2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست
دخترا من امروز آخرین ویزیت ام با دکتر تمیزی بود من ارجاع دادند به گاندی پیش خانم دکتر سودابه متین عز ...

اره دکتر تمیزی فقط تا ان تی سونو می‌کنه من بعدش دیگه اومدم پزشک شهر خودم.ان تی با کی وقت گرفتی؟

اره دکتر تمیزی فقط تا ان تی سونو می‌کنه من بعدش دیگه اومدم پزشک شهر خودم.ان تی با کی وقت گرفتی؟

ان تی گفتند بیا مام انجام بده

الان سرچ کردم چیزای جالبی راجبع دکتر متین نکفتند

به دکتر تمیزی گفتم بیام شهرستان خودموم گفت نه زیر نظر خودمون باید باشی

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بسته ۵ تایی هم دارم ابن سینا!

خیلی خوبه که . جای دیگه هم فریز داری ؟ فقط اشتباه منو انجام نده من اگاهی نداشتم سری اول گفتم ۹ تا باز کردن یکیش پسر شد انتقال دادم منفی شد سری بعد گفتم همرو باز کردن . من بعدش دخترا رو جدا پسر هم جدا دوباره فریز کردم اینجور واسه سری های بعد راحتی دیگه .اگه هدفتون مشخصه از اول بگید همرو باز کنن که هم شانستون بالا میره هم اینکه هزینه اولیه رو یه بار میدی . من به فاصله ۸ ماه ۱۲ تومن فک کنم بیشتر دادم چون اگه از اول همرو تعیین جنسیت میکردم هزینه اولیه رو یه بار میدادم سری های بعد هم اماده داشتم . من بخاطر دخترم همه کاری میکنم😄ایشالا اینا سلامت به دنیا بیان بعدش یه دختر دیگه میخا انتقال بدم که خواهر هم داشته باشه ولی با رحم اجاره ای چون خودم نمیتونم دیگه🤗🤗🤗

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فندق شنیدم لوبیاااا اخه 😂😂😂  مبارکه عزیزم ایشالا لوبیات هندونه میشه میاد بغلت 😍😍😘

از اولی که انتقال دادم بهش میگم لوبیا 😂😂😂

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
از اولی که انتقال دادم بهش میگم لوبیا 😂😂😂

مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله قلبش 120 سال برات بتپه 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها من شکمم اومده جلو شلوارام دیگه اذیتم میکنه😊😊انقده منتظر بودم شکمم بیاد جلو 🤣🤣بهم نخندین ه ...

ای جانم 😍 تنها وقتیه که شکم بیاد جلو آدم ذوق میکنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من این مدت اصلا وقت نکردم یه کم به حس وحال باداری ام فکر کنم شب وروزم شده سونو.امروز یه جوری زل زدم ...

ایشالا تا آخرش خوب پیش میره دیگه اصلا ب چیزای منفی فک‌نکن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ان تی گفتند بیا مام انجام بده الان سرچ کردم چیزای جالبی راجبع دکتر متین نکفتند به دکتر تمیزی گفتم ...

تو پیامکی که وقت گرفتی میزنه کدوم دکترت برا ان تی.برا من دکتر نوشین محمدی بود. دکتر متین دکتر تیم خودشونه.بمنم گفت برو پیش اون.ولی من دیگه شرایطش نداشتم برم بیام.حتی آزمایش ان تی چون طول کشید نرسیدم مام انجام بدم شهر خودمون انجام دادم.

نه من شکمم فقط خودم میفهمم کسی هنوز ندونه باردارم نمیفهمه  من تا الان هیچی اضافه نکردم میدونی ...

من شکمم واقعا آمده جلو😑. من الان معده ام اذیت میکنه، زیاد نمیخورم ولی وعده هام رو زیاد کردم.  فکر کنم به خاطر همین چاق شدم. کلا از اول تا الان ۲ کیلو زیاد کردم.