2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044408 بازدید | 684385 پست
عزیزم مشکل از رحمت نیست همه کار کردی اگه مشکلی بود مشخص میشد مشکل از مرکزته حتما عوض کن 

اره منم فکر کردم تهران انجام داده همیشه هم جنین آ گذاشته گفتم عجیبه شاید از رحم باشه که الان توضیح داد پس یا از مرکزه که کیفیت جنینش هم با تخمک اهدایی باز پایینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی انقدر هزینه میکردی خب میرفتی مام.من سوال کردم مرکز مام با کارهای ای وی اف و تخمک اهدایی ۴ ...

تهران وحشتناک سخته برام،همین رشت بایدببینم اینبارباکدوم دکتربرم واقعادیگه مغزم نمیکشه،نمیدونم چیکارکنم،اخه بدبختی بایدشوهرمم داروبگیره هردوسه ماه یسری دارومیداددکتر،زیادتاثییرنمیکرد،قلیونم دوسداره پروسه داروگرفتن اونم کلی وقت میگیره هربارازمایش بده دوباره دارو،منم بایدتونوبت اهدایی بمونم آب مثبت میخوام ک گروه خودم باشه سخت پیدامیشه،ای کاش جنین داشتم یباردیگه میتونستم انتقال بدم،ایتسری گونال خریدم گفتن سیتال کیفیت جنین پایینتری داره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اخه دیگه چی داره دوبارهیستروشدم عکس رنگی گزفتم سرم زدم پردنیزولون گرفتم ک سرکوب کنه ک جنینوپس نزنه،ک ...

عزیزم من بهم ثابت شده جنین که کیفیتش از آ کمتره احتمال رو خیلی پایین میاره کاش از اول انقدر مطمئن نبودی. من مثلا جنینم سه تا بود هر سه بلاست انتقال دادم کیفیت شون بی بود ولی اندازه شما امید نداشتم ولی فقط وقتی بی بی چک امیدوارم کرد داغون شدم آز منفی رو دیدم 

محیط کشت شاید خوب نیس شوهرتو ببر مام نهایت تسه میکنه یا قبلش بهش مکمل میدن رشت رو ولکن اصلا این منفی ...

نه تسه لازم نداره اسپرم داره منتهامورفوش صفرویکه دی افشم 21یودفک کنم یا19

قربون محبتت خواهری،ممنون ک پیگیربودی،خیلی عذاب کشیدم،ای وی ای جی زدم دستم ورم کردیه هفته نمیتونستم & ...

جانان من رفتم تهران خانم از مازندران میاد تهران

یادته همون اوایل بهت گفتم مهر رشت خوب نیست.

اخه ۸ بار ای وی اف کردی تو یه مرکز به کدوم پشتوانه؟

منم از شهرستان های رشت میرم تهران

سخت میرم ومیام شوهرم غر می زنه ولی ارزشش داره

شادی صدام کنید
یک دنیا ممنون رادیس عزیزم، همین الان زنگ زدم و نوبت گرفتم خیلی محبت کردی     چقد خوبه من ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که .بلاخره اینجا دور هم هستیم تا بهم کمک کنیم و از هم راهنمایی بگیریم 🌹😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جواب کاریوتایپ ما شوهرم کروموزوم شماره۹‌مشکل داره نمی‌دونم مال کیفیت جنین میشه یا نه🤦🏻‍♀️

من اطلاعی ندارم توی این زمینه شرمنده .خودم هنوز انجام ندادمش

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها من بعد از سقط اولم به تشخیص اشتباه دکترم که گفت لوله هات بسته است کلینیک مهر رشت ای وی اف شدم.اصلا اتاق عمل نرفتم یه سالن بود که تخت ها با پرده از هم جدا بود رو به رو هم کادر پذیرش بودند.یه دستکاه سونو ساده کنارم بود دکتر انتقال ام انجام داد ورفت کلا یک دو دقیقخ طول کشید حدود نیم ساعت تا یه ساعت دراز کشیدم روی همون تخت رو به روم یه نیم دایره بود که پرستارها پشت اش نشیته بودند داشتنو در مورد مهمونی که شب قبل رفته بودند حرف می زدند می خندیدند اصلا ارامش بیمار براشون مهم نبود فقط فکر تمدید ارایش خودشون بودند.بعد از یه ساعت انتقالم دادند به یه اتاق طبقه بالا اون جا بدتر بود هیشکی نبود خنده وقهقه پرستارها جمع کنه منم اعصبی بودم گفتم بکید شوهرم بیاد می خواستم خفه شون کنم از نگعبان دم در تا دکترش بی مسولیت ،یه کم وجدام نداشتند.اصلا پرسنل خدماتی که نداشتند

شادی صدام کنید
عزیزم چجوری عکسواپلودمیکنی

توی همین قسمتی که تایپ میکنین بالا گزینه دومی که شکل مستطیلی رو انتخاب کن و انجا انتخاب کن و بفرستش 

جانان من رفتم تهران خانم از مازندران میاد تهران یادته همون اوایل بهت گفتم مهر رشت خوب نیست. اخه ۸ ...

مهرنبودکه فقط دوبارباشیرین اصغرنیامطبش رفتم تومهرکارهای تخمک کشی وانتقال ایناش بودبعدظهیری،بعدالانم عبدالهیان،یسری قبل رفتوامدکردم بارزاقی سونومیشدم دارومیگرفتم عبدالهبان انتقال داد17شدافت کرد،مهرازچه نظرمیگی خوب نیس جنین شناسش ودستگاهاش؟؟اخه این همه ادم نتیحه گرفتن رشت همین ثمین نمیدونم میشناسی یانه فک کنم 11بارشوگفتا بودتهران انجام داده،شانس خواهر،یه چی نخوادبشه صدبارم انجام بدی نمیخواددیگه چیزی ک فهمیدم زوری نمیشه هیچی روخواست نخوادبده نمیده

توی همین قسمتی که تایپ میکنین بالا گزینه دومی که شکل مستطیلی رو انتخاب کن و انجا انتخاب کن و بفرستش& ...

نمیادخواهرقدیمامیشدالان میگه بابداپلودکنی

هزینش چقدر میشه ؟؟ این همون ازمایش ژنتیکه؟

کاریوتایپ توی رویان نفری ۹۰۰ تومن .من خودم آزمایش ژنتیک مجزا هم دارم که ۱۳۰۰ هست .بله آزمایش ژنتیک هستش 

نه تسه لازم نداره اسپرم داره منتهامورفوش صفرویکه دی افشم 21یودفک کنم یا19

اها خیلی هم بد نیس-ببین من از دکتر مردان مام پرسیدم میگه ما خیلی خیلی کم پیش میاد تو مرکز مون بگیم اسپرم اهدایی چون دستگاه مون انقدر پیشرفته هست که بتونیم زیر میکروسکوپ اون اسپرمی که واقعا بهترینه رو برداریم یا نهایت نمونه خوب نباشه تسه کنیم گفت واسه همینه که اگه یک نفر چندتا منفی شده باشه انتقالش شاید مرکز دیگه از اسپرم ضعیف مرد هم بوده باشه که جنین شون خوب نشده ولی اینجا چون از اسپرم مطمئن هستیم فورا میگیم فقط تخمک اهدایی