2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا گم نکرده کلاس سومه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

داداشم تا کلاس دوم همیشه پاک کن و تراش گم میکرد

حالا معلوم نیس میفتاد زیر میز و بعدا جارو میزدن میرفت

یا همکلاسیاش برمیداشتن. مامانم بهش میگفت بیشتر

حواست به لوازمت باشه بعدش پاک کن و تراش جدید

بهش میداد. دیگه بزرگتر که شده چیزی گم نمیکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

پسر من کلاس دهمه یعنی اینقد اتود و بطری آب می‌شکنه و جا می‌ذاره که هر روز میاد خونه اگر خرابکاری نکرده باشه میگه مامان اتودم سالمه ها 😁😁😁😆😆

بچه هم بود خیلی جا میذاشت بعضی وقتا پیدا میکرد میآورد بعضی وقتام نه 

واکنش هم هیچی ...فدا سرش 😅😅😅

دختر من دوم، حتی مداد رنگی های پیش دبستانیش رو داره، هیچی گم نمیکنه، یه اخلاق داره، گم بشه میره میگرده تا پیدا کنه.

ولی امسال مداد رنگیش با جاش یکی برداشت. از این جعبه فلزی ها بود.

رفتم پیش معلمش، گفت ظاهرا یکی از بچه ها متاسفانه شیطون گولش میزنه.

گفت بهشون گفتم که کلاس دوربین داره، تا یه کم خودشو جمع کنه، مثل اینکه خیلی مورد مشابه داشتن وسایل گم شده

گم میکنه پیدامیشه.میگم بروب خانوم معلمت بگو.اونجایه سطل دارن،هرکی هرچی گم کنه میندازن داخلش.البته پی ...

منم پیش دبستان هست 

نسبت به وسایل وحتی  پولی که  گاهی میبره مدرسه فکر میکنم مسولیت نداره و بی تفاوته

منم پیش دبستان هست نسبت به وسایل وحتی پولی که گاهی میبره مدرسه فکر میکنم مسولیت نداره و بی تفاوته

پول واسه چی میدی بچه ببره؟مگه مقدارپول رو بلده ومیتونه خرج کنه؟!

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
پسر من کلاس دهمه یعنی اینقد اتود و بطری آب می‌شکنه و جا می‌ذاره که هر روز میاد خونه اگر خرابکاری نکر ...

بچه من هم تا حالا بی نظمی کرده و چند دفعه ای جا گذاشته 

فکر میکنم کلا نسبت به داشته هاش بی تفاوت باشه

بچه من هم تا حالا بی نظمی کرده و چند دفعه ای جا گذاشته فکر میکنم کلا نسبت به داشته هاش بی تفاوت باشه

آره اکثرا بچه ها جا می‌ذارن یا وسایلشون میفته زیر میز دیگه برنمیدارن 

اگر بری تو مدرسه قسمت گمشده ها یعنی یه چیزایی میبینی تعجب می‌کنی که مگه میشه اینا رو جا بذارن 

کاپشن سوییشرت کلاه ساعت شلوار 😅😅😅