2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
آره بعید نیست از عوارض اون باشه .

امروز کارتمو خواستم بدم به فروشنده قشنگ میدیدم که کارته داره میلرزه انگار رو ویبره بود . هدیه جان آروم آروم قطع کردی یا یه دفعه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
امروز کارتمو خواستم بدم به فروشنده قشنگ میدیدم که کارته داره میلرزه انگار رو ویبره بود . هدیه جان آر ...

ااا چقدر لرزشش زیاده پس .دیدم دوستمون گذاشته بود لیست عوارض قرص رو .من ندارم ولی گاهی گز گز دست و پا رو داشتم .یکی از عوارصش که سالانه هم به خاطرش ویزیت میشم ایجاد لکه هایی روی فکر کنم شبکیه چشم هست ..بعد مگه برای انتقال دکتر بهتون نداده به دکتر بگو بعد قطع کن فکر کنم بهتر باشه کم کم قطع کنی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان باردار مهربون یه سوال، شما چطوری شبها خوابتون میبره؟ من اصلا خوب خوابم نمیبره. مثلا دیشب ساع ...

به خاطر فکر وخیال خوابت نمی بره یا عوارض باداریه؟

من تو سونوی قلب ماما گفت از ۳ ماهگی به پهلو بخواب ولی از الان گاهی به پهلو بخواب که عادت کنی منم رعایت کردم تقریبا عادت کردم البته یه بالش می ذارم زیر شکمم که نصف شب روی شکمم نخواب

شادی صدام کنید
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

برات صلوات فرستادم عزیزم ولی بدون تنها نیستی.

تو این راه هممون یه لحظه هایی تجربه کردیم که من خودم به شخصه فکر نمی کردم بعدش سرپا شم ولی به جبر زمانه دوباره برگشتم به زندگی.می دونم اون لحظه که جنین هات از بین رفتن چه حالی شدی .من یه نوع دیگه اش تو ۴ تا باداری هام تجربه کردم.خدا به دلت ارامش بده وکمک ات کنه.

شادی صدام کنید

دخترا بیاین به من مشورت بدین

من الان دو هفته دیگه سونوی ان تی دارم مرکز مام

که به امید خدا خوب باشه دیگه می رم زیر نظر دکتر سودابه متین که ایشون مرکز مام نیستند گاندی هستند به دکتر تمیزی گفتم برم شهرستان گفتند ما ترجیح می دیم زیر نظر خودمون باشی

ولی واقعا رفت وامد به تهران سخته مخصوصا ماه باداری می ره بالا ازمایشگاه یه خیابون دیگه مطب دکتر یه خیابون دیگه یه روز باید برم ازمایش وسونو بدم یه روز دیگه برم جواب بگیرم اصلا با از نظر رفت وامد ممکن نیست برامون

شادی صدام کنید
دخترا بیاین به من مشورت بدین من الان دو هفته دیگه سونوی ان تی دارم مرکز مام که به امید خدا خوب باش ...

الان سونوی ان تی پنج شنبه مرکز مام من گفتم صبح سونو بدم بعد جواب ببرم پبش دکتر متین ولی ایشون پنج شنبه ها نیستند

گفتم خوب ان تی بندازید یه روز دیگه گفتند دکتر ان تی پنج شنبه است اصلا جفت وجور نمیشه

من میگم دکتر تمیزی الکی من ترسوند که زیر نظر خودمون باش

همون مام ان تی بدم بعد بیام قزوین پیش دکتر قبلی خودم البته ایشون متخصص ای وی اف نیستند ولی دکتر زنان وزایمان خوبی هستند نظر شما چیه

شادی صدام کنید
دوستان باردار مهربون یه سوال، شما چطوری شبها خوابتون میبره؟ من اصلا خوب خوابم نمیبره. مثلا دیشب ساع ...

عزیزم از بی خوابی نگو‌ که منم بهش دچارم .. 

سندروم پای بی قرار گرفتم تا ۴ و‌۵ خوابم نمیبره 

گاهی هم دردای عصبی تو دستم و کتفم نمیذاره بخوابم 

خلاصه هست اینا 🥲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم به سلامتی ایشالا که خیره  اره عزبرم‌ منم روز اول خونریزی بود بعد خودش شد لکه  ...

