2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044795 بازدید | 684411 پست
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

😭😭😭😭 وااااای ساراجانم دلم ترکید از غصه . بمیرم برا دلت. بمیرم برا دل مون. منم این روزو تجربه کردم😭😭😭 بعد دو بار کنسل شدن سیکل انتقالم ک ضخامت بالا نمی رفت و دو بار هیسترو و بیشتر از یک سال اومدن و رفتن و.... کلی هزینه روحی و جسمی و‌‌‌‌.... بالاخره ضخامتم بالارفت و رفتم برا دو تا جنینی ک داشتم. همه انتقال دادن و من امیدوار نشسته بودم ک صدام کنن که.. اومدن گفتن هیچ کدوم از فریز درنیومد😭😭😭 کل سختیای زندگیم ی طرف ضربه ای ک اون لحظه بهم وارد شد ی طرف. همونجا نشستم ب زار زدن 😭😭😭 بعدم ک پانکچر دومو اتفاقایی ک سرم اومدو همه رو میدونی😭

خییییلی میفهممت عزیزم. امیدوارم این آخرین تجربه تلخت باشه. ان شاالله خیلی زود سرپا میشی و خیییلی زود خدا معجزشو میذاره تو دلت.

همسرتم تحت فشاره ی ذره زمان بدید ب هم باور کن زمان حل می کنه. داغ آدم اون اولا خیلی سنگینه بعدش آروم تر میشی . میشی همون سارای شاد و مقاوم همیشگی مون😍

عمر روزای سخت کوتاهه بالاخره اون روز قشنگ برا مام میرسه😍. 

از ته ته دلم به یادتم و هر چند لیاقتی ندارم ولی چون خدا خییلی  دوس داره در حق هم دعا کردنو، حتما به یادت خواهم بود❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

قربون دلت بشم دوست قشنگم  مردا خیلی زود کم میارن فرصت بهش بده شاید از علاقه زیادش  با خودش گفته به نفع شما بکشه کنار حداقل تو که خودت تو سایت چند ساله هستی  کم ندیدیم معجزه، کم سختی بچه ها رو ندیدیم که با چه عذابی از شهرهای مختلف مسیرای دور برای درمان اومدن تهران بارها پانکچر شدن بارها همسراشون عمل شدن هر ادمی یه ظرفیت و توانی داره تو ب دل نگیر از همسرت باهاش صحبت کن بگو من در کنار تو دوست دارم بچه داشته باشم  مشکل ناباروری ام فقط از سمت تو نبوده که بخواد تو رو مقصر کنه 

عزیزم دلم پر از غصه شد😭😭 از خدا میخوام تو اوج ناامیدیت یه نور امیدی تو دل هردوتون روشن کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ی ی عزیزم خیلی ناراحت شدم ،خدا به دلت صبر بده ، اره عزیزم سقطتت یادمه خیلی صبوری کردی ،انشالله به زودی برات فرج بشه😔

اینجوری نگو‌ عزیزم‌ خدا نکنه ،این حرفا چیه ؟ چی میتونه از سلامتی و‌ جون خودت با ارزشتر باشه ، خیلی درکت میکنم ، خدا به دل همه منتظرا رحم کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون ، میشه بگید هزینش چقدر شد؟ چند بار مراجعه داشتید؟ مشکل نازایی داشتید؟

۳ بار ویزیت شدم تا زمان پانکچر 

۴ یا ۵ بار هم برای انتقال ویزیت شدم

۱۲ و نیم برای پانکچر و ۶ ماه فریز جنین ها 

۴و نیم هم برای انتقال دادم

بیمارستان نیکان هم انجام دادم انتقال رو

من پلی کیستیکم و همسرم هم اسپرمش ضعیفه

چون بیمه هم نیستم با دارو هام تقریبا ۳۰ تومن تموم شد

@alaae   عزیزم دوباره واردسیککل پانکچرشدی؟ الان دیدم گلم خوشحال شدم برات انشاالله ایندفعه کلی ...

سلام عزیزم. اره امروز پانکچر داشتم. ممنونم ازت❤️❤️ اره پانکچر قبلی ی جنین بشدددت ضعیف بود و وضع رحم هم افتضاح. دکتر گف فریز کنیم رحم بهتر بشه خودم اصرار کردم ک انتقال بدیم ترس داشتم از دفعه پیش ک قبلیا گریدa بودن و از فریز درنیومدن، این ک شدیدا ضعیفه شاید بدتر . و منفی شدم باز. نمیدونم شایدم درست بود ک حرف دکترو گوش میدادم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. ممنونم ک ب یادم بودی❤️ اره شکر خدا تازه رسیدم خونه. ۶ تا تخمک کشیدن. گفتن چهارشنبه برم ...

سلام فاطمه جان دورت بگردم امروز پانکچر داشتی برات خیلی دعا کردم و یاسین خوندم انشاالله همشون برات جنین های باکیفیت میشه و با اولین انتقالت مامان میشی و تمام سختی هایی که کشیدی جاش رو باشیرینی عوض میکنه🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سارا جون عزیزم . خواهر خوبم خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس . به خدا اعتماد کن . به اون بنده خدام زمان بده شاید کم اورده بزار دلش آروم بگیره بعد باهم یا  علی بگین و بلند شین . فدای دل مهربونت غصه نخور 

خدای من خدای معجزه هاست . 
۳ بار ویزیت شدم تا زمان پانکچر  ۴ یا ۵ بار هم برای انتقال ویزیت شدم ۱۲ و نیم برای پانکچر و ۶ ...

ممنون از توضیحت، تعیین جنسیت هم کردید؟ بیمارستان نیکان فرمانیه؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
سلام فاطمه جان دورت بگردم امروز پانکچر داشتی برات خیلی دعا کردم و یاسین خوندم انشاالله همشون برات جن ...

قربوووووونت برم مامان رقیه جان. خیییییلی لطف کردی❤️❤️❤️ چقدر شرمنده ام کردی😭 ان شاالله هزاران بار خیرش برگرده ب زندگی تون❤️

عزیزم انشالله همشون جنینای خوبی میشن برات . و مادر میشی .‌

قربونت برم عزیزم❤️❤️❤️

ممنون از توضیحت، تعیین جنسیت هم کردید؟ بیمارستان نیکان فرمانیه؟

نه عزیزم دکتر تهرانی برای بچه اول تعیین جنسیت نمیکنه و البته منم نمیخواستم😂

نیکان اقدسیه البته گاندی هم هست دکتر تهرانی

من خیلی دوسش دارم کارش هم حرف نداره

سلام هدیه جان شکر خدا. ۶ تاست تخمکم. اره البته قطعی نیس هنوز دکتر گف چهارشنبه مشخص نیشه ک ادامه مید ...

خداروشکر عزیزم ۶ تا خیلی خوبه ان شا الله همشون جنینای با کیفیت عالی برات بشن

میشه بگی چ داروهایی بهتون دادن؟

آهان پس اگه لازم نباشه ممکنه شانگهای رو ادامه ندن ممنون عزیزم😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
نه عزیزم دکتر تهرانی برای بچه اول تعیین جنسیت نمیکنه و البته منم نمیخواستم😂 نیکان اقدسیه البته گان ...

من مشکل نازایی ندارم، ۲ تا دارم میخام برای سومی تعیین جنسیت کنم، به نظرتون بار اول مثبت میشه؟؟ کسی و دیدید پیش این دکتر تعیین جنسیت موفق کرده باشه؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری