2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این حالت ناراحتم کرد ان شاالله جواب ازمایشت عالی باشه عزیزم  شایدم خط تبخیر نبوده

فدای محبتت خواهر،سری پیش رنگ بی بی ازامروزخیلی کمرنگ تربودبتا17بوداینباردبگه زیر1/2شد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اصلا نمی دونم چی بگم من عین ۱۴ روز تا امروز شمردم

قربون محبتت خواهری،ممنون ک پیگیربودی،خیلی عذاب کشیدم،ای وی ای جی زدم دستم ورم کردیه هفته نمیتونستم  تکونش بدم شکمم همه سیاهه واسه تزریق هپارین،باابن وضعیت سابقه بیماریم این حجم ازهورمون سمه برام،نمیدونم چرابدبختیام تموم نمیشه،ظرفیتم دیگه پرشده واقعاخستم،بیچاره شوهرم میگه بچع نمیخوام،اون چ گناهی کرده ب اتیش من بایدبسوزه،اخه دیگه چ راهی هس ک نرفتم چی کاربایدبکنم

فدای محبتت خواهر،سری پیش رنگ بی بی ازامروزخیلی کمرنگ تربودبتا17بوداینباردبگه زیر1/2شد

جانان خیلی ناراحت شدم .واقعا راهنمایی هم نیس که بشه به شما بگیم یا راهی نیس پیشنهاد بدیم چون خودت همه رو امتحان کردی و تو این راه میدونی چه باید کرد و چه چیزایی باید چک بشن ولی شاید مرکزی که ازش اهدایی می‌گیری خوب نیس این چندبار که تخمک گرفتی همه شون مال یک فرد بوده ؟

شاید رحمت یه چیز کشف نشده داره که مانع لانه گزینی میشه من خودمم چندین بار منفی شدم ولی اخه مثلا هیچوقت جنین آ انتقال ندادم که بگم با بهترین جنین هم موفق نشدم پس مشکل رحم،من همچنان برای خودم میگم کیفیت جنینه ولی شما دیگه تخمک مال کسی که خودش باردار شده نمی‌دونم 😣

جانان خیلی ناراحت شدم .واقعا راهنمایی هم نیس که بشه به شما بگیم یا راهی نیس پیشنهاد بدیم چون خودت هم ...

نه عزیزم ازادمهای مختلف 3-4نفر،ازمرکزنمیگیرم چون باچنتادکترانجام دادم اونابراخودشون واسطه دارن،دکترای رشت خوب نیستن تواین مباحث ناباروری،توجه نمیکنن ب بیمار،اون طورک دکتررزاقی هم وقت میذاشت هم باارامش بامریض برخورذمیکرد،همه کاراش روبرنامه ادم کیف میکرد،حیف رفتوامدنفسگیره برام،نمیدونم میگم شایداسپرم همسرم خیلی خوب نیس ک جنین عالی تشکیل شه،اینیاریه آویه ب گذاشتن بلاست شه یکیش حذف شدیکیش کامپکت بی شد،کاش جنین داشتم لااقل دلم نمیسوخت 50وخورده ای هزینه کردم انبارواسه همین انتقالم  فقط

شاید رحمت یه چیز کشف نشده داره که مانع لانه گزینی میشه من خودمم چندین بار منفی شدم ولی اخه مثلا هیچو ...

اخه دیگه چی داره دوبارهیستروشدم عکس رنگی گزفتم سرم زدم پردنیزولون گرفتم ک سرکوب کنه ک جنینوپس نزنه،کیفیت جنیام عالیم نیستن هرگزبلاست نشدن،یه ثمین هم داریم نمیدونم میشناسین یانه بنده خدافک کنم18بارانتقال داده بودجنیناشم عالی،دوساله خبرشوندارم الهیکع مامان شده باشه،خیلی صبوره من همینجوری دارم گریه میکنم اصلااشکم بندنمیاد،نمیدونم چرااینسری حسم میگفت میگیره،بعدمن یه بدبختی بزرگی ک دارم مخفیانه اینکاراروانجام میدم زنداداشم اینامتوجه نشن فقط مادرپدرموعمه هام میدونن بابدبختی هربارانجام میدم ،اینیاراینقدخوب برام جورشذه بود،گفتم دیگع خواست خداحتماانبارباخواست من یکی شده،فک نمیکردم اینجوری بخوادمنوبچزونه

سلام گلم شما خوبین کاکلی چطوره 🥰🥰 .فدات گلم‌منم خوبم اورژانسی رفتم بعد معاینات گفتن روده هات ورم د ...

خب خداروشکر 

اره عزیزم نرماله خودتو نگران نکن خب رحم جا باز میکنه فشار میاد ب‌کمر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه عزیزم ازادمهای مختلف 3-4نفر،ازمرکزنمیگیرم چون باچنتادکترانجام دادم اونابراخودشون واسطه دارن،دکترا ...

عزیزم وقتی انقدر هزینه میکردی خب میرفتی مام.من سوال کردم مرکز مام با کارهای ای وی اف و تخمک اهدایی ۴۶ تومن همه چیز درمیاد نهایت یکی دوبارم میرفتی ارزشش رو داره 

اخه دیگه چی داره دوبارهیستروشدم عکس رنگی گزفتم سرم زدم پردنیزولون گرفتم ک سرکوب کنه ک جنینوپس نزنه،ک ...

عزیزم مشکل از رحمت نیست همه کار کردی اگه مشکلی بود مشخص میشد مشکل از مرکزته حتما عوض کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه عزیزم ازادمهای مختلف 3-4نفر،ازمرکزنمیگیرم چون باچنتادکترانجام دادم اونابراخودشون واسطه دارن،دکترا ...

محیط کشت شاید خوب نیس شوهرتو ببر مام نهایت تسه میکنه یا قبلش بهش مکمل میدن رشت رو ولکن اصلا این منفی شدن هایی که ما داریم چون تو مرکزهای خوبی نیستن نباید جز کاشت مون حساب بشن چون معلوم نیس چکار کردن چطور پیش بردن