2777
2789

قطره زگیل توی داروخانه هست باید بخرید . فقط خیلی حساسه باید فقط و فقط روی خود زگیل زده بشه نه پوست اطرافش با گوش پاک کن میشه انجام داد ذره ذره میخوردش انگار . البته دردی نداره . اگر زگیل  نزدیک چشم هست باید با جراحی برش دارن که اونم سرپایی هست  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه حبه سیر بردارین دو نیمش کنین و بمالینش روی زگیل (یا رنده کنین ،بزارین روش ببندینش) چند روز این کار رو تکرار کنین (بعد ولش کنین چند روز بعد با تعجب میبینین از بین رفته

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک قطره ای هست عزیزم شبیه لاک بی رنگه رورانه که استفاده بشه لایه لایه پوست میندازه

اما حواستون باشه قسمت دور زگیل رو وازلین بزنین و مراقب باشین روی پوستتون نریزه

شیره انجیرهم میگن خوبه

زمستون هم دستاتونو توی برف چنددیق نگه دارین سرما باعث سوزوندنشون میشه یه چیزی شبیه همون فریز که پزشکا انجام میدن🌹

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

میخواستم‌بنویسم وستش نکن برو دکتر ک دیدم مال ۱۴۰۰ هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هیچ کاری نشدباید لیزر کرد☹

همون قطره رو زدی؟ من داشتم قطره زدم ولی اینطور نیست که قطره بزنی تموم شه ...خشک میشه باید بکنی یه لایه پوستت جدا میشه. من چهار پنج تا قطره گرفتم روزی ده بیست باز هی لایه لایه کندم تا تموم شد قبلا هم داشتم بردم سوزوندم جاش مونده تازه فشار بدی جاش درد داره ولی اینا هیچ اثری ازشون نیست.