2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
بعد از تعطیلات رسمی که تماس باید بگیرید از الان باهاشون برای وقت گرفتن 

اها پس نمیان

اره دوسه روز دیگ میرم وقت میگیرم واسه ۱۵ اینا 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
یعنی ازمایش نمیگرفتند  علت چی بوده که مرکز قبلی متوجه نشده ؟ مرکزت اسمش چی بود قبلی و جدید&nb ...

هیییی چی بگم خواهر ،دلم این ماه ،خون شده😭😭دو سال و نیم 

قبلی رو نمیتونم بگم چون لو میرم ببخشیییید و اینکه شاید یکی همونجا میره ته دلش خالی میشه(اگه میخوای خصوصی بهت میگم)

الان اومدم مام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیییی چی بگم خواهر ،دلم این ماه ،خون شده😭😭دو سال و نیم  قبلی رو نمیتونم بگم چون لو میرم ببخش ...

عجب 

اشکال نداره 

منم دوسال دکترها میگفتند دو ماه دیگه ۳ ماه دیگه و ...

از اخر هم گفتند برید فلان جا، رفتم جلسه اول اینقدر بد بود مرکزو عوض کردم با این که اونجا پول سونو و دکتر دادم ولی شوهرم گفت مهم نیست، و رفتیم مرکز دیگه که زمان برد از اول شروع کردیم اما خداروشکر .

اما گذاشتیم پای حکمت الهی، یک موقع هایی حرص میخوردم که وقتمون هدر شد یا ... اما بعد که جلوتر رفتیم گفتم خداروشکر،  و واقعا حکمتی داشت. 

ممنونم عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادی خدا خیرت بده عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹 فقط اینکه من تهران زندگی نمی ...

عزیزم ببخشید پیامتونو دیر دیدم اینو نمی دونم ولی میتونید زنگ بزنید بپرسید 

من این شماره رو از گوگل در اوردم حتما بزن بپرس

۰۲۱۶۰۹۸۲۸۱۲

تعطیلات رسمی یعنی از ۱ تا ۵ فروردین. بعضی جاها باز هستند

اها اخه من ۶ فروردین میشم ۸ هفته اگه بود میرم 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
@باران31   عزیزم خوبی چند وقته نیستی؟؟

سلام بهارک جون. ممنون عزیزم،  شکر خدا خوبم. شما چه خبر؟ به سلامتی مشغول جمع کردن خونه ایی؟ پسرت حسابی شیطونی میکنه توی شکمت؟ دختر من که نفسم رو بند اورده، لگد زیاد نمیزنه و‌لی کل روز و شب خودش رو یه وری سفت میکنه

خانومایی که ای وی اف کردید تو کل بارداریتون چیزایی مثل چیپس پفک پفیلا بستنی شکلات کاکائو فست فود مثه ...

عزیزم چیپس وپفک وتخمه اینا که اصلا نخور ضمن اینکه در حالت غیر بارداری خوراکی های مفیدی نیستند تو بارداری به خاطر نمک اش باعث بالا رفتن فشار میشه.فشار هم که سم تو بارداری.

فست فود اصلا به قول رعنا جان ممکنه گوشتش خوب نپخته باشه کلا از شرایط پخت فست فود بی اطلاعی.

ذرت مکزیکی من دو سه بار در حد هوس خوردم ولی با ترس ولرز.

بستنی بخور ولی زیاده روی نکن بیشتر ماه های آخر می خورند که نی نی وزن بگیره.

جوجه گاهی بخور انچنان زعفران نداره ولی ته چین نخوری بهتره چون زعفران زیادی داره در کل سه ماه اول لیشتر رعایت کن.

فعالیت بدنی اتم حواس ات باشه

بعدم عزیزم تازه اول راهی تا پایان ۹ ماه خیلی چیزا باید رعایت کتی.

شادی صدام کنید
باران جان خوبی دخترت خوبه

ممنون شادی جون.  شکر خدا. شما خوبی؟ دخترت حرکاتش رو حس میکنی؟ چند هفته ایی؟

من همچنان نگرانی جفت باهامه و هر دو هفته دکتر سونو میکنه و کنترل میکنه، بچه ام خیلی لگد نمیزنه و یا اگه میزنه خیلی آروم مثل حرکت ماهی، ولی کل روز همش سفت میکنه خودش رو انگار از یه سمت میخواد بیاد بیرون 

سلام من با ای وی اف باردار شدم اول هفته ششم هستم  عید میشه برم مسافرت؟ یا نرم بهتره ؟ کسی تو ...

ببین خیلی ها تو بارداری زندگی عادی ونرمال دارند به همه کارهاشونم می رسند ولی شما[ماها که آی وی اف کردیم]حساسیت مون بیشتره چون راحت وعادی باردار نشدیم یه مشکلی بوده که ای وی اف کردیم پس مراقبت بیشتری باید بکنیم.

با دکترت مشورت کن نظر ایشون بپرس

ولی مثلا عید میشی ۸ یا ۹ هفته بهتره نری.

خدای نکرده سرما بخوری یا بیافتی به لکه بینی یا غذایی بخوری بهت نسازه خلاصه ریسک بخصوص سه ماه اول میگن بیشتر مراقبت کنید تا به اصطلاح جنین جاش سفت بشه.

حتی یه ترمز ناغافل همسرتون ممکنه برای شما خوب نباشه.

شادی صدام کنید
ممنون شادی جون.  شکر خدا. شما خوبی؟ دخترت حرکاتش رو حس میکنی؟ چند هفته ایی؟ من همچنان نگرانی ج ...

مرسی عزیزم انشا....همیشه خوب باشی الان تو ۲۷ هفته ام.

سه چهار روز کاملا حرکتش حس می کنم.بیشتر صبح ها تکون می خوره عصرا تقریبا نه شب ها کمتر.

تست قند دادم منتظرم جوابش بیاد

واینکه بعد از دوماه استراحت طول سرویکس ام از ۳۰ اومد ۳۲.

دیروز واژینال چک کردم.

یعنی خیالم راحت باشه؟

چون یادمه برای شما هم رفته بود بالا

شادی صدام کنید