتن بیام مرکز ویزیت بشم و ی معرفی بنویسن برا متخصص ریه. الان نشستم ت ...

فکر نکنم بد باشه عزیزم خودت ک بهتر میدونی بچه های کارمند سرکار میرن چقدر میرن پله بالاپایین میشن انشاالله که چیزی نمیشه...منم بعد ۸ روز امروز  رفتم خونه مادرشوهرم  آخه بنده خدا سکته کرده هفته ای دوبار بهش سرمیزنیم  غیر از خونواده ی من هیچکس خبر نداره ازین پروسه پدرشوهرم تلفن کرد ک عروس بیا مامان دلش تنگتونه بهونه آوردیم ک سرماخوردم  ولی دیگه نمیشد بهونه بیارم خواهرشوهرم تلفن کرد ک بیا خلاصه رفتم و کلییییی نشستیم غذا درست کردم و کلا یادم رفت ک انتقالی ام😂اومدم خونه زیر دلم گرفته بود دگ سپردم به خدا 

سلام عزیزم بد نیستم خداروشکر تو چطوری عزیزم ؟ لکه بینی خیلی کم دارم البته انوکسا شروع نکردم دارو فقط ...

منم هنوز لکه بینی تا حدودی دارم. بعد عمل خونریزیم خیلی زیاد بود ولی خدا رو شکر بهتر شد. من آنوکسا رو از همون شب اول عمل زدم ولی آسپرین رو قطع کردم از قبلش. آنتی بیوتیکم ندارم، سه سری سرمش رو بیمارستان تزریق کردن. شیاف روزی یه دونه دارم یه آمپول خارجی داده که هنوز پیداش نکردم هفته ای یه دونه.

استراحت مطلقم سعیم رو میکنم ولی خب حوصله ام سر میره. در حد چندبار در روز هم به بهانه های مختلف راه میرم. تو نی نی سایت که میخونم اکثرا بعد سرکلاژ تا آخر استراحت بودن ولی من طاقتش رو ندارم اصلا، همینجوری دارم خل میشم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم نمیدونم راستش ولی به نظرم به حرف مرکز گوش نده و خودت از بیمه بپرس..چون مرکز من خیلی اصرار داشت ...

ممنونم گلم . والا نمیدونم همسرم بیچاره از بعد پانکچرم ک آذر بود تا اللن دائم بین بیمه و شرکت شون و مرکز در رفت امده من ک اصلا سر در نیاوردم این ب اون پاس میده اون ب این. احرین جوابشون بعد این همه مدت این شده ک ی مقداری از پانکچر رو بر میگردونن حالا کی معلوم نیس قرار شده زنگ بزنن و ازش شماره شبا بگیرن.. ولی پی ار پی و انتقالو نه. باز میگم دوباره در این مورد از خود بیمه هم بپرسه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله که خیره عزیزم  دور باشه بلا ازت❤

😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر نکنم بد باشه عزیزم خودت ک بهتر میدونی بچه های کارمند سرکار میرن چقدر میرن پله بالاپایین میشن انش ...

الهی ان شاالله خدا سلامتی بده بهشون و ب خاطر دل مهربونت نی نی هاتو ببخشه بهت😍

دوستان، دختر چند هفته به دنیا بیاد قطعا زنده می مونه؟ همش نگران زایمان زودرسم. اصلا روزا نمیگذره برا ...

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن. لطفا لطفا لطفا انرزی منفی را جذب نکن.انشاالله سر وقتش فرشته کوچولوتو بعل میکنی. برای بهتر شدن حالت سه تا حمد خوندم

دوستای عزیزم ختم حدیث کساء هدیه به پنج تن آل عبا به نیت مثبت شدن انتقال بچه هایی که انجام دادن و قرا ...

نهال جون من یکی❣️🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

ای جوووووونم🥹🥹🥹

گوارای وجودت نازنینم❣️

اول صبحی حالم جا اومد🤩

کم کم منتظر خبرای خوب آلاجون هستیم🥰 ان شاءالله 🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
این مردا فقط بلدن استرس بدن همسر منم هر روز غر میزنه چرا این ماه نرفتی انتقال عقب انداختی من واقعا آ ...

الهی

مراقب سلامتیت باش

دیروز پاشدم حسابی کارخونه کردم

بعدش پاهامو یکم آب خنک گرفتم

شب پری شدم

گفتم این بهترازامپول پروژسترونه😁😁😁

خدایابه امیدخودت🌺