2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
نه گلم نشد. دقیقا لحظه ای ک دکتر جنین شناسو صدا زد که آماده انتقالیم یادم افتاد ک اون لحظه هم نمی شد ...

آهان من فک کردم زدی  من ک از ماما پرسیدم گفت اون آمپول فقط با نظر پزشکه و سرخود نمیشه تزریق کرد

راستی بچه ها بیمه شما هزینه پی ار پی و انتقال رو میده؟ ب ما گفتن اینا آزاد حساب میشن. گفته فقط برا پ ...

من بیمه تامین اجتماعی ام  و تکمیلی ندارم ولی تامین هزینه ی پانکچر و انتقال رو قسمتیش رو میده ولیpr0 رو نمیدونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ان شاالله ینی میبینم اون روزو🥺😍😍😍 خیییییلی از منم سلام برسون بگو دلم برا همشون تنگه❤ ...

چرا که نه عزیزممم 🥰🥰خیلی هم نزدیکه ان شاالله 🤲🤲🥰🥰 حتما به روی چشم😍😍💐💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من بیمه تامین اجتماعی ام  و تکمیلی ندارم ولی تامین هزینه ی پانکچر و انتقال رو قسمتیش رو میده ول ...

عجیبه رادیس جون هم گفتن تامین اجتماعی هستن و مقداری از انتقال رو میدن، شمام همین طور.

برا منم تامین اجتماعیه تکمیلی هم داریم ولی گفتن پی ار پی و انتقال ازاده. این تفاوتا از چیه؟ به مرکز ربط داره یا  به بیمه ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا که نه عزیزممم 🥰🥰خیلی هم نزدیکه ان شاالله 🤲🤲🥰🥰 حتما به روی چشم😍😍💐💐

😘😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عجیبه رادیس جون هم گفتن تامین اجتماعی هستن و مقداری از انتقال رو میدن، شمام همین طور. برا منم تامین ...

بیمه به مرکز ربط داره الا جان

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بیمه به مرکز ربط داره الا جان

آهان ممنونم گلم❤️

بچه ها با دکتر زنگ زدم حرف زدم گفتن بیام مرکز ویزیت بشم و ی معرفی بنویسن برا متخصص ریه. الان نشستم تو مطب دکتر ریه، ی ذره استرس گرفتم ک زیاد اینجا نشستن بد نباشه برام؟

دکتر هم رو معرفی نوشته اورژانسی ولی هنوز منتظریم

سلام دوستان عزیز یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

من یک هفته دیگه به امید خدا انتقال دارم امروز هفت

سیکلمه به نظرتون تا موقع انتقال چه کارهایی انجام بدم تا مثبت بشم انشاالله؟ 

بچه ها تروخدا با دلهای پاکتون برام دعا کنید این اخرین شانسمه🙏❤

الهی بحق قران حاجت روا بشید🤲🤲🤲🤲🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم من دفعه قبل جنین رو دادم ازمایش ژنتیک فرستادم خارج از ایران چند ماه درگیر آزمایش ژنتیک بودم ول ...

انشاالله که خیره عزیزم. امیدوارم که به زودی دلت شااااد بشه با یک جفت نینی تپل مپل. شما قلبش تشکیل نشد یا پوچ بود؟ برای من پوچ بود

سلام دوستان عزیز یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من یک هفته دیگه به امید خدا انتقال دارم امروز هف ...

عزیزم انشالا مثبت میشی هر روز برو پیاده روی تا انتقالت لوبیا سبز اینا بخور استرس نداشته باش شکمت روغن مالی کن با کمربند ببند انشالا جواب میگیری