2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام عزیزم من پارسال با دکتر رزاقی بیمارستان بهمن پانکچر شدم چون دکتر رزاقی از ایران رفت منم جنین بر ...

منم نیکان بودم

خیلی ممنونم از راهنماییتون امیدوارم همه چی تا آخر بارداری عالی پیش بره براتون و فرزندتون رو سالم در آغوش بگیرین

یک سوال مطب دکتر فروتن خیلی دوره امکانش هست تو همون مرکز فقط مراجعه کنیم؟

دوستان چرا انتقال من برای بار سوم منفی شد؟! وقتی شرایط رحمم خوبه.مشکل از کجاست؟!

سرنوشت. منم سه تا انتقالم منفی شد. دکترتو عوض کن

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی هست که فقط شیاف پروژسترون استفاده کنه .من دوتا امپول زدم گلوله میشن درد میکنه .چه خاکی به ...

عزیزم چند هفته ای ؟

من داخل هفت هفته امپولمو دکتر قطع کرد و شیاف داد

واسه تزریقش چند دقیقه قبل بزار زیر بغلت تا گرم بشه بعد خیلی اهسته تزریق بشه یک دقیقه طول بکشه بعد تزریق هم فورا نیدل رو نکش بیرون بزار ده پانزده ثانیه نیدل داخل باسن بمونه و حتما حوله گرم بزار بعدش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پروانه جون 5 تا جنین برام کامل شده 3 تا بلاست 2 تا 4 روزه انشالا جواب بگیرم عزیزم من پلی کیستیکم دکت ...

من کلا قبل تخمک کشی میخوردم الانم ادامه میدم گفت اصلا نباید قطع کنی حتی وقتیم حامله بشیم

من کلا قبل تخمک کشی میخوردم الانم ادامه میدم گفت اصلا نباید قطع کنی حتی وقتیم حامله بشیم

شما قند خونتون نرماله؟ چون من کلا شیرینیجات قطع کردم نمیدونم متفورمین بخورم یا نه پس شما خیلی وقته میخورین من ده روز قبل پانکچر خوردم 

شما قند خونتون نرماله؟ چون من کلا شیرینیجات قطع کردم نمیدونم متفورمین بخورم یا نه پس شما خیلی وقته م ...

بله نرماله عزیزم من از وقتی یادمه پلی کیستیکم خود به خود پریود نمیشم شاید ۵ ماه یکبار از سال ۹۸ تو این کارم اکثرا خوردم ودکترمم خیلی روش تایید داره الانم بعد عید انتقالمه روزی دوتا  میخورم

بله نرماله عزیزم من از وقتی یادمه پلی کیستیکم خود به خود پریود نمیشم شاید ۵ ماه یکبار از سال ۹۸ تو ا ...

من پریودام منظم میشه حالا با چند روز عقب افتادن ولی باید بخورم چون دکتر گفت بخور یعنی وقتی حامله شدیم هم تا آخر بارداری باید خورده بشه؟

منم دو تا انتقال منفی داشتم،شما تو مرکز جدید چه آزمایش هایی انجام دادین ک فهمیدن یه مشکلاتی بوده؟؟؟؟

الان ازمایشگاهم عزیزم

امشب میام همینجا میگم

چون میرم مام ،میخوام با ریز هزینه ها

همه چی رو اینجا بگم شاید  سوال یکی از عزیزان باشه♥️

عجب  اشکال نداره  منم دوسال دکترها میگفتند دو ماه دیگه ۳ ماه دیگه و ... از اخر هم گفتند ...

درست میگی عزیزم

منم توکل کردم به خودش،امیدوارم برامون خیر پیش بره

من هیچ وقت به خدا اصرار نکردم مادر بشم  دعا میکنم ولی اخرش همیشه  میگم هر چی خودت صلاح میدونی، ولی تلاشم رو در حد توان دارم انجام میدم🙃

الهی برای همه ی ما خیر پیش بره