2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
بچه ها من سه روزه روزی دوتا قرص پردنزولون شروع کردم بعثی وقت پای چپم احساس میکنم بی حس میشه کسی این ...

من هر از گاهی گرفتگی تو ساق پا احساس می کنم خیلی کم. ولی نمیدونم اثر اونه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا از دهنت بشنوه سه سال داره میشه که در گیر ناباروری بی علت بودم هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم هیچ ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله که میگیره و ب حاجت دلت میرسی گلم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت بشم انشاالله با دعای شما عزیزم راستی نسرین واکرم مامان رقیه.سنگ صبور و..چرا نیستن زایمان ک ...

آره منم خییییلی دلم براشون تنگ میشه. دیگه از وقتی رفتن نی نی پلاس کمتر اومدن .اکرم تازگیا ی سر زد اینجا.  اگه اشتباه نکنم اکرم و نسرین و فرناز نی نی هاشون دنیا اومدن ب سلامتی😍 ولی هر چی فک می کنم یادم نمیاد ک مامان رقیه و سنگ صبور هم وضع حمل کردن یا نه🤔 فک کنم سحر جون خبر داشته باشه @هانیلsآریل    

چکار کنم که هر ساعت استرس یچیزی میگرتم خدایا خودت نظری کن ممنونم که توضیح دادی انشاالله که اینبار ...

الهی قربون دلت برم۰🥰 ان شاالله خیره. سرتو گرم کن فقط. انقد حال داد ب من این مدت ۳-۴ تا کتاب خوندم ، فیلم دیدم ولی از دیروز ک امتحانام پشت همه مجبورم درس بخونم🥴سرتو گرم کن فکر و خیال نیاد سراغت

بچه ها حس میکنم اخرش بخاطر بچه دیوونه بشم بس که فکر میکنم به همه چیز و هیچ کاری ازم ساخته نیست 

خدا نکنه قربونت برم. توکل ب خدا. فکر چیزایی ک کاری براش از عهده ات برنمیادو بنداز گردن خدا. بلده چیکار کنه😍 ان شاالله این دفعه حاجت روا میشی و سالیان سال با نی نیات ب خوشی زندگی می کنین

دکتر علیرضایی نه فریز نکردم گفتم اگر نشد طبیعی اقدام میکنم دیگه هرچی خدا بخواهد

عزیزم خوبی؟ شما شکمت بزرگ شده ؟‌من احساس میکنم شکمم خیلی بزرگ نشده البته وقتی غذا میخورم کل شکمم و معده ام ورم میکنه و بزرگ میشه ولی صبح که پا میشم میبینم کوچیکه  این طبیعیه؟ نمیدونم الان توی ۱۸ هفته شکم باید چقدر باشه نگران شدم

آره منم خییییلی دلم براشون تنگ میشه. دیگه از وقتی رفتن نی نی پلاس کمتر اومدن .اکرم تازگیا ی سر زد ای ...

مامان رقیه هم زایمان کرد به سلامتی فکر کنم دردونه هاش الان حدودا ۲ ماهه هستن هزار ماشالا. حقیقتش سنگ صبور یادم نمیاد کدوم کاربر بود، اسمش یادتون نیست؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره واقعا جز استرس هیچی نیست. وایی خدایا اینو نصیبمون کنه عزیزم کی بدنیا میان حساب کن به منم بگو&n ...

آخرای دی یا اوایل بهمن آخ جونم میره براشون خدایا کمک کن اون روزا رو ببینیم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

دوستای عزیزم ختم حدیث کساء هدیه به پنج تن آل عبا به نیت مثبت شدن انتقال بچه هایی که انجام دادن و قراره انجام بدن ، سالم به دنیا اومدن نی نی های تو راه و مادر شدن همه ی چشم انتظارایی که با امید میان تو این تاپیک

امروز و فردا بخونیم 

الهی به امید تو بسم الله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مامان رقیه هم زایمان کرد به سلامتی فکر کنم دردونه هاش الان حدودا ۲ ماهه هستن هزار ماشالا. حقیقتش سنگ ...

ااااای جووووون دلم 😍😍😍 الهی هزاران بار شکر 😍😍 خیییییلی خوشحال شدم. ان شالله این روزو برا هممون ببینم😍🥰🥰

نه متاسفانه یادم نیس اسم سنگ صبورو. البته  ی اسم لیلا الان ب ذهنم اومد ولی نمیدونم درسته یا نه

دوستای عزیزم ختم حدیث کساء هدیه به پنج تن آل عبا به نیت مثبت شدن انتقال بچه هایی که انجام دادن و قرا ...

قبول باشه عزیزم خیر ببینی❤️ ان شاالله دو تا هم من

سلام عزیزم. تو اون دوسال هیشکی ب من نگفت مشکل تخمک دارم. همیشه میگفتن مشکل از همسرمه. تقریبا غیر دکت ...

حتما عزیزم این دفعه جواب میگیری چقد سخت گذشته بهت آدم واقعا اذیت میشه دکتر حسینی هم خوبه واقعا من فکر میکردم دکار حسینی هم جهاد ویزیت داره