2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
عزیزم اینک عادیه منم همون لحظه ای که حالم دگر گون شد تپش قلب ۱۲۰ بوده انشاالله خیره گلم سرما خوردگ ...

نه عزیزم😘 اره چیز مهمی نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چی شدی عزیزم الان حالت خوبه دارو برای تپش قلب نداد نگفت از چیه ؟ان شاالله خیره یه کم استرس و از خودت ...

آره خوبم قربونت برم. یکم بهم ریخته بودم ولی الان عاالی ام😍😘❤️

ان شاالله خیر و برکت باشه همیشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم تازه مثبت بشی انشالله سه ماه اول طپش قلب زیادی داری منکه همش ۱۱۰ ضربان قلبم بود در ...

😘😘😘

@فردایی_روشن    

سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوندم براتون❤️

الهی به حق مادر مکرمه شون خیییلی زود حاجت روا بشی و نی نی های گلتو بغل بگیری😍😍😍

سلام عزیزم خوبی چخبر نرفتی سونو ؟ قربونت برم دوتا کامپکت aهستن و یدونه ۸سلولی abخیلی محتاج دعاهاتم ...

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونجا باورم شد دارمش 😭ان شاء الله دوسه هفته دیگه تو وآلا هم بیاین بگین سونو رفتین وقلبای خوشگلشون میتپیده 🤲🤲🥺🥺😍😍😍

خداروشکر گریدهات عالی بودن برا من ی bویc بودن ان شاء الله برات دوسه تاشون بگیره🤲😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عارفی میگه چون سن ت بالاست باید سلفری انجام بدی. ویزیت ر کرده دویست تومن،سونو ر کرده۲۵۰ تونن.یعنی ا ...

اره عزیزم هزینه سلفری خیلیه ،من ازمایشگاه آرمین سلفری دادم ۳۸۰۰ شد البته قبل از عید.

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

ااای جااااانم شکر خداااا😍😍😍😍😍 الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه😘😘😍😍

عزیزم فکرمو مشغول کردی بخودم اجازه نمیدم بپرسم چته ؟ انشاالله که هرچی هست زودتری ختم به خیرت بشه خو ...

الهی قربووونت برم . ببخشید تو رو خدا. نه گلم فکرتو مشغول نکن❤️❤️ ان شاالله . ان شاالله😍

@alaae     خصوصی چک کن لطفا

شرمنده مهتاب جون دیر دیدم پیامتو. گوشیم مرده بود شارژ نداشت برا همین دستم نبود😅

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

ای جانم خدارو شکر عزیزم خیلی خوشحالم این خبرا رو می‌شنوم به حق حضرت زهرا خداوند حفظش کنه به سلامتی بغلش بگیری 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن