2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ای جونم هزارماشالله ان شاء الله همشون بچسبن ب دلت و9 ماه مهمون دلت باشن وسالم وصالح بغل بگیریشون مهر ...

سلام عزیزم خوبی چخبر نرفتی سونو ؟

قربونت برم دوتا کامپکت aهستن و یدونه ۸سلولی abخیلی محتاج دعاهاتم خواهری ♥️🤲😘

فدات. انشاالله به زودی بهم میگی درس حدس زدی نوشا.

😘😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی طولانی شدن فریز روی کیفیت تاثیر داره ؟ اخه جنین من هم پنج سال فریزه

راستش هم دکتر سونو هم دوتا دکتر موقع سقط و بعدش به من گفتن سن بالای فریز میتونه اثر بگذاره.اما دکتر خودم وقتی خواستم انتقال بدم چیزی نگفت.دیگه الله اعلم. شما چرا اینقدر طولانی تو فریز نگه داشتی

عزیزم انشالا مثبت میشی هر روز برو پیاده روی تا انتقالت لوبیا سبز اینا بخور استرس نداشته باش شکمت روغ ...

ممنون عزیزدلم انشاالله با دعای شما دوستان خوبم 

باشه گلم ممنون که جواب دادید🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
😘😘😘😘

آلا چکار کردی ؟دکتر چی گفت ؟

مگه زیاد.نفست تنگه ؟

من یساعت پیش حدیث کسا خوندم ار وستاش ضعف گرفتم

نه ضعف گشنگیا.انگاری از شکم تا ران پاهام ضعف داشت

و حس منقبض شدن بدنم داشتم.

اصلأ نمیدونم چه جوری بیان کنم 

آلا چکار کردی ؟دکتر چی گفت ؟ مگه زیاد.نفست تنگه ؟ من یساعت پیش حدیث کسا خوندم ار وستاش ضعف گرفتم ...

وقتی نماز میخونم یا مثلا ی لحظه میشینم پا میشم تنگی نفس و تپش قلب میگیرم. چی بگم والا ی چیزایی گفتن فکرم درگیره . مخصووووص التماس دعا دارم از همتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله که خیره عزیزم. امیدوارم که به زودی دلت شااااد بشه با یک جفت نینی تپل مپل. شما قلبش تشکیل نش ...

برای من قلبش هم تشکیل شد همه چیز خوب بود یازده هفته رفتم سونو گفت قلبش دو هفته هست ایستاده

نه خونریزی نه حال بد همه چیز خوب بود نمیدونم چی شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وقتی نماز میخونم یا مثلا ی لحظه میشینم پا میشم تنگی نفس و تپش قلب میگیرم. چی بگم والا ی چیزایی گفتن ...

عزیزم نگران نباش همش از عوارض داروها و بخاطر استرس هست حرف دکترم هر چی گفته جدی نگیر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم نگران نباش همش از عوارض داروها و بخاطر استرس هست حرف دکترم هر چی گفته جدی نگیر 

❤️😘 خیییلی التماس دعا دارم از همتون

وقتی نماز میخونم یا مثلا ی لحظه میشینم پا میشم تنگی نفس و تپش قلب میگیرم. چی بگم والا ی چیزایی گفتن ...

عزیزم اینک عادیه منم همون لحظه ای که حالم دگر گون شد تپش قلب ۱۲۰ بوده

انشاالله خیره گلم

سرما خوردگی. نداشتی ؟

@سحربانوو68   سلام. حال و احوالت چه طوره؟ هنوز لک بینی داری؟ دارو بعد سرکلاژ چی داده بهت؟ است ...

سلام عزیزم بد نیستم خداروشکر تو چطوری عزیزم ؟ لکه بینی خیلی کم دارم البته انوکسا شروع نکردم دارو فقط امپول پروژسترون قطع کرده بودم که دوباره گفت تا ده روز دوتا بزنید شیاف هم مثل قبل ادامه بدین با کپسول ازیترومایسین که معده منو داغون کرده 

استراحت مطلقم فقط برای دستشویی از جام بلند میشم

چی شدی عزیزم الان حالت خوبه دارو برای تپش قلب نداد نگفت از چیه ؟ان شاالله خیره یه کم استرس و از خودت دور کن عزیزم 😘

❤️😘 خیییلی التماس دعا دارم از همتون

نگران نباش عزیزم تازه مثبت بشی انشالله سه ماه اول طپش قلب زیادی داری منکه همش ۱۱۰ ضربان قلبم بود در حالت استراحت دیگه راه میرفتم قلبم میخواست در بیاد