2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

منکه کسی نیست بذام غذا درست کنه همش یا دم دستی یا خریدنی گاهی جناب شوهر لطف کنند😑

من دیروز رفتم دکتر صدای قلبش هم برامـ گذاشت خداروشکر

گفت شیاف رو یک روز درمیون کن...حالا منکه چندروزه استفاده نکردم اصلا متاسفانه😔

سلام دوستان منکه کسی نیست بذام غذا درست کنه همش یا دم دستی یا خریدنی گاهی جناب شوهر لطف کنند😑 من ...

چقدر زود شیاف شما رو قطع می کنند. من هنوزم روزی ۲تا میذارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خوبی سحر جون؟ اره میتونی بخوری و خوب هم هست ولی دوز پایینش رو مصرف کن. مولتی من، ویتامین د۳ داره که ...

ببخشید باران جان یه سوال دارم. 

حجم زیاد ترشحات تا آخر بارداری ادامه داره؟ خیلی بده، من خیلی باهاش مشکل دارم

پس منم میخورم هر کدوم دکترا یه چیزی میگن

عزیزم شما با دکتر فروتن بیمارستان بهمن بودی؟ انتقال آخرت فقط با دکتر فروتن بود یا از اول با ایشون بودی؟از دکتر و مرکز راضی بودی؟من انتقالم منفی شده و جنین هم ندارم میخوام مرکزمو عوض کنم میشه لطفا منو راهنمایی کنی. ممنونم

ببخشید باران جان یه سوال دارم.  حجم زیاد ترشحات تا آخر بارداری ادامه داره؟ خیلی بده، من خیلی ب ...

ببخشید که میگم من خیلی ترشح دارم. دکترم میگه طبیعیه و حتی تا قبل زایمان بیشتر هم میشه. حالا من حساسیت هم به ترشحات خودم دارم ازاول بارداری تا حالا خارش هم دارم🤦‍♀️ یعنی هر دفعه میرم دکتر، یه کرم جدید بهم میده واسه حساسیت ولی فایده نداره.

البته مرتب لباس زیرم رو عوض کنم گاهی روزی سه بار و پد روزانه هم زیاد استفاده کنم که خدای نکرده عفونت نگیرم.

ببخشید که میگم من خیلی ترشح دارم. دکترم میگه طبیعیه و حتی تا قبل زایمان بیشتر هم میشه. حالا من حساسی ...

وای چقدر سخت.

منم همش در حال تعویض لباس و پدم. واقعا بدم میاد، فکر میکردم با بالا رفتن سن بارداری کمتر بشه.

ممنون از جوابت

من دوبار منفی شدم فکر کنم دیگه بدونن همه دکترهای عزیز هم میگفتن رحم عالیه جنین عالیه☺️ الان مرکزم ...

منم دو تا انتقال منفی داشتم،شما تو مرکز جدید چه آزمایش هایی انجام دادین ک فهمیدن یه مشکلاتی بوده؟؟؟؟

عزیزم شما با دکتر فروتن بیمارستان بهمن بودی؟ انتقال آخرت فقط با دکتر فروتن بود یا از اول با ایشون بو ...

سلام عزیزم من پارسال با دکتر رزاقی بیمارستان بهمن پانکچر شدم چون دکتر رزاقی از ایران رفت منم جنین بردم بیمارستان نیکان دو بار با دکتر بختیاری انتقال دادم که بزرگترین اشتباهم بود نیکان جنین منو خراب کرد منم اینبار با دکتر فروتن وارد سیکل شدم که خداروشکر مثبت شدم بنظرم دکتر فروتن برای ای وی اف خوبه چون هرکاری از دستش بیاد واقعا برای مثبت شدنت میکنه همه ازمایشی هم قبلش چک میکنه 

مرکز بهمن هم من پارسال میرفتم نظمش بیشتر بود ولی الان فوق العاده شلوغ شده خیلی در هم بود یعنی کلی توی نوبت برای انتقال نشستیم ولی جنین شناس خوبی داره 

واقعا مطب فروتن که میری اکثرا مثبت شدن امار مثبتش بالاس

ویتامین د میشه توی بارداری خورد؟

د ۱۰۰۰ هر روز. دوز بالاتر با تشخیص پزشک یا متخصص تعذیه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