2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
این غمها همیشه مثل فیلم جلوی چشامه من یه استرس و نگرانی دیگه دارم نمیدونم طبیعیه یا نه؟ میترسم هم ...

همه این ترسارو داریم من گاهی شبا پا میشم نفساشونو چک میکنم یا ازشون عصبانی میشم درجا تو دلم به خودم میگم ساکت باش بابا کمتر غر بزن داد بزن اینا همونایی هستن که خواب و خوراکو بخاطرشون به خودت حروم کرده بودی که روزی داشته باشیشون. بنظرم بچه های ما ای وی افی ها یجورایی عزیزکرده خدا هستن🥰❤️الهی الهی الهی قسمت همه منتظرا

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه اول راه هستم، هفته ی بعد باید برم پرونده تشکیل بدم و مشاوره  احتمالا بگن پریود شدم دوب ...

سلام خانمی،به نظرم اول بعد از تشکیل پرونده تو مرکز برو مطبشون،کلا اگر بتونی بری مطب کاراتو انجام بدی بهتره چون شخصا رسیدگی میکنند البته بعد از تشکیل پرونده،هرروزی هم که مطب نباشن و نوبت شما باشه برا ویزیت اونروز برو مرکز پیششون

اگر منظورت دکتر انسیه تهرانی نژاد هس،میدون ولیعصر،بلوار کشاورز،کوچه رویان که کوچه جنب بیمارستان ساسان هست،انتهای کوچه ساختمان پزشکان هست طبقه دوم،مطبشون با دکتر اشرفی یکیه دوروز تو هفته اشرفی هس دو روز دکتر تهرانی

رادیس جون هیدروکسی کلروکین لرزش دست میاره ؟

عزیزم من قبلا هیدروکسی کلروکین خوردم لرزش دست نداشتم ولی اگه بری نت بخونی از عوارضش زده لرزش 

کاش ب دکتر بگی گلم یوقت خطرناک نباشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
از هیدروکسی کلروکین نیست .کم خونی نداری .ممکنه بدنت ضعیف شده باشه .حالا اگه بهتر نشدی برو دکتر ویزیت ...

تازه چکاپ دادم همه چی نرمال بود ‌ . نمیدونم‌شاید از عوارص میکرورلین باشه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستان باردار مهربون یه سوال،

شما چطوری شبها خوابتون میبره؟ من اصلا خوب خوابم نمیبره. مثلا دیشب ساعت ۱۱ رفتم بخوابم ساعت ۴ بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد.

از چند هفته باید سمت چپ بخوابیم؟ من به سمت چپ میخوابم گردن درد میگیرم بعد که بیدار میشم میبینم طاق باز خوابیدم.☹

عزیزم من قبلا هیدروکسی کلروکین خوردم لرزش دست نداشتم ولی اگه بری نت بخونی از عوارضش زده لرزش  ...

هدیه جون دکترم ویزیت آنلاین نداره . مسیرمم دوره . بخوام قطعش کنم باید آروم آروم قطع کنم ؟

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

الهی به حق امام حسین حاجت روا بشی عزیزدلم نمیدونم چی بگم چه شرایط سختی داری قربون حکمت خدا برم 😔😔😔 من جزء قرآن این هفته مو به نیت تو میخونم اگه قابل باشم  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم دکتر برا منم داده،میدونی برا چی تجویز میشه؟

عزیزم من anti tpo بالا بود یعنی تا ۱۶ مجازه برای من ۳۲ بود با پردنیزیولون نیومد پایین . با مصرف این قرص رفت تو رنج نرمال . چند وقته میخوری ؟ هر روز استفاده میکنی ؟

سلام خانمی،به نظرم اول بعد از تشکیل پرونده تو مرکز برو مطبشون،کلا اگر بتونی بری مطب کاراتو انجام بدی ...

ممنون از توجهتون عزیزم، باید وقت بگیرم از مطب؟ چه کارهایی و تو مطب میشه انجام‌داد؟ میشه بیشتر راهنماییم کنید؟ شماره مطبشون و دارید؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
تازه چکاپ دادم همه چی نرمال بود ‌ . نمیدونم‌شاید از عوارص میکرورلین باشه .  

آره بعید نیست از عوارض اون باشه .الان دیدم دوستمون لیست عوارض هیدروکسی رو گذاشته جزش لرزشم بوده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...