2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من سه روزه و۵روزه سردرنمیارم الان جنینای من ۳روزه است دکترتشخیص داده ۳روزه بشه یاکیفیت نداشتن ۵روز ...

عزیزدل همه جنین ها تا جایی که می دونم ۳ روزه فریز میشه و بعد که تاریخ انتقال مشخص شد، میذارن بلاست بشه، 

سلام من با ای وی اف باردار شدم اول هفته ششم هستم  عید میشه برم مسافرت؟ یا نرم بهتره ؟ کسی تو ...

سلام.

به نظرم نرو. تا هفته ۱۲ که جای جنین محکم بشه بهتره تو خونه استراحت کنی. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من با ای وی اف باردار شدم اول هفته ششم هستم  عید میشه برم مسافرت؟ یا نرم بهتره ؟ کسی تو ...

بستگی به مسافرت داره، چند ساعت فاصله داره، 

من خودم تهران نیستم تا سونو ان تی باید تو مرکز مام ادامه میدادم، هر دو ساعت پیاده میشدم حدود ۱۰ دیقه تا ۱ ربع راه میرفتم ، تا تهران ۶ ساعت راه بود،

من هم از بوی برنج که داره قل میخوره روی گاز و پیاز داغ حالم به هم میخوره وقتی هم‌برنج میخورم معده ام ...

من کلا از برنج بدم میاد. تحت هر شرایطیش. دلم ضعف میره وقتی بقیه غذا میخورن، خودم که میخوام بخورم قیافه و بوی غذا حالم رو بد میکنه.

گاهی اینقدر دلم میخواد بشینم یه ساندویج بزرگ بخورم یا یه دیس پر پلو خورشت ولی موقع خوردن که میشه اصلا سر سفره نمیتونم بشینم چه برسه بتونم بخورم🥲

دوستان چرا انتقال من برای بار سوم منفی شد؟!

وقتی شرایط رحمم خوبه.مشکل از کجاست؟!

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

سلام دوستان من باید این هفته برای غربالگری برم 

باید اول برم آزمایش بعد سونو یا اول برم سونو ؟ چهارشنبه گفته برم میتونم سه شنبه برم یه روز زودتر برم اشکال داره عایا 😶 نگرانم جوابش دیر آماده بشه دکترم فقط شنبه هست بعدشم ک تعطیلات عید شروع میشه و آمپول انوکسام هم تموم میشه نمیدونم باید بازم بزنم یا ن 😑😑 

الان یازده هفته و دو روزم 

مرسی قربونت برم من روزی دوتا استرادیول میخوردم الان دو روزه روزی یکی خوردم دیروز نخوردم کلا امروز می ...

شما دکترتون گفته ک برین زیر نظر متخصص زنان ؟ دکتر من بعد از سونو اول گف دیگ اینجا نیا برو زیر نظر متخصص زنان آمپول پروژسترون قطع کرد شیاف و گف تا یک هفته روز در میان بزار ولی رفتم پیش متخصص گف شیافو فعلا قطع نکن روزی یکی بزار احتمال داره لک بینی بیوفتی 

سلام دوستان من باید این هفته برای غربالگری برم  باید اول برم آزمایش بعد سونو یا اول برم سونو ؟ ...

منم قرار بود چهارشنبه برم امروز از مطب دکتر غربالگری زنگ زدن گفتن دکتر ۴شنبه نیست، به جاش ۲شنبه بیا.

فکر نکنم فرقی کنه اول بریم خون یا سونو.

به من گفتن جواب آزمایش خون چند هفته طول میکشه نتیجه اش بیاد😶.

سلام دوستان من باید این هفته برای غربالگری برم  باید اول برم آزمایش بعد سونو یا اول برم سونو ؟ ...

من دیگه نمیدونم الان دقیقا چند وقتمه. هر وقت میرم سونو یه چی میگه😐

عزیزم اول باید بری سونو. بعد با جواب سونو بری آزمایشگاه و آزمایش بدی. واینکه فاصله بین سونو و آزمایشت از 24 ساعت بیشتر نشه. به من اینو گفت آزمایشگاه . عصر سونو شدم فردا صبحش با جواب سونو رفتم آزمایش دادم 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  

عزیزم سونو و ازمایش حتما باید توی یک روز انجام بشه و جواب ازمایش یک هفته ای شاید بیشتر طول میکشه تا بیاد و اینکه جواب سونو همون روز بهت میدن میتونی ببری پیش دکتر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شربت لاکسی ژل ولی منم خیلی فرق نکردم باهاش روغن کرچکم بخور خوبه یه ق مربا خوری 

پروانه جون خوبی عزیزم میگم امکان داره جنین روز سه رشدش ضعیف بشه تا روز پنج ولی بتونه رشد کنه؟برا من دوتا 4 روزه فریز کردن 5 تاش تو دستگاه تا فردا نگه میدارن حالم خیلی گرفتس

منم قرار بود چهارشنبه برم امروز از مطب دکتر غربالگری زنگ زدن گفتن دکتر ۴شنبه نیست، به جاش ۲شنبه بیا. ...

ینی بعد عید جوابش میاد 😑😑😑 ای بابا من استرس گرفتم هی میخوام قبل عید جواب بیاد نمیشه 

دوشنبه برین زود نیس ؟