2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان کسی مرکز جهاد قم رفته کدوم دکتر خوبه بین دکتراش؟ برای تعیین جنسیت میرم موندم برم ابن سینا یا جهاد قم؟ لطف میکنید نظراتتون رو بگید ممنون میشم 🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من از وقتی سرکلاژ کردم کمرم درد میکنه خیلی میترسم نمیدونم ربط داره با نه

سلام سحرجونم خوبی

نینیاخوبن😘😘😘کاش نزدیکت بودم برات غذامیاوردم

استراحت مطلقی؟

خدایابه امیدخودت🌺
قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

نگارجان مبارکه

به سلامتی 

ان شاءالله صحیح وسالم بغاشون کنی😘😘😘

دوقلوهستن نینیا؟

خدایابه امیدخودت🌺
آلاجون حالت خوبه عزیزم؟بهتر شدی؟

شکر خدا عزیزم. فقط از سر درد دارم میمیرم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای من قلبش هم تشکیل شد همه چیز خوب بود یازده هفته رفتم سونو گفت قلبش دو هفته هست ایستاده نه خونری ...

گلم Queenکه ساروگیت شده جنینش ۱۲سال فریزبوده

نگران نباشه ان شاءالله این بارمثبت میشی

خدایابه امیدخودت🌺
شکر خدا عزیزم. فقط از سر درد دارم میمیرم😅

دور از جونت، فک کنم سر دردت از کم خوابی هستش

شبا دیر می خوابی صبح ک زود بیدار میشی

ی کم اسفند دود کن تو خونه

ان شاءالله بهتر بشی عزیزم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ای جوووووونم🥹🥹🥹 گوارای وجودت نازنینم❣️ اول صبحی حالم جا اومد🤩 کم کم منتظر خبرای خوب آلاجون هس ...

قربووونت برم عزیزم توکل ب خدا😘😘😘❤️🙏

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی مراقب سلامتیت باش دیروز پاشدم حسابی کارخونه کردم بعدش پاهامو یکم آب خنک گرفتم شب پری شدم گ ...

اره تحرک واسه پریود خیلی خوبه انشالا به سلامتی سیکلتون شروع بشه منم 10 روز دیگه انشالا پریود بشم میرم واسه شروع 

اره تحرک واسه پریود خیلی خوبه انشالا به سلامتی سیکلتون شروع بشه منم 10 روز دیگه انشالا پریود بشم میر ...

ممنون عزیزدلم

سلامت باشی⚘⚘⚘⚘

ان شاءالله اخرش نتیجه بگیریم🙏

مردادست ازسرمون بردارن🥴

خدایابه امیدخودت🌺
فکر نکنم بد باشه عزیزم خودت ک بهتر میدونی بچه های کارمند سرکار میرن چقدر میرن پله بالاپایین میشن انش ...

عزیزم شما کدوم مرکز بودین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

به من یه پست مدیریتی خوب پیشنهاد دادن دیشب بهش گفتم توجای من باشی پست ومی چسبی یا میری انتقال

گفت مشخصه صددرصد بچه

بعد یک ساعت رفت رومنبر درمورد معایب مسئولیت ودردسراش و‌.....

خودشم سمتش بالاست

گفتم براخودت یه وقت بدنباشه اذیت بشی؟

نه منم میخوام کم کم سرمو خلوت کنم نی نی بیاریم بمونم خونه بیشترکمکت کنم

گفتم اول ببینیم خداچی میخوادمثبت میشه یانه

دوم ببینیم این سخنان وزین فقط درموردمن صحت داره یاخودتم اجرامی کنی😁😁😁😁

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان، دختر چند هفته به دنیا بیاد قطعا زنده می مونه؟ همش نگران زایمان زودرسم. اصلا روزا نمیگذره برا ...

عزیزم این فکرا چیه میکنی به چیزای خوب فکر کن بگو من دیگه سرکلاژ شدم دخترام به وقتش به دنیا میان و عجله ای هم ندارن اینترنتی واسشون خرید کن به روزای خوب فکر کن از بارداریت لذت ببر چند سال منتظر این روزاا بودی عزیزم خوشحال باش

مام رفتم ولی منفی شدم 

عزیزم کلا نظرت در مورد مام چیه ؟ من دارم تحقیق میکنم ممنون کمک کنی

چندتا جنین تشکیل شد ؟چندتا پسر و دختر ؟ چندبار انتقال؟