2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
😭😭😭😭 وااااای ساراجانم دلم ترکید از غصه . بمیرم برا دلت. بمیرم برا دل مون. منم این روزو تجربه کرد ...

فاطمه جان مهربون مامان نمونه اینده خوشحالم که پانکچرت با موفقیت بود الهی بزودی زود دوتا نی نی خوشگل بیان تو شکمت پوست از سرت بکنن بیای غرغر بزنی اینجا😉😉❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خداروشکر عزیزم ۶ تا خیلی خوبه ان شا الله همشون جنینای با کیفیت عالی برات بشن میشه بگی چ داروهایی به ...

ممنونم عزیزم. 

از روز ۲۰ پریود روزی دو تا استرادیول داشتم تا ده روز + داروهای تقویتی کوآلی فول، اووابوست و کیوتن و ویتامین دی ،dhea از شروع سیکل پانکچر هم روزی دو تا دوفاستون و سینال. 

اره توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم این چه حرفیه تنها کاری که از دستم برمیاد کردم ..فاطمه جان بخدا روزی نیست که به یادت نباشم و ...

قربوووونت برم عزیزم😍😍❤️❤️❤️ ان شاالله برا همه چشم انتظارامون برآورده بشه.

بس که ماه و خانومی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه من امروز سرکلاژ شدم 😥😥با کلی استرس و اذیت . میگم من خونریزی در حد خفیف ...

ان شاالله ب سلامتی عزیزم😍

@alaae ‍  @alaae     فاطمه جون ان شاء الله بهترین چیزها در انتظارته و همه چیز عال ...

ممنونم مهتاب جونم. ان شاالله با دعاهای شما❤️😍 خیییلی لطف کردی😍🥺

فاطمه جان مهربون مامان نمونه اینده خوشحالم که پانکچرت با موفقیت بود الهی بزودی زود دوتا نی نی خوشگل ...

😭😭 ممنوووونم چیکا جون. خیییلی لطف کردی. ان شاالله با دعاهای شما😍❤️

دلم بد گرفته الهییی ک زودی سارا خوش خبر بیاد دل هممون شاد بشه

کای خدا ان شاالله برسه اون روز ک مام غر بچه هارو بزنیم😅

@tito08     شما هم بعد از حالت تهوع تا چند ساعت بعدش حالتون بده؟ من هر وقت حالم بهم می ...

عزیزم من صبح که حالت تهوع داشتم تا شب هر چی می خوردم بالا میاوردم و هیچی نمی تونستم بخورم فشارم پایین می امد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم بخدا ،آدم گاهی تو کار خدا عجیب میمونه .گلم به بزرگای فامیل بگو واسطه بشن با همسرت حرف بزنن ،بچه از شریک زندگی که مهم‌تر نیس ،درسته شیرینی زندگیه اما یه روزی ازدواج میکنن و می‌رن سر خونه زندگی این زن و شوهر هستن که تا آخر عمر باید کنارهم باشن،نذار زندگیت خراب بشه نهایتش تخمک چیزی بگیر که پدر بچه شوهرت باشه🙏🏻خدا کمکت کنه زود همه چی رو به راه بشه

😭😭😭😭 وااااای ساراجانم دلم ترکید از غصه . بمیرم برا دلت. بمیرم برا دل مون. منم این روزو تجربه کرد ...

عزیزم شما هم چقدر سختی کشیدی من فکر کردم فقط خودم خیلی اذیت شدم😣وای یعنی پنج تا آ داشتی از فریز در نیومد چه عجیبه که میگید ۴تا بلاست یا پنج تا آ شما از فریز در نیومده😟شاید محیط فریزشون خرابه خب

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

سارا جون میدونم چققققد شرایط سختیه 😔😔😔😔 ایشالا خدا خودش ب دل همسرت بندازه این کارو نکنه چون واقعا داره اشتباه میکنه مگه زندگی مشترک فقط برا روزای خوش و بی مشکله 

هرکار خدا ی حکمتی داره فقط هم شما نیستین که این مشکلو دارین دیگه تعداد کاربرا و صفحات تاپیک اینو نشون میده 

ایشالا اول باهم دیگه حلش کنین بعد هم دوباره شروع میکنین توکل کن به خدا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شیاف میدند کهpH رحم مناسب بشه و واژن هم کمی مرطوب میشه. شرایط pHکه خوب بشه، خود به خود باکتریهای مفی ...

سوزش طبیعی است
باید هفته ای یک بار پماد واژینال استروژن کونژوگه و در زمان نزدیکی ژل لوبریکانت مصرف کنید

پاسخ دکترمه👆👆👆

خانوما  این ژل پیدا میشه؟

قیمتش چنده؟؟؟

راستی تایپیک هدانا   هستی سراغتو میگرفت.

😉

ممنونم عزیزم.  از روز ۲۰ پریود روزی دو تا استرادیول داشتم تا ده روز + داروهای تقویتی کوآلی فول ...

شما که دها استفاده می‌کنید ذخیره تون چند بود؟چون به ذخیره پایین ها میدن میخوام ببینم میشه منم بخورم

شما که دها استفاده می‌کنید ذخیره تون چند بود؟چون به ذخیره پایین ها میدن میخوام ببینم میشه منم بخورم

سلام شما چن. سالتونه؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری