2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من روز ۱۳ بتام ۶۲۰ بود برا من قبل سونو با ۶۲۰ گفت دوقلو رفتی سونو ؟دوقلویی عزیزم؟ فک کنم الان حدود ...

نه فعلا نرفتم سونو

۳تا جنین انتقال دادم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
ما کریر و کالسه رو از خواهر شوهرم گرفتیم دیگه نخریدیم. بچه اون ۵ سالشه. البته من تمام وسایل کریر و ک ...

خوب کاری کردی والا من برا دخترم خریدم کریر که اصلا استفاده نشد چون تو زمستون دنیا اومد اصلا بیرون نمیرفتم فقط گاهی دکتر میرفتیم که اونم کریر انقدر وقتی بچه هم توش باشه سنگینه که معمولا با کالسکه میبردمش چون کالسکه اش تخت جدا هم داشت که تا ی سالگیش حالت تختش رو استفاده میکردم بعدش تختش رو جدا کردم و کالسکه اش رو استفاده کردم 

راستی میز تعویض هم بخر خیلی کاربرد داره اصلا نمیشه رو زمین بچه رو عوض کنی مخصوصا یکی دو ماه اول که خودتم بخیه داری من اولش نخریدم بعد دیدم اصلا رو زمین نمیشه دیگه چهار پنج روزه بود بچم همسرم رفت خرید اورد 

بعد المان فروشگاهها پگ هدیه نمیدن؟؟ اینجا من گرفتم توش همه چی هست از شیشه و پستونک و شامپو و همه چی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز نمی دونم چند هفته ای ولی اگه زیر سه ماهی بعد از ان تی خوب میشی. نگران نباش.

ممنون عزیز

فکر کنم الان ۱۱ باشم. هربار میرم سونو یه چی میگه دیگه نمیدونم چندم دقیقا🥴

نسبت به هفته های اول خیییلی بهتر شدم ولی خب هنوزم خیلی اذیتم.

بازم خدا رو شکر نی نیهام سالم اند، این روزا میگذره🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بیرون رفتنم نرم ؟  فقط تا امروز که روز ۴۳ بارداریمه دوبار کوتاه رفتم و زود برگشتم دیگه جرئت نک ...

اگر پله نداری برو. ولی من خودم حتما ماسک میزنم و جاهای شلوغ نمیرم.

ممنون عزیز فکر کنم الان ۱۱ باشم. هربار میرم سونو یه چی میگه دیگه نمیدونم چندم دقیقا🥴 نسبت به هفته ...

۱۲ هفته برات سونوی ان تی می نویسند.

سن بارداری ات تو جواب سونو ت می نویسند تا اخر بارداری اون میشه معیار هفته های بارداری ات.حتی اگه هفته بارداری ات تو انومالی با ان تی فرق داشته باشه تو باید رو ان تی حساب کنی.

در مورد غذا هم میوه ومغزیجات بخور.داروهاتم بخور.گاهی برو تو افتاب بشین ویتامین دی بگیری..فعلا برنج وچیزای دیگه جز چاقی فایده ای برات نداره.سه ماه اخر برای وزن گیری جنین.

شوری وشیرینی رعایت کن.

شادی صدام کنید
من شیر محلی و کره محلی و پنیر محلی میخورم  خود پرستار مرکز ازش پرسیدم گفت اشکالی نداره  ...

ایرانیها یه گارد برای چیزای کارخونه ای دارن 😆

مثلا رب انار کنار جاده رو که معلوم نیس چجوری و با چه روشی پخته شده رو میخرن بعنوان محصولی که قابل اعتماده و از کارخونه ای که همه چیز استریل هست نمیخرن، 

خانم دکتر خدیجه ظریفی که متخصص کودکان هست چند روز پیش می گفتن که وقتی شیر محلی رو میجوشونین، توی ۳ دیقه اول تمام ویتامین هاش از بین میره و کلسیمیش هم میچسبه کف قابلمه 🙄

نه راستش من کلسیم نمیخورم ولی مولتی ویتامین مخصوص بارداری از دو ماه قبل انتقالم دکتر گفت شروع کنم تا ...

مولتی ویتامینت کلسیم هم داره؟ اسمش چیه؟ واسه من هم واسه بارداری هست که دوازده هفته اول فمبیون ۱ بود و بعدش فمبیون ۲ میخورم ولی کلسیم نداره. البته فمبیون رو خودم انتخاب کردم. 

اهن هم از همون اول دکتر بهم داد، چون اهنم روی ۹ بود، اول چندماه شربت داد، که اهنم تغییر نکرد، بعد چندماه کپسولش رو داد که باز هم تغییر نکرد و الان دو ماهه مجدد بهم شربت داده که روزی سه بار میخورم، ولی فعلا روی همون ۹ و ۱۰ هست. حالا پایین تر نیاد مشکلی نیست.

خوب کاری کردی والا من برا دخترم خریدم کریر که اصلا استفاده نشد چون تو زمستون دنیا اومد اصلا بیرون نم ...

کمد های ایستاده واسه اتاق کودک نخریدیم. همون کمد تعویض خریدیم ولی یه جوری خریدیم که کشو داشته باشه واسه وسایل بچه و بالاش هم جای تعویض پوشک، دیگه بعد از پوشک گرفتن هم بخش بالایی رو جدا میکنیم و به عنوان همون کمد استفاده میکنیم. من شنیدم آلمان هم پک هدیه میدند ولی نمیدونم چطوری میدند؟

۱۲ هفته برات سونوی ان تی می نویسند. سن بارداری ات تو جواب سونو ت می نویسند تا اخر بارداری اون میشه ...

ممنون. چون ۱۲ هفته میخوره به تعطیلات نوروز این هفته سونو نوشته برام. قرار آخر هفته برم که زنگ زدن گفتن دکتر فقط فردا هست. دیگه نمیدونم زوده یا نه. امیدوارم به موقع باشه

انشالله که جنینات رشد کنن کجا میری شما 

پروانه جون 5 تا جنین برام کامل شده 3 تا بلاست 2 تا 4 روزه انشالا جواب بگیرم عزیزم من پلی کیستیکم دکترم گفت متفورمین شروع کن الان 5 روز از پانکچر گذشته هنوز پریود نشدم دوماه بعد هم انتقال میدن به نظرت از کی متفورمین شروع کنم