2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
میگم اگه ادراررقیقم باشه نبایدیه صورتی کم رنگ مینداخت؟3ونیم یباررفتم سرویس 4اب خوردم درازکشیدم6بی بی ...

عزیزم این حالت ناراحتم کرد ان شاالله جواب ازمایشت عالی باشه عزیزم  شایدم خط تبخیر نبوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم جوابش 2ونیم میاد،ولی دیشب شوهرموفرستادم داروخونه شبانه روزی بی بی بخره 4خوابیذم 6پاشدم زدم ...

من روز نهم هاله بود روز دهم پر رنگ الان مال نهم که کمرنگ بود میفرستم البته با گوشی هم باز کمتر میفته تا واقعی که منفی شد مال دهم که خط پر رنگ شد تو خونه دارم الان سرکارم این مال نهم

چرا گلم دکتر خاص که دارید ولی همون دکتر تیمش کاراتون میکنه من اون اوایل که میرفتم خود دکتر سونو انج ...

دکتر نقشینه را من تو مطبش یبار رفتم خیلی دکتر خوب و مهربونی هس

راستی هر کس که بخواد با یه دکتر باشه میتونه برهتو مطبشون بعد برا انتقال بره بیمارستان

یک ماه پیش انتقال دادم و جواب ازمایشم مثبت  شد امروز که رفتم برای سونو قلب گفتند رحم خالیه هیچی ...

قربون دلت برم من😔😔

امیدوارم خدای مهربون خودش دلت رو اروم کنه عزیزم♥️♥️

میگم اگه ادراررقیقم باشه نبایدیه صورتی کم رنگ مینداخت؟3ونیم یباررفتم سرویس 4اب خوردم درازکشیدم6بی بی ...

عزیزم شما قبلا مگه باردار نبودین؟ آخه اسمتون برام آشناست انگار

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزدلم انشااله به زودی نتیجه میگیرین، کدوم مرکز میرین؟ 

سلام عزیزم، خوبی؟ شما همونی نیستی که پیش پیله وری میرفتی؟‌

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانوما سلام من متاسفااانه آزمایشم منفی شد ،یعنی گند بزنن این همه وقت پریود میشیم اینقدر حرص نمیخوریم ...

😔😔امیدوارم هر چه زودتر دلت اروم بشه😔😔

الهی زود زود بیای اینجا و خبر باردار شدنت رو بدی😍انسان به امید زندست

عزیزم این امادگی هایی که گفتی واسه قبل از ازمایش پرولاکتینه نه ازمایش تیرویید 

تیرویید و پرولاکتین هر دوتا هورمون هستن و رعایت نکات قبل از آزمایش هورمون همون هست که فرستادم رو شیشه آزمایشگاه زده بود برای دادن آزمایش هورمونی این نکات رعایت بشه چیز سختی هم نیس که کسی نتونه انجام بده😊