امپول هم بهت نداد دیگه هفتگی ؟ عزیزم مطلق در این حد که واسه سرویس رفتن پا میشم کافیه ؟ میگم بخیه ها باید خشک بشن رحم که داخلش کاملا مرطوبه و ترشح هم میاد چطور خشک میشن . شما با بزرگ شدن نی نی بخیه ها اذیت نمیکنن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
الان سونوی ان تی پنج شنبه مرکز مام من گفتم صبح سونو بدم بعد جواب ببرم پبش دکتر متین ولی ایشون پنج شن ...

عزیزم من خودم شخصا بودم بعد از ان تی دیگه این همه رفت و امد نمیکردم چون واقعا لزومی نداره فقط زیر نظر ی دکتر متخصص زنان و زایمان باشی کافیه بعدم اونجوری دکترت در دسترس ات نیس که مثلا اگه خدایی نکرده اتفاقی برات افتاد جیزی شد بتونی سریع باهاش در ارتباط باشی در ثانی زایمان فکر کنم تو شهر خودت خیلی راحت تر باشی بازم ببین دل خودت چی میگه بهت 

الان سونوی ان تی پنج شنبه مرکز مام من گفتم صبح سونو بدم بعد جواب ببرم پبش دکتر متین ولی ایشون پنج شن ...

واقعا این رفت و امدا هم خودتونو اذیت میکنه هم برا بارداری خوب نیست اگه دکتری هست بری زیر نظرش شهر خودتون حتما برو 

من فقط سونو ساک رفتم تهران دیگه همین اهواز زیر نظرم 

فقط میتونه داروهاتو تنظیم کنه ؟ 

عزیزم ان تی رو انجام بده ایشالا که اوکی هست این همه راه نرو دکتر خوب تو شهر خودت تحت نظر باش دیگه بعد ۳ ماه داروها سبک میشن اگه امپول شکمی هم نداری ازین به بعد هم میشه به مصرف پروژسترون و مکمل ها دیگه ایشالا واست خوب پیش بره . منکه کلا بعد مثبت شدن شهر خودم یه متخصص زنان میرم دیروزم برام سرکلاژ کرده

امپول هم بهت نداد دیگه هفتگی ؟ عزیزم مطلق در این حد که واسه سرویس رفتن پا میشم کافیه ؟ میگم بخیه ها ...

نه عزیزم نداد 

ببین اصلا بخیه حس نمیکنی چون همش ی گره کوچیکه 

اره برا سرویس و غذا 

بخیه خودش میبنده تو بهش فک کن هولش نکن 😅

واقعا این رفت و امدا هم خودتونو اذیت میکنه هم برا بارداری خوب نیست اگه دکتری هست بری زیر نظرش شهر خو ...

البته بعد ان تی داروها ثابت میمونه فک‌کنم تا آخر بارداری 

برا من که تغییری نکردن دیگه

دخترا بیاین به من مشورت بدین من الان دو هفته دیگه سونوی ان تی دارم مرکز مام که به امید خدا خوب باش ...

عزیزم اونا همه اینو میگن که ما میگیم زیر نطر خودمون باشید بهتره منم وقتی مثبت شدم زنگ زدم ابن سینا گفتن بیا همینجا زیر نظر خودمون باش گفتم نمیتونم اونام گفتن که دیگه مسعولیتی در قبالت نداریم و جوابگو نیستیم منم شهر خودم یه دکتر خوب دارم میرم . در کل هر جور نطر خودت هست و دلت راضی میشه ولی این رفت و امد ها هزینه های اضافی واقعا سخته شهر خودت پرونده داشته باشی دکترت هم نزدیک و در دسترست باشه بهتره. من سر بارداری اول هم مثبت شدم دیگه مرکز نرفتم

عزیزم ان تی رو انجام بده ایشالا که اوکی هست این همه راه نرو دکتر خوب تو شهر خودت تحت نظر باش دیگه بع ...

به سلامتی عزیزم اره دیدم پیام هات سرکلاژ کردی

اتفاقا خودمم میگم بارذاری وهزار جور بالا وپایین واقعا منطقی نیست برم تهران بیام شبی نصفه شبی کاری پبش بیاد دستم به جایی بند نیست من تو یکی از شهرهای گیلانم به قزوین نزدیکم دکتر قبلی خودم قزوین بودبا اینکه سقط کردم ولی ازش راضی بودم چون تقصیر اون نبود تخمک من ضعیف بود.

شادی صدام کنید